POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
27 Sierpieñ 12, 04:52
Moderowanie

Czy obecnie forum jest dobrze moderowane ?
Tak
50%
 50%  [ 5 ]
Nie
50%
 50%  [ 5 ]
G³osowañ: 10
Wszystkich G³osów: 10

Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 17 Listopad 12, 07:53   Re: Moderowanie

PokeMan napisa³/a:
Karas napisa³/a:
3. Jak bedziemy poblazliwi to sie moze syf zrobic :)

Jaki syf ? W pó¼niejszych latach ten bzdurny argument by³ u¿ywany m in. przez Paqo, ale ja nadal dot±d nie wiem o co chodzi. A raczej wiem, ale to jest tak g³upie...otó¿ chodzi zapewne o to, ¿e ludzie winni pisaæ na forum tak, jakby pisali artyku³y na stronê, a tak siê NIE DA, bo forum to ¿ywy organizm , a nie ksi±¿ka do czytania, tylko miejsce do kolektywnego wspólnego rozwoju opartego na pisaniu informacji wg. w³asnego uznania

Zbyt ostre moderowanie forum nie ma sensu. Wiarygodne, profesjonalnie przekazane informacje maj± byæ na stronach. Fora s³u¿± bardziej do zabawy, przekazywania swoich opinii na dany temat - generalnie powinna byæ wolno¶æ my¶li.

Co do moderowania forum to nie powinno byæ sztywne. Nie mo¿e byæ zbyt wiele regulaminów (np. regulamin dzia³u reklama to przesadza, tam winna byæ rozpusta i wolna amerykanka :vabi: :ognia: ). Dawniej na tym forum zbyt twardo trzymano siê zasad, zw³aszcza tych g³upich, a modzi szaleli (ci to mieli fantazjê :krejzol: )

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: