Jaki syf ? W pó¼niejszych latach ten bzdurny argument by³ u¿ywany m in. przez Paqo, ale ja nadal dot±d nie wiem o co chodzi. A raczej wiem, ale to jest tak g³upie...otó¿ chodzi zapewne o to, ¿e ludzie winni pisaæ na forum tak, jakby pisali artyku³y na stronê, a tak siê NIE DA, bo forum to ¿ywy organizm , a nie ksi±¿ka do czytania, tylko miejsce do kolektywnego wspólnego rozwoju opartego na pisaniu informacji wg. w³asnego uznania
Zbyt ostre moderowanie forum nie ma sensu. Wiarygodne, profesjonalnie przekazane informacje maj± byæ na stronach. Fora s³u¿± bardziej do zabawy, przekazywania swoich opinii na dany temat - generalnie powinna byæ wolno¶æ my¶li.
Co do moderowania forum to nie powinno byæ sztywne. Nie mo¿e byæ zbyt wiele regulaminów (np. regulamin dzia³u reklama to przesadza, tam winna byæ rozpusta i wolna amerykanka ). Dawniej na tym forum zbyt twardo trzymano siê zasad, zw³aszcza tych g³upich, a modzi szaleli (ci to mieli fantazjê )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.