'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Podoba mi siê po³±czenie typów ogieñ/walka, które reprezentuj± Blaziken i Infernape. Infernape ma bardziej ofensywny je¶li chodzi o statystyki, ale stawiam na Blazikena, bo ma lepszy movepool m.in. Close Combat, Flare Blitz, Brave Bird - ¶wietne ataki
Charizarda i Typhlosion te¿ s± ¶wietni. Emboar mi siê nie podoba zw³aszcza pod wzglêdem statystyk.
Moim ulubionym ognistym starterem jest Torchic. Zawsze jak gra³am w R/S to mój wybór pada³ na niego. Ma ¶wietne ataki i dobrze wytrenowany potrafi pokonaæ niemal ka¿dego, a ponad to bardzo mi odpowiada w nim po³±czenie typu ognistego z walcz±cym.
Na drugim miejscu znalaz³by siê Charizard, chocia¿ tu ze wzglêdu na swój podtyp.
Najlepszy ognisty starter... najlepszy ognisty starter. Od razu my¶lê o Charmanderze, ale wiem, ¿e uwielbiam te¿ Cyndaquila... no i tego nieszczêsnego Torchika >.<
Czwarta gena dla mnie jest gupia, a w pi±tej ju¿ siê nie babra³em ^ ^"
No wiêc, je¶li chodzi o anime, to wybra³bym chyba Charmandera ze wzglêdu na sentyment, ale je¶li chodzi o gry, to oczywistym jest to, ¿e wybieram 3 genê. Mo¿e to i g³upie, ale có¿... staty mówi± same za siebie ^ ^"
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Torchic-> Blaziken, z prostego powodu: by³ to pierwszy ognisty starter, który mia³ jak¿e przeklinane typy ogieñ/walka po raz pierwszy. A ¿e po raz pierwszy, to musia³o co¶ wyj¶æ nie tak i wyszed³ im koks, jakich ma³o. Kolejne ogniste stwory nie s± ju¿ takie pocieszne, a z poprzednich gen tylko Typhlosiona by³bym w stanie polubiæ (bo Charizard sta³ siê wybitnie przereklamowany, b³eee).
CHARMANDER!! w mojej opinii jest on najlepszy.opinia bardzo subiektywna bo Charizard to moj ulubiony pok.wyglad,sp atak,sentyment , to przewaza w mojej opini.poza tym we wszystkich grach w ktorych dalo sie przywolac charmandera kodem bralem go jako pierwszego pokemona i trenowalem od 1 lvl do 100 i zawsze wymiatal ;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.