POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Drago
29 Wrzesieñ 10, 17:16
TCG Dex
Autor Wiadomo¶æ
Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 30 Styczeñ 09, 07:38   

PokeMan & Mack : http://pokeserwis.pl/tcgdex.php?deck_id=1

Czy tera lista kart siê wy¶wietla? Je¶li tak, to bede musia³ torche poprawic xd

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 30 Styczeñ 09, 07:56   

Indiana Jones napisa³/a:
Czy tera lista kart siê wy¶wietla?

Tak, wy¶wietla siê, ale tylko z tego linka, gdy wejdê przez odno¶nik na pokeserwisie to ju¿ nie.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

MojeGBA 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 28 Lut 2009
Sk±d: Crystal River City
Kontakt:
Wys³any: 1 Marzec 09, 14:18   

¯artujecie? takie pytanie - Jak siê podoba? To naprawdê znakomity pomys³. Oby tak dalej. Jeste¶cie niesamowici! Pokemony to bajka mojego dzieciñstwa. Nie interesuj± mnie teraz ju¿ tak bardzo jak kiedy¶, ale wci±¿ jestem w temacie. Je¿eli o mnie chodzi to karty Pokemon interesowa³y mnie praktycznie od pocz±tku - lubie tego typu zabawy. Ja bym wprowadzi³ jeszczê jedn± mo¿liwo¶æ: Wyszukiwanie kart po nazwie pokemona - Na przyk³ad Bulbasaur i pojawi³yby siê wszystkie karty z Bulbasaur w nazwie.

Pozdrawiam :-)

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 2 Listopad 12, 07:21   

Drago napisa³/a:
przydatne dla zapaleñców i dla ciekawskich te¿

MojeGBA napisa³/a:
¯artujecie? takie pytanie - Jak siê podoba? To naprawdê znakomity pomys³. Oby tak dalej. Jeste¶cie niesamowici! Pokemony to bajka mojego dzieciñstwa. Nie interesuj± mnie teraz ju¿ tak bardzo jak kiedy¶, ale wci±¿ jestem w temacie. Je¿eli o mnie chodzi to karty Pokemon interesowa³y mnie praktycznie od pocz±tku - lubie tego typu zabawy. Ja bym wprowadzi³ jeszczê jedn± mo¿liwo¶æ: Wyszukiwanie kart po nazwie pokemona - Na przyk³ad Bulbasaur i pojawi³yby siê wszystkie karty z Bulbasaur w nazwie.

Nie, nie, nie. -_-
To nie jest dobry pomys³, opisy i skany kart s± na Bulbapedii, PO CO TO, na polskiej stronie ? Polska strona winna umieszczaæ informacje które dotycz± polskiego rynku, a nie to, co jest na zagranicznych stronach. Pamiêtam, jak ju¿ w 2007 r. mnie zastanawia³o, ¿e o wa¿nych sprawach muszê czytaæ na forach, a na stronie jakie¶ pierdy które mnie nie dotycz± lub s± abstrakcyjne - np. opisywanie pierwszych odcinków DP na MPokemonie, gdy u nas premierowano s6.

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 2 Listopad 12, 07:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 2 Listopad 12, 07:26   

PokeMan napisa³/a:
Drago napisa³/a:
przydatne dla zapaleñców i dla ciekawskich te¿

MojeGBA napisa³/a:

Nie, nie, nie. -_-
To nie jest dobry pomys³, opisy i skany kart s± na Bulbapedii, PO CO TO, na polskiej stronie ? Polska strona winna umieszczaæ informacje które dotycz± polskiego rynku

Skany polskich wydañ kart to chêtnie bym obejrza³, ale angielskie s± na PokeBeach <3 :D

PokeMan napisa³/a:
Pamiêtam, jak ju¿ w 2007 r. mnie zastanawia³o, ¿e o wa¿nych sprawach muszê czytaæ na forach, a na stronie jakie¶ pierdy które mnie nie dotycz± lub s± abstrakcyjne - np. opisywanie pierwszych odcinków DP na MPokemonie, gdy u nas premierowano s6.

Po prostu niektórzy za bardzo wybiegaj± w przysz³o¶æ, trzeba zmieniæ tê manierê :ognia:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 2 Listopad 12, 07:30   

Conquest napisa³/a:
Skany polskich wydañ kart to chêtnie bym obejrza³

hoho, takie co¶ planowa³ Daru ok. 2 lata temu i skoñczy³o siê na 5 skanach które nie posz³y na stronê.
Conquest napisa³/a:
ale angielskie s± na PokeBeach <3

W ka¿dym razie, w wielu miejscach i nie ma co siê z nimi dublowaæ.
Conquest napisa³/a:
Po prostu niektórzy za bardzo wybiegaj± w przysz³o¶æ, trzeba zmieniæ tê manierê

Raczej bezmy¶lnie kopiuj± newsy + nie maj± TV/s± za g³upi by ogarn±æ gazetê z programem TV/tudzie¿ robi± to, bo poprzednicy tak robili i b³êdne ko³o siê zamyka.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 2 Listopad 12, 07:37   

PokeMan napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
Po prostu niektórzy za bardzo wybiegaj± w przysz³o¶æ, trzeba zmieniæ tê manierê

Raczej bezmy¶lnie kopiuj± newsy

To najlepiej widaæ na przyk³adzie PV i MPoka, które wyprzedza³y siê informacjami o eventach w Japonii. Przykre :(

PokeMan napisa³/a:
nie maj± TV/s± za g³upi by ogarn±æ gazetê z programem TV/tudzie¿ robi± to, bo poprzednicy tak robili i b³êdne ko³o siê zamyka.

Informacje o emisji s± w³a¶ciwie tylko na PokeCollect. Na PVF to wyp³ywa w w±tku o nowych seriach. Pamiêtam jak w styczniu by³a na PV w miejscu "Nasze Projekty - Pokemon Special: Bohaterowie" informacja o emisji w danym dniu.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 31 Marzec 13, 22:40   

Conquest napisa³/a:
które wyprzedza³y siê informacjami o eventach w Japonii

Tak jakby to kogo¶ interesowa³o. Kogo interesuje lizanie lizaka za szyb± sklepu (Japonia) ?

Conquest napisa³/a:
s± w³a¶ciwie tylko na PokeCollect

Najpe³nie to tak, wszêdzie indziej te¿ troche jest, tylko tak okazjonalnie, co jest nienormalne, ale co siê dziwiæ, od zawsze tak by³o na PPSie. Choæ, mam dowód na to, ¿e ludzie PRAGN¡ tych informacji i kiedy tylko by³a potrzeba, a znalaz³a siê poda¿, to t³umem ruszyli. Dowód ten przedstawiê ju¿ wkrótce, w innym temacie.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: