Ja lubiê wszystkie startery^^ Chocia¿ wygodnie mi siê gra Squirtle'm, nie pogardzê Charmanderem - najlepsza w tym ognistym smoku rzecz - to evolucja która pomaga w ca³ej grze xD
Moj to Pikach [ Pikachu]
Przypad³ mi do gustu ten ¿ó³ty gryzoñ
Ma fajne ataki i ³atwo siê go trenuje ;p
Lubiê te¿ Charmandera, u¿ywam go w fire red
Sygnatura użytkownika
Jam jest Kapitan Newi sparrow!!
Roxi Newi - Gryze zadki jak totodile!
O wielko kupo Maæka z klanu.
Niebieska musztarda w Polsce!
Niech ¿yje Kononowicz!
Pozdrówcie Leppera!
PiS jam jest Prezes PiS Newi
Newi @ka Pulpi fe@t Depcio strza!a Elxwer
On ma Naruto w avku to mo¿na wybaczyæ t± niewiedzê.
Ciê¿ki wybór. Zaznaczy³em na sto pro Charmandera. I w sumie jest ulubionym stworzeniem dziêki sile anime.
Ale przyznam ¿e najwiêcej gra³em Bulb±. Oak powiedzia³ ¿e jest dobry dla pocz±tkuj±cych a drzawniej zawsze gra³em na Easy. Wiêc ten. Squirtle te¿ spoko bo okulary w animu ale nim nie grywa³em.
Charmander. Za bardzo uwielbiam Charizarda by nie wzi±æ w Redzie/Fire Redzie Charmandera ;)
Mam nadziejê ¿e w XY (jak zakupiê) uda siê mi z³o¿yæ taki team: Pikachu + Charizard + Greninja + Sceptile + Lucario + Mewtwo. Taki mój ma³y wymarzony sk³ad ;)
Co do szczura i Treecko zg³o¶ siê do mnie je¶li sam nie sko³ujesz. Resztê normalnie spotkasz podczas grania. Tam M2 niestety dopiero po pokonaniu Elite Four ale mam nadziejê ¿e wytrzymasz tyle.
Do¶æ ciekawe ¿e Charmander zyska³ prawie 50% g³osów. Co¶ jednak w nim jest. I pomy¶leæ ¿e dzi¶ ma tyle antyfanów co i psychofanów
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.