Nie no! Raz! Ale jak tko¶ nie widzia³ to ma powtórki.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Spoko ¿e poka¿± w ¶wiêta. Przynajmniej bbêdzie mo¿na to obejrzeæ, choæ przyznam ¿e te¿ troszkê mnie to nudzi, tak jak Kevin sam w domu, który jest w Wigiliê i te¿ jest trochê nudne ale trochê fajny.
Jedyn± rzecz±, która mnie denerwowa³a to dubbing pod Shaymina. Szczególnie gdy wykonywa³ Kulê Energii.
Em, a mo¿e on mia³ denerwowaæ ? Nie s±dzê, aby¶ ogl±da³ orygina³ - czy to japoñski, czy angielski.
James18 napisa³/a:
Fajny by³, dobry pomys³ ¿e Shaymin potrafi gadaæ i fajnie sobie z Ashem docinali ;)
A mi siê to nie podoba, tak jak nie podoba mi siê w±tek z gadaj±cym Chatotem w DP, oraz mówi±cymi Arceusami, Zakromami itd. w kinówkach.
Dla mnie to wypaczenie orygina³u, w którym tylko Mia³ i Mewtwo mieli takiego ekskluzywnego skilla w¶ród Poków, jakim jest mowa.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
A mi siê to nie podoba, tak jak nie podoba mi siê w±tek z gadaj±cym Chatotem w DP, oraz mówi±cymi Arceusami, Zakromami itd. w kinówkach.
Dla mnie to wypaczenie orygina³u, w którym tylko Mia³ i Mewtwo mieli takiego ekskluzywnego skilla w¶ród Poków, jakim jest mowa.
W oryginale by³a tylko pierwsza generacja, a z nowymi seriami przychodz± nowe Pokemony, których twórcy nie chc± stawiaæ na straconej pozycji. Mi te¿ to przeszkadza, bo zdolno¶æ mowy przestaje byæ ekskluzywnym luksusem dla wybranym, a staje siê powszechn± umiejêtno¶ci± wszelkich (niemal) legend.
W tej s1 to ten Meowth by³ wyj±tkiem/ewenementem, ale jak co¶ staje siê powszechne to przestaje smakowaæ - niestety. Gadaj±ce Poki teraz robi± siê kiczowate (ze wzglêdu na rosn±c± pospolito¶æ).
Mam nadziejê, ¿e w Filmie 16 Genesect (który jest kosmit±, podobnie jak Deoxys) nie bêdzie nawija³ po ludzku, bo to by³oby przegiêcie.
Mewtwo chyba nie gada³. Jak na mnie porozumiewa³ siê telepatycznie z innymi.
Dopóki nie bêdzie jakich¶ bezpo¶rednich odniesieñ do tych filmów w anime to mog± jak na mnie daæ ¿ó³tej mysze umiejêtno¶æ gadania w tych filmach.
A co do filmu. Przysn±³em ostatnio na nim. Tak samo jak z reszt± na filmie o Zoroarku. Czyli trzyma poziom wiêkszo¶ci ;).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.