POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
It Ends Tonight...
Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 12, 05:52   It Ends Tonight...

Dwie piosenki bo nie mog³em siê zdecydowaæ:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QSiAQE4riZI[/youtube]

Dzisiaj do wieczora jestem a od jutra mnie nie ma.

Po¿egnalny Rozdzia³ PZG , bo b±d¼ co b±d¼, nie mna mnie nie ma PZG a PZG to ja. ( tak wiem, egoista ze mnie ).

Nie bêdê pisa³ podziêkowaæ czy czegokolwiek tam innego bo to zosta³o ju¿ dawno napisane i zniszczone a podziêkowania s± na dole ( zostan± uaktualnionie ).

Jedyne po co mogê tu wej¶æ w przysz³o¶ci to tylko i zrobiæ update linków do downloadu. Póki co pewne ¿e do wakacji mnie nie zobaczycie.

Wszystkim (prawie wszystkim) wielkie:
ARIGATOU GOZAIMASU!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jXFfM05Q3KY[/youtube]

RYCERZE COLLECT'A, WYMARSZ!

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 3 Listopad 12, 19:34, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 12, 15:13   Re: Adios PC!

No có¿, sporo tu przesiedzia³e¶. Brava za wytrwa³o¶æ i pomoc przy forum.

DominLoL napisa³/a:
Póki co pewne ¿e do wakacji mnie nie zobaczycie.

Co do przysz³o¶ci to ¿yczê powodzenia w ¿yciu :)

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 12, 19:29   

Có¿,Cz³owiek siê ¿egna wiêc creditsów nadszed³ czas:
-Inaka - S³owa nie wyra¿±, jak bardzo wdziêczny jestem za te wszystkie lata, w których mnie znosisz i czytasz te moje wypociny i pomagasz mi z moim marzeniem ;) Powiem wiêc: Arigato Gozaimasu, Inaka-chan!
-Maron - Góru je¶li chodzi o pisanie ficków, gdyby nie on, kto wie czy bym dzisiaj bazgra³ swoje gryzmo³y :]
-Blue - Có¿ mogê rzecz, du¿o zrobi³a dla mojego marzenia ale rozmowy z ni± sprawi³y te¿ ¿e w jakim¶ stopniu sta³em siê lepszym cz³owiekiem. Nie zapomnê ci tego.
-Afil - GUILTY CROWN! XD Ale serio, dobry kumpel i otaku, bêdzie mi brakowaæ tych k³ótni miêdzy tob±, mn± a ekranem ( i byakiem )
-Byaku - Pomimo ¿e bywa³o ró¿ne to koniec koñców skoñczy³o siê na tym ¿e zostali¶my Kumplami Massy :] KOBRA NA PI¡TEJ FALI!
-PokeMan - Wiem, wiem, co on tu robi? Nie jest to ho³d dla pokemana jako admina dla Pokemana jako cz³owieka. Niech to wystarczy, ja ju¿ swoje o nim wielokrotnie powiedzia³em. Koniec koñców, ¿a³ujê trochu ¿e siê pok³ócili¶my.
-Poxer - tyle lat, pomimo ¿e by³y miêdzy nami spiêcia , nieraz i niema³e, dalej siê do mnie odzywa, gdy inny by mnie zbanowa³ czy ogólnie gdzie¶ wyrzuci³ w cholerê. Arigatou, Poxer-san!
-Szymbar - Kumpel w emulacji, wspólne polowanie na B2/W2 zapadnie mi na d³ugo w pamiêci. Dziêkowa³ te¿ za wsparcie.
-Nenloth - Mistrz strategicznej strony poków, statystki mu nie obce! Pomimo ¿e nie lubiê trochê tej strony jego osobowo¶ci i niezbyt gadali¶my ze sob±, to i tak powiem dziêki.
-Raik - pomimo ¿e nie trzymali¶my ze sob± kontaktu, chcê mu podziêkowaæ ¿e pomóg³ postawiæ w³a¶nie to forum, o które mogê teraz dbaæ i walczyæ.
-Vabi - Vabi, Vabi, wiem ¿e prawdopodobnie nigdy tu nie wbijesz i a nawet je¶li to bêdziesz siê zastanawia³ co tu robisz. Otó¿ co tu robisz? Bo uwielbia³em twoje warny! XD
-Conquest - Pomimo ¿e piesek Pokemana to jednak równiejszy go¶æ ani¿eli sam Poke. Gratki, w krótkim czasie zdoby³e¶ rangê admina, bo nawet pó³ roku nie minê³o od twojej rejestracji. POWODZENIA!!!

