Dla Bronzonga proponowa³bym Stealth Rocks zamiast Extrasensory. Wiem, ¿e to in-game, ale mimo wszystko Hazardy czasem pomagaj±. Zw³aszcza je¶li 4 z twoich Pokemonów s± ca³kiem bulky. A tak to poza tym wszystko wygl±da ca³kiem fajnie.
Teraz robimy ten team. Szkoda, ¿e to nie wszystko, no ale có¿ zrobiæ.
Szczerze mówi±c, to z wieloma naturkami siê nie postara³e¶. Po³owa tych Poków jest bezu¿yteczna ze wzglêdu na neutrale. Nie, neutrale wcale nie pomagaj± przy robieniu Mixed Sweeperów. No ale spróbujemy co¶ z tym zrobiæ.
Dla mnie najlepsz± struktur± teamu jest Special Wall, Physical Wall, Special Sweeper, Physical Sweeper, Mixed Sweeper, Physical/Special Sweeper/Lead/Support.
Lubiê zaczynaæ od rdzenia defensywnego. Wczoraj rozmawiali¶my o Miloticu. Jak dla mnie ten Pokemon bardzo fajnie uzupe³nia siê z zaproponowanym przez ciebie Forretressem. Dlatego tak bym próbowa³ siê broniæ. Szybciutko seciki:
Earthquake na Magnetona, dlatego zanim zaczniesz cokolwiek robiæ z Forretressem (Spikes, itp.) walnij Earthquake, ¿eby pozbyæ siê Magnetona.
Teraz, kiedy mamy ju¿ taki Defense, proponujê zaj±æ siê ofensyw±.
Praktycznie automatycznie wrzucam tutaj Mence'a. Naprawdê dobra naturka, najlepsza jaka mo¿e byæ. Poniewa¿ nie chcesz breedowaæ, proponujê Choice Banda. Nie protestowaæ mi tutaj proszê.
Salamence @ Choice Band
Naughty, Intimidate, 252 Atk/252 Spd/4 HP
Aerial Ace/Earthquake/Rock Slide/Fire Blast
Teraz czas na jakiego¶ speciala, nieprawda¿? Poniewa¿ bardzo podoba³ ci siê Alakazam, proszê bardzo.
Najpierw Substitute, potem dopiero Spore. Wystawiaj zawsze na wolniejszego Pokemona.
I fina³owo, nie ma nic przeciwko Flyginom, wiêc Electric powinien sprawdziæ siê bardzo dobrze. Jolteon, bo do legend raczej dostêpu nie bêdziesz mia³. Wybacz, ale czeka sie Hidden Powerowanie!
Jolteon @ Leftovers
TIMID, Volt Absorb, 252 SAtk/252 Spd/4 HP
Substitute/Baton Pass/Thunderbolt/Hidden Power GRASS
Jak dla mnie ten team nie wygl±da ¼le. Czeka ciê parê poprawek, ale uda³o mi siê wykorzystaæ wszystkie twoje Pokemony, nie musisz wiêc nic ³apaæ. Powodzenia!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Cze¶æ ,mam pro¼bê ,mam ustawiony team na ca³± grê i chcia³bym o moveset na grê.
Oto pokemony:Pidgey,Zubat,Magnemite,Cyndaquil,Torchic i ostatni obojêtny. natur nie znam bo dopiero gre zacznê.I dziêki z góry .Gra to pokemon Sacred Gold
Ostatnio zmieniony przez Scorpion 14 Pa¼dziernik 12, 11:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Sory, ale nie zajmujê siê hackami. Nawet nie wiem na jakim romie robiona jest ta gra i jakie TMy mo¿na znale¼æ, itp.
Sygnatura użytkownika
Mam takie pytanie... Jaki Lucario jest lepszy? Attacker czy Sp.Attacker? chodzi o V generacjê mam takiego w B2
Lucario lv.24
Naive
-Force Palm
-Quick Attack
-Return
-Counter
Wiem ¿e moveset do chrzanu ale dopiero TM'y zbieram...
Na pro¶bê Skejta od¶wie¿am fabrykê, proszê sk³adaæ zamówienia.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.