Na Pokemony sk³ada siê wiele sk³adniowych, a widzê, ¿e do animca jeste¶ uprzedzony.
Nie jestem uprzedzony. Ale niech bedzie wszystkiego po rowno, bez zadnego faworyzowania.
Nie widzê ¿adnego faworyzowania. Dzia³ z grami jest nawet u góry. Og³oszenia w wiêkszo¶ci dotycz± animca, bo jest to bardziej aktualne. Zapewne wkrótce pojawi siê og³oszenie dotycz±ce B2/W2.
Zapewne wkrótce pojawi siê og³oszenie dotycz±ce B2/W2.
pojawi siê, pojawi, ja o to zadbam i znów nabijê wam kilkudziesiêciu userów, nie ma za co, ja dopilnujê by te romy by³y, a i tak w ogólnym rozrachunku dostanê figê z makiem a nie podziêkowanie, ale có¿, tak to bywa, nie to ¿ebym ich chcia³, ja to robiê dla forum, a nie dla pokemana
[ Dodano: 2 Pa¼dziernik 12, 18:42 ]
Kojot napisa³/a:
Polaæ panu De!
zgadzam siê z nim, dobrze prawi
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 2 Pa¼dziernik 12, 18:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Zapewne wkrótce pojawi siê og³oszenie dotycz±ce B2/W2.
pojawi siê, pojawi, ja o to zadbam i znów nabijê wam kilkudziesiêciu userów, nie ma za co, ja dopilnujê by te romy by³y, a i tak w ogólnym rozrachunku dostanê figê z makiem a nie podziêkowanie, ale có¿, tak to bywa, nie to ¿ebym ich chcia³
Ja tam Ci podziêkujê - jak zawsze. Nie prze¿ywaj
acha, na forum o pokach mamy pisaæ tylko i wy³±cznie i pokach, wszelkie inne rozmowy i tematy nie przynosz± prifotów ani korzy¶ci, jasne, fajnie wiedzieæ ¿e u¿ytkownik nie mo¿e siê nawet wypowiedzieæ na temat inny ni¿ pokemony bo to "nie ma sensu".
Tak, bo forum o Pokach s³u¿y do rozmów o Pokach. Mi by nie przysz³o na my¶l, ¿eby np. na forum o Simsach, pisaæ o Pokach czy szkole. Inne rozmowy i tematy nadaj± siê na Forumowisko itp. A tematy inne ni¿ Pokowe (na pokeforum) prowadz± do z³a:*Cytat z Optika*
Poke, zrozum, ¿e nawet w szkole daj± nam przerwy, by¶my mogli odpocz±æ od lekcji, tu jest podobnie, tylko wstrzel Pokemony i Off-top w miejsce wcze¶niej wymienionych rzeczy.
Prawd± jest to, ¿e nie mo¿na ¿yæ samym off-topem, ALE to nie znaczy, ¿e trzeba siê go pozbywaæ, a raczej powinno siê go ograniczyæ. To proste, przynajmniej powinno, wiêc zamiast zabieraæ nam wszystkie mo¿liwo¶ci off-topu bardziej dogodnym wyj¶ciem dla obu stron konfliktu powinno siê szukaæ kompromisu, czyli czego¶, co ograniczy troszkê off-top, a zachêci do pisania tematów o "odpowiedniej" (Dla Ciebie) tematyki.
W szkole z tego co pamiêtam, to przerwa trwa³a 10 min. a lekcja 45. Na PC to offtop by³ tymi 45 min., co jest nieprawid³owe.
Zachêci ? Domin i Poxer wmawiaj± mi, ¿e konkursiki i jakie¶ inne turniejiki co¶ daj±...a ile osób bra³o udzia³ ostatnio w PokeArcie ? Ile w jaki¶ innych konkursach ? To nie jest taka droga, Drago ju¿ to przerobi³ (g³ównie naciskany przez Kojota itp. innych)... A w ostatnim tygodniu, np. 20% ruchu na PC to by³y wej¶cia z Google na frazy w których ludzie szukali info o s15 w Polsce - wniosek taki, ¿e proste 3 linki (wy¶wietlane wszêdzie jako og³oszenie) da³y wiêcej ni¿ jakie¶ akcje skierowane tylko do starych bywalców. Niestety, liczby nie k³ami± i mój sposób prowadzenia jest s³uszny.
Odpowiednia tematyka dla mnie ? A kurde, o czym ma siê pisaæ na forum o Pokach ? O BabyBorn albo Kucach ? I co, rozumiem, ¿e ty idziesz na jakie¶ forum Polskich Bronies, by offtopowaæ o Pokach albo Naruto ?
Afil napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
Czy on w³a¶nie powiedzia³ ¿e FanFiction, FanArt i ogólnie ca³a twórcza fanabza ssie?! Tak, administrator wam w³a¶nie mówi ¿e pisanie fan ficów, robienie fan artów i innych tego typu rzeczy to bzdura! Ale poke, przecie¿ wiesz ¿e taki jeden rozdzia³ fan ficka czy fan art to post, prawda? To czemu by nie zachêciæ ludzi by to pisali?
Tak, dok³adnie to powiedzia³em. Dok³adniej widaæ to obecnie na przyk³adzie Beyblade na CN - od kilku dni s± nowe epki oraz jak grzyby po deszczu powstaj± w polskim necie fanfici o Beyu...zarazem NIE POWSTAJ¡ opisy OFICJALNYCH odcinków. Czy to nie kuriozum, ¿e nie mam w necie tre¶æi oficjalnej fabu³y, a tylko jakie¶ ma³owarte wymys³y fanowskie ?
Wiêc skoro to takie ZUE, to usuñ to? Ah... historia PC... no tak... wiêc historia PC, jest z³a? Ok, jak kto woli... a teraz na powa¿nie.
FanFick to jeden z najfajniejszych rzeczy jakie mo¿na sobie wyobraziæ, wiesz czemu? Jest to takie co¶, gdzie fan siê spe³nia, wprowadza najczê¶ciej Siebie jako bohatera i to s± FANI, a wiêc czemu uwa¿asz, ¿e osoby, które s± fanami, s± z³e? Chwila... bo nie ma opisów OFICJALNYCH ODCINKÓW? Ah... ale chwila... to s± recenzje... ale chwila... recenzje pisze siê z ca³ych anime, a nie... z pojedynczych odcinków. Je¶li chcesz pisaæ opisy, czy tam recenzje, do pojedynczych odcinków, to czemu tego nie robisz osobi¶cie? W koñcu jeste¶ znawc±.
No i w³a¶nie, znów wy³azi te idiotyczne podej¶cie PPSu czyli usuwanie...kurde...po pierwsze jak siê nie wie co z czym¶ zrobiæ, to póki siê czego¶ nie wymy¶la, to siê zostawia to w spokoju oraz utrudnia korzystanie/obrzydza, to proste. Po drugie, warto, aby co¶ zosta³o, by po kilku latach nowa generacja fanów widzia³a b³êdy starej gwardii. Po trzecie....nie FanFick, Tylko FanFic << sk±d Wam siê bierze tam K, skoro to tylko skrót od FanFiction ?
FanFici s± okej, ale np. w USA, gdzie jest jedna strona z tym, ale jest i druga o opisach oficjalnych. Polski internet jest pod tym wzglêdem niedorozwiniêty/niedojrza³y, i dochodzi do takich kuriozów o których piszê.
Jakim znawc± ? Nie trzeba na niczym siê znaæ, aby wys³uchaæ ty³ówki sk±d siê dowiem kto robi³ dub, albo spisaæ z gazety TV godziny i daty emisji. Ale Polacy widz± z³oto za horyzontem, "zapominaj±c" o srebrze przed nogami czyli opisaæ to co najprostsze, a potem zaj±æ siê czym¶ "ponad" standardem.
Afil napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
pokazuje to, ¿e administracja z userami siê nie liczy
A co to, forum to jakie¶ narodowe dobro ? NIE, to prywatna inicjatywa jednostki lub grupy jednostek. Forum nie nale¿y do spo³eczno¶ci, tylko do Raika i mnie. Aktualnie Raik jest na PV(F), wiêc zosta³em ja. I ja liczê siê z userami. Widzê to po tym, jak stopniowo dochodz± nowi, a zarazem nadal w JAKI¦ sposób dbam o starych userów. (...)
Narodowe dobro, nie, liczenie siê z userami, tak... chwila, co¶ tutaj nie halo. Liczysz siê z userami, ale nie uwa¿asz czego¶ za narodowe dobro, czyli co¶, gdzie wszyscy mog± wej¶æ i wyg³osiæ swoje stanowisko na jaki¶ temat? Gdzie tutaj logika?
Kiedy¶ Polsat przerwa³ emisjê Kiepskich, po 2 latach przerwy wrócili, bo stacja "liczy" siê z fanami, którzy stacjê zasypali listami. Pro¶bami o powrót. Ale mimo to, ta stacja NIE JEST narodowym dobrem, mimo, ¿e w jaki¶ sposób siê liczy z widzami.
Afil napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
S± inne sposoby by ludzie pisali o pokach, a odebranie im wolno¶ci bezsensownej wypowiedzi napewno nie jest jednym z tych najlepszych. Po co zachêcaæ, po kiego grzyba, zamknijmy Offtop, jedyn± ¿yw± czê¶æ forum! Tak, to jest genialne!
Jakie te sposoby ? Moi poprzednicy ¿adnych nie znale¼li. Nie jest najlepsze, ale lepsze takie, ni¿ ¿adne. Jedyna ¿ywa czê¶æ forum ? Czyli ty uwa¿asz, ¿e kiedy offtop jest jedynym ¿ywym dzia³em na forum TEMATYCZNYM, toto jest prawid³owe ?
Prawid³owe na 100% nie jest, ale ziarno prawdy w tym zawarte jest. Gdy¿ czêsto tylko tam szed³ jeden, dwa posty na dzieñ.
Co do reszty, to napisa³em ju¿ wcze¶niej troszkê rzeczy na ten temat, a skoro jeste¶ na tyle leniwy, ¿e nie chcesz zapytaæ userów o sposoby przyci±gniêcia ich do dzia³ów o POKEMONACH i tylko wydajesz dyktatorskie os±dy, jak zamkniêcie danego dzia³u, czy zrobienie czego¶, co inni ludzie uwa¿aj± za g³upie, czy nie sprawiedliwe, a na koniec jeszcze dodaj±c, ¿e lubisz ignorowaæ inicjatywê userów, to spoko... rób co chcesz, daleko tak nie zajedziesz, bo jedno ko³o ju¿ straci³e¶.
Bo je¶li my pójdziemy w cholerê, to mo¿e tak... przyjd± nowi, a je¶li nie?
Ale userzy NIE znaj± SKUTECZNYCH sposobów przyci±gniêcia do Pokemon. Od stycznia 2012 Drago wzi±³ do pomocy Domina, Kojota i kogo¶ tam jeszcze i co ? Forum zjecha³o po równi pochy³ej...w³a¶nie tych ICH pomys³ami, które nie by³y SKUTECZNE. I tak, przyjd± nowi.
Afil napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
Wiesz co, coraz bardziej przekonujesz mnie, ¿e Poxer mia³ z tym wszystkim racjê.
Ale Poxer przesta³ lubiæ Poki, zmieni³ zainteresowania, wiêc logiczne, ¿e poszed³ na inne forum. Czy kiedy ja przesta³em graæ w ClubPenguin kilka lat temu, to zosta³em na forum CP i pierdzieli³em o Pokach ? Nie.
Jak dobrze pamiêtam, to znudzi³o mu siê siedzenie na PC i tylko tyle, a wiêc poszed³ na Deadly, gdzie robi "furorê".
Nie. z tego co pamiêtam, to Poxer by³ na d-serious ju¿ kilka miesiêcy przed swoim odej¶ciem z PC.
Afil napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
tak samo udana jak polski Dubbing Naruto, czyli SSIE A¯ DO RDZENIA!
Dubbing to wiele sk³adowych. Ka¿dy g³upi potrafi rzuciæ potwarz, ¿e Dubb jest Be...ale KONKRETÓW, to ja nie s³yszê. Co, t³umaczenie by³o z³e, czy gra aktorska ? A mo¿e co¶ innego ? Tak to niewielu potrafi,ale wiadomo - lepiej pierdzieliæ, ¿e jest Be...wszystko Beee..
Mówi³em Ci, by¶ Byaka siê zapyta³, nie zrobi³e¶ tego? Kurczê... min±³ ju¿ tydzieñ chyba od naszej "debaty" w innym dziale.
Aha, czyli opierasz siê TYLKO na nieobiektywnej opinii drugiego usera, samemu nie zapoznaj±c siê osobi¶cie z tym dubem, taa ?
Afil napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
Z pocz±tku wydawa³o mi siê ¿e wiesz co robisz, ale na szczê¶cie w porê siê wyrwa³em i dostrzeg³em ¿e to zmierza tylko i jedynie ku destrukcji.
LOL. Do destrukcji forum zosta³o doprowadzone w marcu/kwietniu, nie pamiêtasz ? Drago sili³ siê na jakie¶ akcje, tylko nic nie mia³o szans powodzenia, bo by³ aktywny Offtop. To ludziom wystarcza³o i nie obchodzi³ ich Pokemon. Dopiero kiedy ja zabra³em offtop, to zaczêli pisaæ o tym, o czym powinni.... Teraz PC rozkwita, a ja wiem, ¿e niestety mamy taki poziom userów, ¿e Drago próbowa³ "marchewki" i nie zadzia³a³o. Pomóg³ dopiero mój "kij".
Prawda, wtedy by³o beznadziejnie, ale zaczêli¶my pracowaæ nad tym, gdy wszed³e¶, nie zapozna³e¶ siê z naszymi planami i zwolni³e¶ wszystkich maj±c w dupie to, co mieli do zrobienia. Clever...
Wiesz, ¿e by³o spisane na straty, a nawet nie wiesz czym by³y te plany... kurczê, a dodatkowo wiesz, ¿e by nie wypali³y... jeste¶ taki m±dry PokeManie, wrêcz jeste¶ medium... lepszym ni¿ ja.
Zabra³e¶ off-top i pisali o tym, co trzeba... [ciach] kotka za pomoc± m³otka... pojedyncze przypadki pisania w innych dzia³ach, to nie oznaka ¿ycia dzia³u jak jeszcze by³o... rok temu, czy dwa... kurcze, ju¿ nie pamiêtam kiedy my tutaj ruch mieli¶my.
I znowu [ciach] kotka za pomoc± m³otka. Rozkwita? Gdzie? CO? JAK?! Chwilowy, a mo¿e nie, ale taki ruch, to nie jest rozkwitanie, to raczej próby zrzucenia z siebie ple¶ni, bo¶my troszkê zaple¶nieli. Swoj± drog±... je¶li... TY uwa¿asz, ¿e uratowa³e¶ forum, to G**NO WIESZ. Tak an prawdê, to jedyne co zrobi³e¶, to uratowa³e¶ serwer przed ERROR'ami, a reszta... chwila, powied¼ mi, jak uratowa³e¶ forum w twoim mniemaniu?
Ja znham te Wasze plany...i niestety, ale one by³y kopi± tego co robi³ Vabigoon i Kojot ok 2 lata temu, a co by³o nieskuteczne. Tamten dawny ruch to by³a tylko zas³uga PokeSerwisu, który by³ o Pokemon i przyci±ga³ fanów Pokemon, którzy pisali o Pokemon. Po stracie strony, zosta³a na forum gwardia, która siê w miêdzyczasie zooftopizowa³a. Jak uratowa³em ? Choæby tym, ¿e ju¿ nie trzeba sie baæ, ¿e nastêpnego dnia pojawi siê post od spambota. Poza tym dbam o reklamê PC (na PVF o FTT, a w³¶ciwie robi to Conquest któremu da³em admina, podobnie jak da³em ten sto³ek Byakowi, jako najbardziej zas³u¿onemu obok Domina. W ogóle mia³em taki pomys³, ¿eby najwytrwalszych userów uhonorowaæ rang± Admina. Z Dominem nie wysz³o, trudno. Wiem, to drobnostki które nie s± spektakularne, ale czego chcieæ wiêcej ? Swoj± drog±, jak wg. Ciebie winno wygl±daæ ratowanie forum ? Jak winno wygl±daæ forum, aby¶ móg³ z pewneo¶ci± powiedzieæ, ¿e jest ju¿ dobrze ? Dla mnie, teraz jest lepiej ni¿ w tym samym miesi±cu rok temu.
Kojot napisa³/a:
dzien chwaly - siedzi 8 uzytkownikow na krzyz
sorry, ale na tym forum wieje sandalem.
Online ? Ca³y czas jest, tylko po³owa to go¶cie. Zalogowani online ? To by³by niez³y wynik. Nastêpnym razem oprócz liczby, poproszê dok³adne info CO ilustruje taka liczba.
Conquest napisa³/a:
Pog³oski o schematyczno¶ci anime' s± mocno przesadzone, zw³aszcza, ¿e szykuje siê prze³om
Dok³adnie, Kto¶ kilka lat temu wybredzi³ tak± g³upotê, któr± siê potem rozpowszechnia bez weryfikacji stanu faktycznego.
Kojot napisa³/a:
Cytat:
Na PVF powstaj± ficki o BeyBlade pisane przez PokeFanów
Bo¿e widzisz, a nie grzmisz.
Dodam jeszcze, ¿e kilka lat temu by³em mocno zkonfuzjowany tym, ¿e na polskim forum o ClubPenguin kto¶ robi³ poradniki do TPPC, a na ówczesnych PPSowych forach tego nie by³o.
De napisa³/a:
Swojego czasu Gathering 2 administrowany przez D4rky'ego mial takie fajne haslo "forum dla uzytkownikow nie dla administracji". O PokeCollect tego napisac nie mozna.
Ale mo¿na tak napisaæ o Revivalu - tam jest wszystko dla userów, tylko o dziwo, nikt tam ju¿ nie pisze (8 postów na tydzieñ to tyle co nic). CIEKAWE dlaczego. A dlaczego na PVF pisz± ? Tam przecie te¯ dyktatura Daru, a mimo to, wszyscy wal± drzwiami i oknami, a i sam Daru w postach te¿ pisze to co ja - ¿e forum jest o Pokemon, a nie do offtopu.
De napisa³/a:
Poke jak bedziesz nadal staral sie ludziom mowic o czym maja pisac, to predzej czy pozniej kazdy sobie stad pojdzie To nie jest twoj prywatny chlew pokroju Pokesranga czy innego taniego och³apu, tylko forum z historia, ktorym ty zaczales sie zajmowac i sie panoszysz jak pan na wlosciach.
Ka¿dy ? W±tpiê. "Zacz±³e¶" ? Widaæ to Ty, nie znasz dobrze tej historii, bo gdyby nie ja, to te forum zniknê³oby wraz z PokeSerwisem. Nie wspominaj±c, ¿e to dopiero ja da³em temu forum normalna domenê - wcze¶niej by³ alias, a adres serwa to by³o co¶ ok. 1000gp.ovh.org/pc I tak, panoszê siê, tak jak Vulpi. Ró¿nica jest taka, ¿e on pieprzy, ¿e Poki beee i robi forum na ¿ywca wg. aktualnej mody tzn. np. o Minecraft, a ja jestem sta³y i promujê tematykê g³ówn±.
De napisa³/a:
Jakby ci zalezalo, to bys wybadal czego ludzie chca i wprowadzil a nie pieprzyl trzypotrzy o swoim animku. Swietnie, lubisz to ogladaj, ale Pokemon to nie tylko animowana telenowela ale takze wiecej. Przede wszystkim to spolecznosc. Ktora mam wrazenie chcesz sprowadzic do bezmyslnych pozeraczy pokemanowej ideologii, ogladaczy anime, ktore ciagnie sie odkad pamietam i nie przestaje, a wszelkie przejawy kreatywnosci tlamsisz (vide PBFy, ktorych sie czepiasz). Idz se zaloz forum o anime i niech ci je spamboty zjadaja, a nie niszczysz cos fajnego przez to, ze od paru lat ci sie wydaje, ze potrafisz prowadzic jakas strone.
Amen
Ale¿ mi zale¿y, na polskich pokefanach. I tak, wg. google analitics ludzie chc± anime, bo najczê¶ciej wchodz± tu z Google, ci którzy szukaj± info o kartach które kupili w ¯abce oraz kiedy bêdzie s15 w Polsce. Pokemon to spo³eczno¶æ ? LOL. Ja co¶ t³amszê ? Czy gdybym czepia³ siê PBFu, to bym robi³ nabór ? To bym nadal trzyma³ go na forum ? A jednak jest i bêdzie, bo przekona³em siê przez te lata, ¿e od biedy lepszy PBF ni¿ offtop. Niszczê co¶ fajnego ? Co jest tu fajnego ? To, ¿e jest grupka ok. 8 osób które chc± offtopowaæ ? Na szczê¶cie ta grupka kruszeje, a teoretyczn± wiêkszo¶æ zaczynaj± stanowiæ Ci którzy przyszli tu dla pokemon.
Mi siê wydaje, ¿e umiem prowadziæ strony ? To DLACZEGO TY zak³adasz kolejne strony ¶rednio co 3 miesi±ce, a nie potrafisz zrobiæ jednej, która przetrwa choæby 2 lata ? Fajnie, kiedy¶ mia³e¶ MCXa, by³o to fajne, ostatni Twój udany twór to by³ Astville, który pokpi³e¶, a potem da³e¶ Beenhakierowi, który tak jak Dominy i Afile, robi³ konkursiki itp. nieskuteczne bajery, którymi NIE rozwin±³ forum. Sorry, ale aby prowadziæ forum, trzeba mieæ marketingowe i masowe podej¶cie - nie ogl±daæ siê na grupkê 8 osób, a mysleæ szerzej. Revival nie pomy¶la³ o nowych userach, skupi³ siê na potrzebach starych. I to siê ryp³o, bo "starzy" siê posypali. Ja natomiast, kierujê forum do nowych, którzy ogl±daj± anime. Póki co wg. statów, PC zacz±³ byæ traktowany jak strona pokemon ( nowi ludzie wchodz± po informacje, ale ma³o pisz±), ale lepiej tak, ni¿ jak by³o wcze¶niej, kiedy 10 osób w w³asnym gronie nabija³o setki postów w offtopie.
I niestety, ale Pokemon to nadal dobra tematyka, czego dowodem TinTower, który istnieje ju¿ 3 miesi±ce, a wiêcej siê tam pisze, ni¿ na Revie. Nie wspomnê ju¿ o szyderczym posæie jaki napisa³ Vulp na Revie, w temacie reklamuj±cym TT.
De napisa³/a:
Cytat:
Na Pokemony sk³ada siê wiele sk³adniowych, a widzê, ¿e do animca jeste¶ uprzedzony.
Nie jestem uprzedzony. Ale niech bedzie wszystkiego po rowno, bez zadnego faworyzowania.
No, i przez 12 lat PPSu, równo NIE BY£O. Na stronach w latach 2003-05 ci±gle tylko o grach pisali, a nie o anime, tzn. np. kompletnie nie zauwa¿ali premierowania MQ na Polsacie. Przez 12 lat by³y nies³usznie faworyzowane gry, wiêc teraz czas na anime, co i tak nie naprawi szkód, jakie przez 12 lat wyrz±dzili nieodpowiedzialni admini na PPSie.
DominLoL napisa³/a:
Kojot napisa³/a:
Polaæ panu De!
zgadzam siê z nim, dobrze prawi
Je¶li tak dobrze prawi, to dlaczego nie posiada jakiego¶ porz±dnego forum o Pokach, tylko co chwilê zak³ada co¶ nowego, co nie wypala ?
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Twój udany twór to by³ Astville, który pokpi³e¶, a potem da³e¶ Beenhakierowi, który tak jak Dominy i Afile, robi³ konkursiki itp.
poka¿ mi jaki¶ konkurs pod moim dowództwem/patronatem, bo póki co to nie jest argument a jedynie pomówienie, dziêkujê
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Twój udany twór to by³ Astville, który pokpi³e¶, a potem da³e¶ Beenhakierowi, który tak jak Dominy i Afile, robi³ konkursiki itp.
poka¿ mi jaki¶ konkurs pod moim dowództwem/patronatem, bo póki co to nie jest argument a jedynie pomówienie, dziêkujê
Czy ja kiedy¶ robi³em konkurs? Lol...
Robi³em tylko event dla graczy, który mia³ tylko spe³niæ warunek ówczesnego regulaminu PBF. Widaæ Poke, ¿e na serio siê przygl±da³e¶ spraw±, skoro o tym nie wiesz...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Right, chyba przeszar¿owa³em.
Afil napisa³/a:
Czy ja kiedy¶ robi³em konkurs? Lol...
Afil napisa³/a:
Robi³em tylko event dla graczy (...) PBF
A dlaczego pisze w tym temacie ? Bo sta³a siê rzecz nies³ychana, wybi³a godzina. Wczoraj, "za piêæ dwunasta" (niemal dos³ownie), listva napisa³ siedemdziesi±t-trzy-tysiêcznego (73 tys.) posta >> http://pokecollect.net.pl...p?p=76482#76482 (po ID widaæ, ¿e przez durne my¶lenie pierwszych modów, skasowano bezpowrotnie 3482 posty)
Wg. dat widzimy, ¿e 70k postów wybi³o na pocz±tku Pierwszego etapu metamorfozy, a 73k postów w po³owie (?) Drugiego etapu. Dok³adnie w 7 miesiêcy powsta³o 3 tysi±ce nowych postów czyli ¶rednio 425 miesiêcznie, czyli 106 tygodniowo, czyli 14 dziennie, czyli 1 post co 2 h.
Dziwiê siê, czemu nie zrobi³em tego 7 miesiêcy temu, ale:
70 tys. postów powsta³o w od Listopada 2008 do wrze¶nia 2012 czyli ¶rednio 17 tys. postów rocznie, 4 tys. kwartalnie, 1500 postów miesiêcznie, 375 tygodniowo, 53 dziennie, czyli 2 posty na godzinê.
Sumuj±c, ³±cznie, wszystkie 73 tys. postów napisano ¶rednio 1350 miesiêcznie, 45 dziennie. Ostatnie miesi±ce, jak widaæ zani¿aj± wynik, którego wiêkszo¶æ wypracowano dawniej, kiedy byli¶my oficjalnym forum strony PokeSerwis.pl
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 29 Kwiecieñ 13, 07:13, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.