POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
POKEMON BLACK 2/WHITE 2 ENG - EMU + AP FIX
Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
  Wys³any: 29 Wrzesieñ 12, 14:01   POKEMON BLACK 2/WHITE 2 ENG - EMU + AP FIX

DOWNLOAD ( romy odrazu spatchowane ):

Cytat:
BLACK 2

Kod:
http://www.mediafire.com/?e1by1zbkvkvmpzh

Cytat:
WHITE 2

Kod:
https://docs.google.com/file/d/0BzsAmxUdX_bccDMtcW1mZktHWTA/edit

HAS£O:
Kod:
PokeCollect

ZABEZPIECZENIA AP:

Kod:
-Brak EXP'a
-Freezey
-Crashe na statystykach
-Czarne t³o po intrze

LISTA KOMPATYBILNO¦CI:

CA£KOWICIE GRYWALNE:
Supercard Dstwo
Acekard 2i - AP Patch
YSMenu 6.85
Desmume - AP Patch
Wood - AP Patch
EDGE - AP Patch
CycloDS - AP Patch

Prawie dzia³a:

Nie dzia³a:
No$GBA/No$Zoomer

WSZELKIE PROBLEMY Z ODPALENIEM ZG£ASZAÆ W TYM TEMACIE!!!
KLIK

EMULATOR - DESMUME 0.9.9 Z BIOSAMI!!!:

Kod:
http://www.4shared.com/rar/B4p0PQnj/desmume_099_dla_pc.html?

KONFIGURACJA BIOSÓW:

-W polach Bios Image, trzeba wskazaæ programowi gdzie le¿± odpowiednie biosy ( na górzê trza mu pokazaæ ARM9, a na dole ARM7, oba znajduj± siê w folderze firmaware )
-W dolnym polu trzeba wskazaæ programowi Firmware ( równie¿ w folderze Firmware. )
-Poznaznaczaæ pola jak na screene i klikn±æ ok, emulator poprosi o zgodê na reset romu, udzielamy i gotowe

Opis:
Pokemon Black 2 i White 2! Pierwsze sequele w historii gier z pokemonami.
Nintendo wychodz±c z za³o¿enia jakiego siê trzyma³o przy B/W " B/W zaczynaj± historiê pokemonów na nowo" wychodzi na przeciw z tymi w³a¶nie grami! W Unovie gwa³towne och³odzenie, dwa lata po wydarzeniach z pierwszych czê¶ci gier, czê¶æ Unovy zosta³a skuta lodem w wyniku niewyja¶nionych bli¿ej okoliczno¶ci. A my za¶ wyruszamy w kolejn± podró¿ pokemon, jako nowy, m³ody trener, na naszej drodze stanie Team Plasma, i to nie raz, spotkamy postacie z poprzedniej cze¶ci jak te¿ i z nowej.
PIERWSZE SEQUELE W HISTORII POKEMONÓW!!! TEGO NIE MO¯NA PRZEGAPIÆ!!!

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 1 Czerwiec 13, 15:09, w ca³o¶ci zmieniany 34 razy  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 29 Wrzesieñ 12, 14:08   Re: POKEMON BLACK 2/WHITE 2 ENG - CZEKAMY NA ROMY!!!

DominLoL napisa³/a:
ROMY Z POKEMONAMI POJAWIAJ¡ SIÊ ZWYKLE W OKRESIE "TYDZIEÑ PRZED PREMIER¡", DLATEGO OD DNIA 30.09 ( NIEDZIELA ) ROMY MOG¡ SIÊ POJAWIÆ DOS£OWNIE W KA¯DEJ CHWILI!

Znam tak± sytuacjê - to ta, w której Domin koczuje przed kompem ca³ymi dniami :sliniak:

Czekam z niecierpliwo¶ci±, jaram siê jak stos xD

¯yczê wszystkim, a zw³aszcza Tobie, Domin, mi³ego oczekiwania :)

Ostatnio zmieniony przez Conquest 29 Wrzesieñ 12, 14:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 29 Wrzesieñ 12, 14:13   Re: POKEMON BLACK 2/WHITE 2 ENG - CZEKAMY NA ROMY!!!

Conquest napisa³/a:
Znam tak± sytuacjê - to ta, w której Domin koczuje przed kompem ca³ymi dniami :sliniak:

¯yczê wszystkim, a zw³aszcza Tobie, Domin, mi³ego oczekiwania :)

1. Kto¶ musi, romy dla forum same siê nie wstawi± : O Pozatym, musimy je mieæ w okresie do max 5h od wypuszczenia na scenie, inaczej staty forum polec± na ³eb na szyjê

2.Dziêki ci, co prawda bez szymba bêdzie zdeczka trudniej, ale có¿, nikt nie powiedzia³ ¿e bêdzie ró¿owo.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 3 Pa¼dziernik 12, 19:59   

Czy fakt ¿e w Zabezpieczeniach AP i w Li¶cie Kombatybilno¶ci co¶ jest oznacza ¿e co¶ ruszy³o siê w sprawie ROMów? Czy to jakie¶ pozosta³o¶ci z kopiowania tre¶ci z innych tematów.
Poza tym taka mniej wa¿na rzecz ale mi³o by by³o do tej¿e listy dopisaæ Wooda i Akaio. W koñcu wiêkszo¶æ u¿ytkowników korzysta w³a¶nie z tych softów do R4 i Ak2/Ak2i

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 12, 13:48   MAMY WHITE 2, CZEKAMY NA BLACK 2

kowalt napisa³/a:
Czy fakt ¿e w Zabezpieczeniach AP i w Li¶cie Kombatybilno¶ci co¶ jest oznacza ¿e co¶ ruszy³o siê w sprawie ROMów? Czy to jakie¶ pozosta³o¶ci z kopiowania tre¶ci z innych tematów.
Poza tym taka mniej wa¿na rzecz ale mi³o by by³o do tej¿e listy dopisaæ Wooda i Akaio. W koñcu wiêkszo¶æ u¿ytkowników korzysta w³a¶nie z tych softów do R4 i Ak2/Ak2i

1. Nie, poprostu SuperCardTwo jest na tyle potê¿ny ¿e (jak co niektórzy) z góry zak³adam ¿e opdali bez problemów jak japoniec. Póki co nie ruszy³o siê nic.
Co do zabezpieczeñ AP, s± to z góry za³o¿one i pewne problemy jakie bêd± ( please, zawsze by³y )/by³y w japoñskich wersjach.

2.Ca³y temat jest tworzony na bie¿±co, spokojnie, bêdzie wszystko na miejscu jak ma byæ ;P

a teraz do rzeczy:

MAMY JU¯ WHITE 2!!! PIERWSI W POLSCE, TRWA UPLOAD MIRRORA!!! ROM JEST GO£Y!!! DZIA£A TYKO NA DESMUME 0.9.9 Z BIOSAMI!!! JAK TYLKO WRZUCÊ MIRROR WRZUCÊ TE¯ EMULATOR!!!

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 12, 14:00   Re: MAMY WHITE 2, CZEKAMY NA BLACK 2

DominLoL napisa³/a:

MAMY JU¯ WHITE 2!!!

Wreszcie zagram w jak±¶ gierkê. Dawno nie mia³em motywacji do gry w Poki. Fajne to TurtleShare :sliniak:

DominLoL napisa³/a:
PIERWSI W POLSCE

Bravo. 'Ku chwale ojczyzny'.

Kiedy mo¿emy spodziewaæ siê patcha AP?

Ostatnio zmieniony przez Conquest 6 Pa¼dziernik 12, 14:01, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 12, 14:03   

conquest, sam jeszcze nie wiem, mo¿e dzi¶ wieczorem, mo¿e jutro rano, naprawdê nie wiem. póki co, czekamy jeszcze na Black 2

Sygnatura użytkownika

Trawek
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 17 Sie 2012
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 12, 14:39   

Cytat:
DZIA£A TYKO NA DESMUME 0.9.9 Z BIOSAMI!!!

dzia³a na ¶wie¿o ¶ci±gniêtym desmume 0.9.8 bez ¿adnych biosów czy innych srosów, wiêc to "tylko" to trochê nadu¿ycie
Ostatnio zmieniony przez Trawek 6 Pa¼dziernik 12, 14:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 12, 14:57   

Trawek napisa³/a:
Cytat:
DZIA£A TYKO NA DESMUME 0.9.9 Z BIOSAMI!!!

dzia³a na ¶wie¿o ¶ci±gniêtym desmume 0.9.8 bez ¿adnych biosów czy innych srosów, wiêc to "tylko" to trochê nadu¿ycie

trawek, mi³o ¿e zajrza³e¶, to raz, a dwa, lepiej zawsze zapobiegaæ, jedna z moich ¿elaznych zasad

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 12, 16:31   

DominLoL napisa³/a:
lepiej zawsze zapobiegaæ, jedna z moich ¿elaznych zasad

W sumie racja.

Strzeli³em mirrora do 'go³ego' White 2:

Pokemon White 2:
Kod:
http://www.4shared.com/rar/xHaDn81H/W2BC__by_Conquest_.html

Has³o:
Kod:
White2

Ostatnio zmieniony przez Conquest 6 Pa¼dziernik 12, 16:41, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: