Wiem wiem, ale laprasa akurat nie chce bo blastoise starczy mi. A co do gravelera to bêde móg³ sie wymienic na jednym kompie ¿eby byl golem? Czy musze te mi misje przejsc?
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania dla Nenlotha, za wszystkie porady dotycz±ce poków i wgl
Nie no ja umiem siê wymieniaæ, tylko niewiem czy idzie przed zakoñczeniem misji. A tak wgl to my¶le ¿e bêde trenowa³ flareona i mo¿e eggsecutora. Chce miec takie którymi jeszcze nie przechodzi³em gry , wiêc chyba jeszcze dodrio bêde mia³. S± jeszcze 2 miejsca, jakies propozycje?
Chodzi Ci o tê misjê, w której zdobywasz kamienie szlachetne dla Celia? Je¶li tak to mo¿esz przed. Misja ta jest potrzebna ¿eby wymieniaæ siê na Poki z Hoenn
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.