No to mo¿e jak ka¿dy te¿ zacznê od muzyczki
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aGmAmJFUvzM[/youtube]
Zwa¿aj±c, ¿e w obliczu ostatnich spraw i rzeczy zwi±zanych z forum, na które niestety nie mam si³ i ochoty siê tutaj w tym po¶cie zag³êbiaæ, bo ka¿dy wie, o co chodzi, a jak nie wie to... có¿ ma problem, ka¿dy przecie¿ wie jak jest. Z przykro¶ci±, wiêc niestety mi to przychodzi, aczkolwiek muszê siê po¿egnaæ z tym forum jak i z wspania³ymi lud¼mi, których tutaj pozna³em (no nie do koñca, ale Cii). Nie s±dzi³em, ¿e ten moment nadejdzie tak szybko, ba nie s±dzi³em, ¿e ten moment ogólnie nadejdzie no, ale có¿ jak mus to mus. Przejd¼my do sedna sprawy. Na naszym weso³ym zgromadzeniu pokemonowej adoracji spêdzi³em z przerw± trzy lata, co jest chyba moim rekordem o ile chodzi o pobyt na jakim¶ forum. By³em kilka razy mg, redaktorem gazetki pokecollectowej, krótko modem i nawet adminem (nie wiem czy zas³u¿onym), ale jedno jest pewne, jedn± z dwóch rzeczy, które trzyma³y mnie tak d³ugo to atmosfera i u¿ytkownicy, dziêki którym to czu³em siê tutaj jak w drugiej rodzinie. Dobrze by by³o, gdybym podziêkowa³ im wszystkim z osobna, ale nie chcemy, ¿eby to by³a litania wielko¶ci powie¶ci Sienkiewicza czy te¿ Mickiewicza i jego Pana Tadeusza, wiêc pocieszê siê tylko krótkim podziêkowaniem kilku osobom.
Afil - masa dziwnych, ale ciekawych pomys³ów nam siê zrodzi³o w g³owach, karaokeparty i Pewdiepie, którym ciê zarazi³em, te dwa lata pbfu i wymy¶lnych historii, które z niego wynik³y (wspomnieñ Kanto w to nie liczê... musimy kiedy¶ napisaæ ten rozdzia³)
Nenloth - Nen, kiedy po¶piewamy na karaokeparty, bo ten star na naszym koncie siê marnuje. Poza tym mistrz nad mistrzami w pbfie, a tak¿e mój guru, je¿eli chodzi o uk³adanie teamów do poków, z czym dalej mam problemy i wolê poprosiæ Ciebie o pomoc, ani¿eli sam siê w to babraæ... jedziemy dalej
DominLol - Dominek, Dominek, Dominek... ile razy grali¶my w koñcu w te multi do Mass Effect 3? Ah pamiêtam jak wypali³e¶ kobrê na pi±tek fali, gdy grali¶my na srebrnym i ta twoj± chrapka na Asari, no có¿ co kto lubi, ja dalej wolê Mirandê. Kilka spiêæ by³o, ale jako¶ no… nikt powa¿nego uszczerbku na psychice nie dozna³ prawda? Kto tu jeszcze, a no tak
Inaka - nasza dama dworu i do niedawna jedyna kobieta na naszym kó³ku pokemonowej adoracji. Za du¿o to by nie mieli¶my okazji raczej pogadaæ prócz pcskype (twój ¦miechowykrywalny mikrofon i jego ewolucje przesz³y ju¿ do historii tego przedsiêwziêcia) to mam nadzieje, ¿e jeszcze kiedy¶ siê zdarzy pogadaæ (i nie... nie jestem ¿adnym numerem "x")
Poxer - Poxer... nasz "kochany" kwadratowy czarny hipis. Do koñca ¿ycia zapamiêtam, jak ¶piewa³e¶ na pcskype i sprawia³e¶ nas o bezp³odno¶æ. A na serio, dziêki za te gadaniny na gg.
Wilku - A tu to krêta historia by³a, ale wa¿ne, ¿e siê skoñczy³a dobrze prawda? Wiêkszego trolla na PC nigdy nie widzia³em. Szkoda, ¿e to kuniec, potrollowa³bym jeszcze na pcskype.
Drago - Pomimo faktu, ¿e pewno tutaj nigdy wiêcej nie wbije, to i tak chce mu podziêkowaæ, za ten piêkny Spam wieczorny na starym shoutboxie... to by³y piêkne czasy.
Kojot i Maron - Wam podziêkuje razem, w koñcu trzymacie siê te¿ razem prawda? Za du¿o czasu do gadania nie by³o (No mo¿e z tob± Kojot, bo z Maronem na pocz±tkach Pcskype bardziej), ale no jak ju¿ co¶ by³o to by³o i siê gada³o... wiecie o co chodzi.
Conquest - Tak ty. Dziêki, ¿e stara³e¶ siê co¶ zrobiæ z tym forum i mam nadzieje, ¿e Ci siê to uda. Powodzenia w przysz³o¶ci, mo¿e jeszcze uda Ci siê co¶ tutaj dobrego zrobiæ.