Acha, do administracji, wisicie mi w³asn± emotkê :D Skoro paqo z vabim j± maja, ja te¿ chcê jedn± :D

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Ostatnio zmieniony przez DominLoL 25 Pa¼dziernik 12, 19:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 12, 19:49   

Domin... nie chcê siê czepiaæ, bo to jest twoje odej¶cie i tak dalej... ale... ja mia³em byæ emotk± Ninja, a Byaku emotk± Zombie od dawna, ale kogo¶ zwolniono i tego siê nie doczekali¶my ^ ^"

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 12, 19:58   

Cytat:
Maron - Góru je¶li chodzi o pisanie ficków

nom, Maron pisa³ tyle ficków ze ohh. i w twoich fickach b³êdy ortograficzne i stylistyczne poprawia³.

adios

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 12, 20:01   

Kojot napisa³/a:
Cytat:
Maron - Góru je¶li chodzi o pisanie ficków

nom, Maron pisa³ tyle ficków ze ohh. i w twoich fickach b³êdy ortograficzne i stylistyczne poprawia³.

adios

kojot, GET FUCKING LOST! Maron pomóg³ mi w pisaniu ficków i natemperowa³ mnie tu i ówdzie! WIÊC SHUT THE FUCK UP!

Sygnatura użytkownika

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 25 Pa¼dziernik 12, 21:54   

eh dominku, przeciez Maron mieszka ode mnie rzut beretem i wiem co robi³ :|
Ostatnio zmieniony przez Kojot 25 Pa¼dziernik 12, 21:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 12, 15:43   

DominLoL napisa³/a:
Có¿,Cz³owiek siê ¿egna wiêc creditsów nadszed³ czas:

Bez tego siê nie obejdzie :D

DominLoL napisa³/a:

-Conquest - Pomimo ¿e piesek Pokemana to jednak równiejszy go¶æ ani¿eli sam Poke. Gratki, w krótkim czasie zdoby³e¶ rangê admina, bo nawet pó³ roku nie minê³o od twojej rejestracji. POWODZENIA!!!

Nie jestem niczyim pieskiem :kapitanbomba: To, ¿e czêsto zgadzam siê z PokeManem wcale nie znaczy, ¿e codziennie latam mu po ¶wie¿e bu³eczki :D

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 16 Listopad 12, 20:49   

Proszê wybaczyæ, ¿e raczê siê odezwaæ w tym temacie, ale dopóki mam ¶wie¿± pamiêæ to chcê kilka spraw wyja¶niæ, bo druga strona te¿ winna napisaæ "swoj± wersjê" wydarzeñ.

DominLoL napisa³/a:
bo b±d¼ co b±d¼, nie mna mnie nie ma PZG a PZG to ja. ( tak wiem, egoista ze mnie ).

A ja bêdê szczery i do koñca spalê za sob± mosty: Mówiê nie Fan-ficom, dopóki le¿y sfera oficjalnego informowania i opisywania oficjalnej fabu³y znanej z anime tudzie¿ mangi.

Powtórzê siê, ale to ¶mieszne, ¿e prêdzej znajdê w polskim necie fanowskie opowiadania w uniwersum Pokemon, ale opisów ZWYK£YCH odcinków nie znajdê - aha, i jako, ¿e tydzieñ temu pad³ PoPL, a wraz z nim Wikinezka, poziom rozwoju siê cofa i jeste¶my w g³êbszej dupie.

PZG by³o zbêdne, ju¿ wiêcej sensu mia³y opisy odcinków emitowanych w Japonii, umieszczane w POLSKIEJ Gazetce PokeCollect - tak, jaki¶ geniusz opisywa³ odcinki s13, gdy w tym samym czasie na DXD by³o emitowane s12 czyli czytelnicy Gazetki czytali o czym¶, co obejrzeli dopiero za rok. Typowa logika polskiego niedojrza³ego internetu.

DominLoL napisa³/a:
Nie bêdê pisa³ podziêkowaæ czy czegokolwiek tam innego bo to zosta³o ju¿ dawno napisane i zniszczone

Chodzi o aferê, od której zaczê³o sie zepsucie moich relacji z Dominem. Domin mia³ mi za z³e, ¿e jako admin, raczy³em daæ linka do jego tematu, w og³oszeniach forum. To wg. niego by³o "zniszczeniem" choæ nie wiem jakim cudem mo¿na co¶ zniszczyæ, przez popularyzacjê/promowanie.

DominLoL napisa³/a:
Koniec koñców, ¿a³ujê trochu ¿e siê pok³ócili¶my.

A ja nie. Chyba trzeba by³o skoñczyæ raz na zawsze tê komediê cackania siê z Tob± jak z jajkiem, bo masz jakie¶ fochy i cz³owiek powie ¼le jedn± literkê, a ty ju¿ robisz dramê.

Swoj± drog±, nie ka¿dy chyba wie, ¿e gdyby nie ja, to Domina W OGÓLE by na PC nie by³o. Otó¿ bêd±c jeszcze na PokeBoard czyli w wrze¶niu 2008 r. , Domin dosta³ na Revie bana za bronienie Inaki, i potem na SB PB, ja go odwiod³em od odej¶cia z PB, a byæ mo¿e i PPS - nie pamiêtam a¿ tak szczegó³owo.

DominLoL napisa³/a:
-Maron - Góru je¶li chodzi o pisanie ficków, gdyby nie on, kto wie czy bym dzisiaj bazgra³ swoje gryzmo³y :]

No to znamy winowajcê -_-

DominLoL napisa³/a:
-Raik - pomimo ¿e nie trzymali¶my ze sob± kontaktu, chcê mu podziêkowaæ ¿e pomóg³ postawiæ w³a¶nie to forum, o które mogê teraz dbaæ i walczyæ.

Tak dbasz i walczysz, szczególnie przez to, ¿e z niego odchodzisz. Poza tym mia³e¶ szansê, by³e¶ adminem, wiêc proszê Mi nie wymiawiaæ, ¿e co¶ robiê na forum - ka¿dy móg³ zostaæ adminem i kierowaæ jak chcia³, a ¿e TYLKO Conquest by³ cierpliwy i pokazuje, ¿e mu zale¿y (oraz nie przestrasia siê tymczasowego spadku) to nie moja wina.

Poza tym, Raik nie pomóg³, tylko W OGÓLE stworzy³ te forum jak Bóg stworzy³ ziemiê - Stworzy³ i sobie poszed³ zostawiaj±c innym.

DominLoL napisa³/a:
Acha, do administracji, wisicie mi w³asn± emotkê :D Skoro paqo z vabim j± maja, ja te¿ chcê jedn± :D

Jak narysujesz, to wstawiê.

I nie ma aktualnie grafika, jak i to jest tak, ¿e inne emotki specjalne powsta³y przypadkowo i sam nie wiem czemu akurat Draga, paqo i Vabiego je maj±, ale jak kto¶ zrobi emotê DominLolow±, to chêtnie wstawiê.

Co ciekawe, na PC nie ma Mojej emotki, ale ju¿ na Revie jest - ju¿ od pocz±tku 2009 r.

Afil napisa³/a:
nie chcê siê czepiaæ, bo to jest twoje odej¶cie i tak dalej... ale... ja mia³em byæ emotk± Ninja, a Byaku emotk± Zombie od dawna, ale kogo¶ zwolniono i tego siê nie doczekali¶my ^ ^"

Gdzie napisano o tych planach ?
Conquest napisa³/a:
To, ¿e czêsto zgadzam siê z PokeManem wcale nie znaczy, ¿e codziennie latam mu po ¶wie¿e bu³eczki

Dok³adnie, od cateringu mam osobnych ludzi ^^

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 17 Listopad 12, 07:40   

PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
bo b±d¼ co b±d¼, nie mna mnie nie ma PZG a PZG to ja. ( tak wiem, egoista ze mnie ).

A ja bêdê szczery i do koñca spalê za sob± mosty: Mówiê nie Fan-ficom, dopóki le¿y sfera oficjalnego informowania i opisywania oficjalnej fabu³y znanej z anime tudzie¿ mangi.

Podkre¶laj±c s³owo "dopóki" to ca³kowicie siê z Tob± zgadzam. Trzeba pracowaæ nad tym co oficjalne, a nie babraæ siê z FANem :no-wai:

PokeMan napisa³/a:
Powtórzê siê, ale to ¶mieszne, ¿e prêdzej znajdê w polskim necie fanowskie opowiadania w uniwersum Pokemon, ale opisów ZWYK£YCH odcinków nie znajdê

To oczywiste. To bardzo dziwna (chora) sytuacja, kiedy fanowskie opowie¶ci góruj± ilo¶ci±, a nawet popularno¶ci± nad tym co prawdziwe :ninja:

PokeMan napisa³/a:
aha, i jako, ¿e tydzieñ temu pad³ PoPL, a wraz z nim Wikinezka, poziom rozwoju siê cofa i jeste¶my w g³êbszej dupie.

PoPL by³ mocno zofftopowany, ale Wikinezki troszkê szkoda, bo by³o tam sporo czysto-Pokemonowych artyku³ów... chocia¿ do bycia Polsk± Bulbapedi± sporo jej brakowa³o...

PokeMan napisa³/a:
PZG by³o zbêdne, ju¿ wiêcej sensu mia³y opisy odcinków emitowanych w Japonii, umieszczane w POLSKIEJ Gazetce PokeCollect - tak, jaki¶ geniusz opisywa³ odcinki s13, gdy w tym samym czasie na DXD by³o emitowane s12 czyli czytelnicy Gazetki czytali o czym¶, co obejrzeli dopiero za rok. Typowa logika polskiego niedojrza³ego internetu.

Zawsze lepiej opisaæ oficjalne, choæ czê¶ciowo z b³êdnym podej¶ciem, ni¿ zajmowaæ siê czym¶ co nigdy siê nie przyda do celów informacyjnych. Powtórzê - piszcie sobie fiki, ale nie zapominajcie o tym co naprawdê wa¿ne - oficjalnym anime, mandze, grach itd.

PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
Nie bêdê pisa³ podziêkowaæ czy czegokolwiek tam innego bo to zosta³o ju¿ dawno napisane i zniszczone

Chodzi o aferê, od której zaczê³o sie zepsucie moich relacji z Dominem. Domin mia³ mi za z³e, ¿e jako admin, raczy³em daæ linka do jego tematu, w og³oszeniach forum. To wg. niego by³o "zniszczeniem" choæ nie wiem jakim cudem mo¿na co¶ zniszczyæ, przez popularyzacjê/promowanie.

Twój ¿yczliwy gest zosta³ przez oponenta ¼le odebrany. Tak czy inaczej Vabi i paqo znale¼liby temat. Poza tym ich krytyka by³a bezzasadna, gdy¿ to co Domin napisa³, by³o subiektywnym opisem prze¿yæ, a nie artyku³em pt. "Historia forum PokeCollect".

PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
Koniec koñców, ¿a³ujê trochu ¿e siê pok³ócili¶my.

A ja nie. Chyba trzeba by³o skoñczyæ raz na zawsze tê komediê cackania siê z Tob± jak z jajkiem, bo masz jakie¶ fochy i cz³owiek powie ¼le jedn± literkê, a ty ju¿ robisz dramê.

Trzeba siê wyluzowaæ :D

PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:

Tak dbasz i walczysz, szczególnie przez to, ¿e z niego odchodzisz. Poza tym mia³e¶ szansê, by³e¶ adminem

Podoba³o mi siê adminowanie Domina, w pewnym sensie, bo by³y jaja :D Pamiêtam jak dosta³em nies³usznego warna i k³óci³em siê z nim na GG xD Ale tak generalnie to nie by³ najgorszy...

PokeMan napisa³/a:
TYLKO Conquest by³ cierpliwy i pokazuje, ¿e mu zale¿y (oraz nie przestrasia siê tymczasowego spadku)

Spadek nie jest wielki. Wkrótce bêdzie lepiej. Prawda, ¿e trudno byæ cierpliwym, ale jak najbardziej wierzê, ¿e warto :)

PokeMan napisa³/a:
Poza tym, Raik nie pomóg³, tylko W OGÓLE stworzy³ te forum jak Bóg stworzy³ ziemiê - Stworzy³ i sobie poszed³ zostawiaj±c innym.

Robi³ du¿o, tyko ma³o skoñczy³, a szkoda. Dla Raika, i dla mnie w sumie te¿ zawsze wa¿niejszy by³ PokeSerwis...

Ostatnio zmieniony przez Conquest 17 Listopad 12, 07:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: