U mnie jest to Ruby gdy¿ on kocha konkursy (tak jak ja ) i ma fajny sklad Pokemonow jak na konkursy Reda nie lubiê gdy¿ jest glupi jak but, nie zauwa¿a ¿e 2 dziewczyny na niego lec± ;/ Gold..hmm.. zbyt dziecinny (tomu HG/SS nie czytalem),Silver hmm... czy¿by gej? Nie mniej jednak przypomina mi Sasuke i jest to najlepsza postaæ z charakteru Ba, jest bardzo zbli¿ony do Sasuke ale jak zwykle spapugowal Blue kradn±c wodnego startera -.- (co oni maj± do tych wodnych? Ja bym ukradl Chikoritê , nie no bez takich) Diamond i Pearl maj± ¶wietne wygl±dy (uwielbiam Lucasa z Diamonda W platinum te¿ ma fajny wygl±d ale wolê z D/P ) Uwa¿am i¿ Hilbert te¿ jest dobry. Wogole Lucas i Hilbert (wolê u¿ywaæ imion z gier ale jakby kto¶ nie wiedzial to ; Diamond i Black) s± moimi ulubionymi .
Green. Zawsze i wszêdzie to powtarza³em. Jedyne co wkurza to machlojki z hamerykañsk± wersj± gdzie imona Blue i Green zosta³y zamienione.
Green ma po prostu w sk³adzie wiêkszo¶æ moich ulubionych stworków.
Silver rzeczywi¶cie pokazuje klasê. Ale dopiero w serii HG/SS pokaza³ siê fajniej. Wcze¶niej by³ taki sobie.
Red jest jak na mnie zbyt Ashowaty. I to uwielbienie tej ¿ó³tej myszy.
Moim ulubionym trenerem mêskim jest Ruby
Moja ulubiona seria to R/S i bardzo lubiê wszystkich bohaterów z tych tomów. A poza tym Ruby pokaza³ co¶ innego ni¿ chêæ uczestniczenia wy³±cznie w walkach Pokemon i wprowadzi³ do mangi ciut oryginalno¶ci. No i podobaj± mi siê jego Pokemony. Ale oprócz tego, ¿e jest koordynatorem w walkach te¿ sobie ca³kiem fajnie radzi
Silver to moja druga ulubiona mêska postaæ, ¶wietny jest :3
A na trzecim miejscu jest Gold, który zawsze znajdzie odpowied¼ na wszystko :P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.