Podziêkowa³bym jeszcze wielu osobom, ale szczerze? Nie mam, co napisaæ ju¿ wiêcej, wiêc Mentor, Optic, Vabi, Raik, Legends (tu bym móg³ wspomnieæ o creepypastach i lavender town song), Skejcik, Querry i Shoku... wam te¿ dziêkujê.
I by to by³o na tyle, pewno powinno tutaj byæ wiêcej osób, ale no… albo wypad³y mi z pamiêci, za co przepraszam, albo po prostu nie mia³em z nimi a¿ takiego kontaktu, by mieæ za co dziêkowaæ, wiêc no có¿. Jeszcze raz dziêki za te trzy lata i no wszystkim trzymajcie siê na razie.
Aha i tak czas na zrzynkê zrzynki
Afil napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
Dzisiaj do wieczora jestem, a od jutra mnie nie ma.
Oraz drug± zrzynka:
DominLoL napisa³/a:
Rycerze Collect'a, Wymarsz!
PS: Nie jestem dobry w pisaniu po¿egnañ
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 27 Pa¼dziernik 12, 17:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Huh... jeszcze jestem, ale tylko na to... bo chce powiedzieæ, ¿e ja nie lubiê siê rozpisywaæ, no wiesz. Jak siê rozpisywaæ, to rozpisywaæ, ale ja tego nie lubiê, bo dla mnie to takie, no wiesz...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Conquest - Tak ty. Dziêki, ¿e stara³e¶ siê co¶ zrobiæ z tym forum i mam nadzieje, ¿e Ci siê to uda. Powodzenia w przysz³o¶ci, mo¿e jeszcze uda Ci siê co¶ tutaj dobrego zrobiæ.
Obiecujê, ¿e zrobiê i jeszcze wszyscy bêdziecie ze mnie dumni...
Byakurai napisa³/a:
Aha i tak czas na zrzynkê zrzynki
Afil napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
Dzisiaj do wieczora jestem, a od jutra mnie nie ma.
Szkoda, ¿e odchodzisz. My¶la³em, ¿e chocia¿ Ty jeszcze tu zostaniesz i co¶ razem zrobimy, ale widaæ tak musia³o siê staæ
Jak ka¿dy czyli nikt czyli nikt fajny, bo ksero pomys³u os³abia pomys³. I och ten patetyzm, ta drama zbudowana na rockowych czy innych sentymentalnych kawa³kach. O ja Ciê....
Byakurai napisa³/a:
¿e w obliczu ostatnich spraw i rzeczy zwi±zanych z forum, na które niestety nie mam si³ i ochoty siê tutaj w tym po¶cie zag³êbiaæ, bo ka¿dy wie, o co chodzi, a jak nie wie to... có¿ ma problem, ka¿dy przecie¿ wie jak jest.
T³umacz±æ na prostszy jêzyk - wiem, ale nie powiem. W praktyce kilku userów ubzdura³o sobie co¶, czym siê nie podziel± publicznie, ale traktuj± jako uzasadnienie swojego ZMÓWIONEGO odej¶cia. I nie, ja nie wiem o co chodzi, podobnie jak zwykli userzy PC.
Byakurai napisa³/a:
Nie s±dzi³em, ¿e ten moment nadejdzie tak szybko, ba nie s±dzi³em, ¿e ten moment ogólnie nadejdzie no, ale có¿ jak mus to mus.
Taki mus, ¿e nale¿ysz do nieistniej±cej Formacji Rycerzy PC, którzy robi± jaki¶ Wymarsz. Jej szkoda, ¿e nie idziecie w ogieñ...
Byakurai napisa³/a:
Na naszym weso³ym zgromadzeniu pokemonowej adoracji
Przez ostatni rok, to chyba offtopowej adoracji.
Byakurai napisa³/a:
By³em kilka razy mg, redaktorem gazetki pokecollectowej, krótko modem i nawet adminem (nie wiem czy zas³u¿onym),
Byakurai napisa³/a:
i nawet adminem
"Mia³e¶ chamie z³oty róg, osta³ Ci siê (na w³asne ¿yczenie) ino sznur"
Byakurai napisa³/a:
i Pewdiepie
WTF?
Byakurai napisa³/a:
Drago - Pomimo faktu, ¿e pewno tutaj nigdy wiêcej nie wbije, to i tak chce mu podziêkowaæ, za ten piêkny Spam wieczorny na starym shoutboxie... to by³y piêkne czasy.
Szczególnie, ¿e stary SB nie mia³ Archiwum, wiêc NIC NIE MASZ z tych piêknych spamów. Ale wiem, ¿e wielu tutaj lubi pisaæ a vista tzn. na marne.
Byakurai napisa³/a:
Tak, zgadzam siê z ostatnim zdaniem, z którego wynika, ¿e przed Conquestem NIKOMU nie uda³o siê tutaj zrobiæ czego¶ dobrego.
Afil napisa³/a:
jeszcze jestem, ale tylko na to... bo chce powiedzieæ, ¿e ja nie lubiê siê rozpisywaæ, no wiesz. Jak siê rozpisywaæ, to rozpisywaæ, ale ja tego nie lubiê,
Nie wchod¼ po pijaku na forum, wiem ¿e oblewasz swoje odej¶cie, ale to nie uprawnia do pisania be³kotu
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.