POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
30 Styczeñ 17, 19:18
Ulubiony Pok?
Autor Wiadomo¶æ
Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Kwi 2011
Wys³any: 21 Sierpieñ 11, 09:16   

Ja to oceniam pokemona nie dlatego ¿e ma potê¿ne hiper-moce, bo takie ocenianie to mog± sobie oceniaæ dzieci w wieku lat 10.

Ja mam wiele ró¿nych ulubionych pokemonów, po jednym (b±d¼ dwa) z ka¿dej generacji.
Moim ulubieñcem zostal Starmie. Lubiê j±/jego za to ¿e ma zmieszanie moich ulubionych kolorów oraz ''oczko'' w formie krysztalowego sze¶ciok±ta (btw. moja ulubiona figura geometryczna <33), jest wodny, ma ksztalt rozgwiazdy i trenuje go (ale musiala go oddaæ >.<) Misty za co jeszcze bardziej j± polubilem.

Z drugiej generacji to zdecydowanie Chikorita poniewa¿ w dzieciñstwie mialem na ni± przydomek ''£apserdak'' i nie wiedzialem jak siê czyta ''bochomazy'' czy to Ciskorita czy Ciomorikita :D Pamiêtam, bylo z tym wiele zabaw, no ale ju¿ umiem to przeczytaæ, a mialem wtedy 7 lat wiêc.. ^^ No a poza tym to Chikorita piêknie wygl±da, i zawsze j± wybieram na startera w HG/SS oraz G/S/C. Sily to mo¿e i nie ma du¿ej, no ale jest Bayleaf (nie pamiêtam jak to siê dokladnie pisalo), a Meganium ssie :(

Z trzeciej.. hmm.. Torchic. Nie, nie chodzi o to ¿e lubie same startery, ale tak jako¶ ten kurczaczek jak i jego cala ewolucyjna rodzinka mnie siê spodobaly. Plon±cy kurczaczek to pomysl b. dobry, a Combusken i Blaziken s± moimi ulubionymi (jeszcze z Flareon'em i Chimcharem) ognistymi pokemonami gdy¿ nie s± tak ubóstwiane jak Charizard (btw. ile ju¿ mo¿na gadaæ o tej jaszczurce? o.O)

Z generacji czwartej bylo wiele mutantów, ale chyba najbardziej to Mamoswine. Przede wszystkim wygl±da i ¶miesznie, i powa¿nie, jest lodowego typu, a to jak zrobili Piloswine'a to a¿ siê prosi o pomstê do nieba, dlatego ciesze siê ¿e zrobili fajnego Mamoswine'a ;) Uwielbiam go za ten jego ryk, za silê, i za to ¿e jest lodowy <33 To chyba mój drugi ulubiony.. ee.. co ja gadam? TRZECI ulubiony lodowy pokemon (Nidoqueen i Lapras pozdro). Ale i tak zawsze Starmie <333

Z pi±tej generacji to bylo wiêcej mutantów ni¿ w czwartej. Owszem, wszystko siê wzoruje na generacji I i znowu moim ulubieñcem jest wodny pokemon, a miêdzy innymi Oshawott, gdy¿ trudno w tej generacji znale¼æ dla mnie co¶ interesuj±cego. Gralem w White'y po japoñsku (i o dziwo, przeszedlem bez solucji i kodów, a w angielskiej to mialem problemy o.O) i widzialem te pokemony, jednak Oshawott chyba najlepszy. Przede wszystkim to w anime on mia¿dzy i bardzo do Asha pasuje, bo ile¿ mo¿na ju¿ mieæ same trawiaste startery? xD Oshawott i jego muszelka oraz wygl±d a'la misiek koala (wiem ¿e to wydra :P) mia¿dzy xD no ale nazwa jego ostatniej ewolucji czyli Samurott, to mi siê kojarzy z Nugget Bridge w Cerulean City i z samorotem >.< Daikenki rz±dzi !

Jednak gdyby oceniaæ tak na wyrost, to moim ulubionym jest Starmie. Uzasadnilem ju¿ dlaczego. I nie zawsze ka¿dy pokemon musi byæ silny.

Pozdrawiam.

Poziomek 
Pewnie nie zna PokeMana
eeee...

Do³±czy³: 23 Sie 2011
Sk±d: a co Cie to
Wys³any: 23 Sierpieñ 11, 10:51   

Naprawdê trudno wybraæ ale stawiam na starego i dobrego Charizarda

NaChwile
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 26 Sie 2011
Wys³any: 28 Sierpieñ 11, 09:59   

Moim ulubionym jest garchomp.Wybra³em go dlateo bo ma fajny wygl±d .Wybra³em go równie¿ bo dorównóje Legendarnym Besti±,Legendarnym ptakom,trio muszkieterów,Legendarnym golemom, oraz opiekunom jezior (ma staty 580)
Je¶li mia³ bym wybieraæ innego to slaking bo jest tak silny jak groudon i kayorge.(staty 670! Jak na pokemona lenia du¿e.)

Dawn_123 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 13 Pa¼ 2011
Wys³any: 13 Pa¼dziernik 11, 20:53   

A moje to

Jirach Fajnie wygl±da

Lilligant super wygl±da

Buneary fajnie wygl±da i dobre ataki ma

Piplup bo jest taki sweet i mam fajne ewolucje i ataki

Whimsicott bo super wygl±da

Mew bo jest s³odki i silny

To wszystko

250px-385Jirachi.png
Plik ¶ci±gniêto 5403 raz(y) 44,54 KB

Sygnatura użytkownika
Dawn_123
Pokemony Lilligant Serperior Aibipon
Zebstrika Tranquill Whimsicott

Mój Team I Go Nie Zmienie

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 9 Czerwiec 12, 07:17   

Jest a¿ 649 Poków, wiêc trudno tak polubiæ jednego. Lista moich ulubionych:
- Charizard
- Gyarados
- Dragonite
- Snorlax
- Heracross
- Tyranitar

Rey Mysterio 
Pewnie nie zna PokeMana
Zawodnik WWE

Do³±czy³: 07 Maj 2011
Sk±d: z WWE
Wys³any: 9 Czerwiec 12, 16:05   

Ja wybieram Charizarda za jego wygl±d, naturê, oraz za potê¿ne ataki, a g³ównie za anime

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zk2BELX-4Do&feature=related[/youtube]

Potato 
Pewnie nie zna PokeMana
Szalony Kalafior

Do³±czy³: 09 Cze 2012
Wys³any: 9 Czerwiec 12, 20:11   

Ojej. Ciê¿ko jest wybraæ jednego pokemona ze wszystkich generacji. Nikt raczej nie pogniewa siê i¿ wybiorê sobie jednego, góra dwa pokemony. :D

Gen 1: Có¿ tutaj bezsprzecznie mym ulubieñcem jest Bulbasaur oraz jego pó¼niejsze stadia. Chocia¿ typ trawiasty nie jest mym ulubionym to mimo wszysto w grach zawsze wybiera³em Bulbasaura, g³ównie z powodu wygl±du. Ach. Có¿ wed³ug mnie ¿abozaur z bulw± na plecach to co¶ wspania³ego. Tyle :D

Gen 2: Tutaj mam dwóch ulubieñców s± to Cyndaquil. Czyli wspania³y je¿ z ognichem na plecach i jego przewspania³e kuno-podobne ewolucie.
Oraz Magby i jego jedna ewolucja która de facto nale¿y do 1 geny. Ach Dinozaur z kalafiorem na ³ebku to co¶ piêknego. :d

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 18 Listopad 12, 15:12   

Moim ulubionym Pokemonem jest Metagross.
Bardzo mi siê podoba po³±czenie jego typów, jest mega. Fajne jest te¿ to, ¿e oprócz zwyczajowych ataków ten stworek potrafi przewy¿szaæ inteligencj± wiêkszo¶æ Pokemonów. Tworzy³o by siê strategie doskona³e :sliniak: Dodatkowo bardzo go polubi³am z mangi, a III generacja jest moj± ulubion±~ No i oczywi¶cie ten Pokemon jest supersilny, wygl±da te¿ ca³kiem spoko. No i jeszcze dodatkowym plusem jest u niego to, ¿e mo¿na przemieszczaæ siê lewituj±c, chod¼ nie ma podtypu lataj±cego. Dla mnie Pokemon idealny~

Sygnatura użytkownika

Ziomu343 
Pewnie nie zna PokeMana
Szalony pokemon:D

Do³±czy³: 24 Lis 2012
Wys³any: 3 Grudzieñ 12, 14:10   

moim ulubionym pokemonem jest blaziken za wygl±d i za si³e ten pokemon wyeluowa³ z niewinnego kurczaczka :D ogólnie moj± ulubionó generacj± jest 3 i 4

Sygnatura użytkownika
Pokemony s± super :D :D

Pokemoniak 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 16 Sty 2013
Wys³any: 19 Styczeñ 13, 21:47   

Zoroark - Dlaczego ?.

1. Fajnie wygl±da .
2. Unikatowa Zdolno¶æ .
3. Lubie Typy Mroczne :)
4. Ka¿dy z kim walczy³em nabiera³ sie na Iluzje :D D , dlatego go tak cenie .
5. Jest on rzadki [ Chodz w B2/W2 moze go mieæ ka¿dy ;/ ]

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku