'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
o-m-g, ta gra umozliwia latanie wiec jest popularna, cos jak pegazy na serverach MLP minecrafta..
let me guess...mówimy o SAO ( anime ) tak?
Otóz o ile w meincrafcie latasz myszk±, o ile w ALO latasz W£ASNYM CIA£EM I CZUJESZ ¯E LECISZ! WIRTUALNA RZECZYWISTO¦Æ MORONIE!
Co innego lataæ se w meincrafcie i widzieæ to na monitorze nie czuj±c nic a co innego widzieæ ¿e siê lata na w³asne oczy i czuæ to wszystko co czuje pierwszy lepszy go³±b.
MY¦L NINE! MY¦L!!! To co¶ jak kina 4D! D¼wiêk sorround i efekty jak np. chlu¶niêcie kropel wody na twarz przy zanurzaniu siê w wodzie czy gwa³townie przesuniêcie fotela podczas robienia uniku przed jakim¶ obiektem który jest rzucany w g³ównego bohatera filmu.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
nie chodzi o to czy czujesz czy latasz czy nie czujesz, tylko o samo latanie.. popularne dlatego, ze sie lata..
ty chyba dalej nie rozumiesz dlaczego to jest tak fenomenalne:
"SAO by³o pierwsz± gr± która wykorzystywa³a mo¿liwo¶ci Rzeczywisto¶ci Wirtualnej. Czyli czujesz wszystko co siê dzieje w grze, smak tego co jesz w grze i wiatru który w grze wystêpujê. Wszystko jak w prawdziwym ¶wiecie"
NORMALNY CZ£OWIEK NIE LATA A TA GRA NA TO POZWALA CO DLA ZWYK£EGO CZ£OWIEKA JEST NIEMO¯LIWE BO CZ£OWIEK NIE MA SKRZYDE£ A JAK JU¯ LATA TO W W SAMOLOCIE ALBO NA JAKIM¦ URZ¡DZENIU/MASZYNIE.
DLATEGO AOL JEST POPULARNE BO POZWALA GRACZOWI LATAÆ BEZ INGERENCJI MASZYN, POJ¡£E¦?! SAM ¯E¦ SOBIE STEREM, ¯EGLARZEM I OKRÊTEM!!!
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 23 Pa¼dziernik 12, 16:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
nine, get lost, seriously, GET FUCKING LOST! twój umys³ jest zbyt...zbyt...nie bêdê bluzga³, ostatnie 48 h moje siê zaczyna wiêc powiem tylko tyle, za twoj± têpot± têskni³ nie bêdê
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.