POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Nabije sobie posta : D
Autor Wiadomo¶æ
Twoja ciocia 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 22 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 09, 14:22   Nabije sobie posta : D

http://pokeserwis.pl/news.xml

Cytat:
B³±d czytania formatu XML
b³±d parsowania: error occurred while parsing reference w wierszu 86, kolumnie 606

Narazie tyle o;

Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 23 Marzec 09, 16:22   

Powinno dzia³aæ ju¿, upki bêd± przy nowych newsach

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 3 Listopad 12, 08:24   Re: Nabije sobie posta : D

Twoja ciocia napisa³/a:
http://pokeserwis.pl/news.xml

Cytat:
B³±d czytania formatu XML
b³±d parsowania: error occurred while parsing reference w wierszu 86, kolumnie 606

Narazie tyle o;
Ja na http://pokeserwis.pl/news.xml widzê tylko b³±d 404. Ale to dlatego, ¿e PS zamkniêto 17 wrze¶nia 2010 r. Szkoda, ¿e tego nie ¶wiêtowali¶my tzn. zapomnieli¶my zrobiæ obchody "niebycia" strony.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 3 Listopad 12, 08:53   Re: Nabije sobie posta : D

PokeMan napisa³/a:
Ja na http://pokeserwis.pl/news.xml widzê tylko b³±d 404. Ale to dlatego, ¿e PS zamkniêto 17 wrze¶nia 2010 r. Szkoda, ¿e tego nie ¶wiêtowali¶my tzn. zapomnieli¶my zrobiæ obchody "niebycia" strony.

To raczej strona "naby³a" forum z tego co mi wiadomo. W ka¿dym razie za rok zrobimy obchody wszystkich rocznic :D

Ostatnio zmieniony przez Conquest 3 Listopad 12, 08:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Opticum 
Gapa, gubi PokeBalle
Herr Schopenhauer

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2010
Sk±d: Szczecin
Wys³any: 3 Listopad 12, 23:49   

z calym szacunkiem,
ale,
drodzy administratorzy,
kolego Conque¶cie i Pokemanie,
przywroccie [kwa!] shoutboxa albo temat o shoutboxie bo nic sie tu do [ciach] pana nie dzieje

przepraszam za uzyte w tym poscie dynamiczne srodki stylistyczne, jednakowoz uwydatniaja one powage sytuacji i mam nadzieje iz moja prosba zostanie rozpatrzona pozytywnie i zostana do niej zastosowane skutki natychmiastowe.
pozdrawiam

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 18 Listopad 12, 09:27   

Conquest napisa³/a:
To raczej strona "naby³a" forum z tego co mi wiadomo. W ka¿dym razie za rok zrobimy obchody wszystkich rocznic :D

Pomyli³e¶ siê, napisa³em "niebycia" a nie "nabycia".

Opticum napisa³/a:
przywroccie [kwa!] shoutboxa albo temat o shoutboxie

Nie. Po co to ? Czy tam bêdziesz pisa³ o Pokemon ? Nie, wiêc po co ten "garb" ?

Opticum napisa³/a:
bo nic sie tu do [ciach] pana nie dzieje

Jak to nic ? A 3 tys. wy¶wietleñ tematu o Czerñ i Biel: Rival Destinies w Disney XD zawieraj±ce 16 postów to co ? A posty w dziale Dyskusjach ogólnych ?

Opticum napisa³/a:
mam nadzieje iz moja prosba zostanie rozpatrzona pozytywnie i zostana do niej zastosowane skutki natychmiastowe.

Nie. Nie chcê aby te forum zosta³o drugim Revem, gdzie robi± tak jak ty chcesz, tylko skoro tak, to czemu Ciebie tam nie ma ? Wszak to tam masz SB i offtop.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 18 Listopad 12, 11:04   

PokeMan napisa³/a:
Conquest napisa³/a:

Pomyli³e¶ siê, napisa³em "niebycia" a nie "nabycia".

A, to przepraszam :D

PokeMan napisa³/a:
Opticum napisa³/a:
przywroccie [kwa!] shoutboxa albo temat o shoutboxie

Nie. Po co to ? Czy tam bêdziesz pisa³ o Pokemon ? Nie, wiêc po co ten "garb" ?

Nie bêdzie, a nawet gdyby pisa³ to te¿ ¼le, bo od tego jest forum.

PokeMan napisa³/a:
Opticum napisa³/a:
bo nic sie tu do [ciach] pana nie dzieje

Jak to nic ? A 3 tys. wy¶wietleñ tematu o Czerñ i Biel: Rival Destinies w Disney XD zawieraj±ce 16 postów to co ? A posty w dziale Dyskusjach ogólnych ?

Dzieje siê sporo, a bêdzie jeszcze wiêcej :sliniak:

PokeMan napisa³/a:
Opticum napisa³/a:
mam nadzieje iz moja prosba zostanie rozpatrzona pozytywnie i zostana do niej zastosowane skutki natychmiastowe.

Nie. Nie chcê aby te forum zosta³o drugim Revem, gdzie robi± tak jak ty chcesz, tylko skoro tak, to czemu Ciebie tam nie ma ? Wszak to tam masz SB i offtop.

Offtopy i mincrafty nie wysz³y Revovi na dobre. ¯adnemu forum nie wysz³yby na dobre. Skoro forum jest o Pokemon to niech bêdzie o Pokemon. Nie ma co tego zanieczyszczaæ jakimi¶ sprawami pobocznymi, czy znacznym rozszerzaniem tematyki. Musze wreszcie spytaæ Vulpiego o czym w koñcu jest Rev. Ciekawe czy sam wie? ^^

PokeCollect jest prowadzone tak, aby by³o najbardziej Pokemonowym miejscem na PPSie. Na razie idzie to dobrze i powinno siê tak utrzymaæ. W niedalekiej przysz³o¶ci bêdzie to procentowaæ :sliniak:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: