POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
23 Grudzieñ 13, 20:23
Tin Tower
Autor Wiadomo¶æ
Enygma 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2010
Kontakt:
Wys³any: 15 Sierpieñ 12, 13:43   

Skoro takie ploty wysz³y to ja siê pojawiæ muszê i to naprostowaæ.

Widaæ ¿e s³ysza³e¶ tylko wersje jednej ze stron. Jestem pomys³odawca projektu TT i widzia³em go we wszystkich fazach od samego pocz±tku i nawet na bie¿±co prowadzi³em zapiski historii ;) Kiedy¶ zrobie z tego tekst, ale teraz zabawmy siê w pogromcê mitów i plotek jakie siê namno¿y³y.

Tenzin napisa³/a:

Z tego, co mi wiadomo

Aaaa Porozmawia³e¶ z jedn± osob± i ju¿ ³ykasz co us³ysza³e¶ za pewniak? Ale spokojnie, to nie Twoja wina. Sporo osób po odej¶ciu z TT obgadywa³a mnie do innych i nastawia³a przeciw. Wiec zaskoczony nie jestem ;)

Tenzin napisa³/a:
oni odeszli dlatego, ¿e mieli do¶æ bycia jedynymi, którzy pisali teksty,

Ka¿da wymówka jest dobra, prawda? Odeszli bo my¶leli ¿e TT to bêdzie ¶wi±tynia ku ich czci i chwale. Ale tak siê nie sta³o. Ja sam wtedy by³em mniej aktywny ze wzglêdu na zakoñczenie studiowania i pisanie magisterki. Teraz jestem po obronie i TT stoi. Nawet jak musia³em je zrobiæ bez pomocy tych „wspania³ych pomocników”. A tekstów jest kilkadziesi±t ;)

Tenzin napisa³/a:
Bardzo ³adny oksymoron "szkodliwa pomoc". Zapamiêtam.

Tak, powinno siê cos takiego wprowadziæ. Pewne osoby by³y doprawdy toksyczne. Choæ niew±tpliwie chcia³y pomagaæ, to tak naprawdê wszystko papra³y. W ekipie nie s± mi potrzebne ¿adne „¶wiête krowy”. To ¿e kto¶ wyrabia sobie rozpoznawalny wizerunek PPSowy nie oznacza ¿e jest rzeczywi¶cie kim¶ warto¶ciowym i godnym zaufania. Zna³em tych ludzi ca³kiem przyzwoicie i wiem ¿e ju¿ nigdy im nie zaufam- bo nie warto. Narobili kwasów, rozwalili projekt odeszli i obgadywali. Chcia³em to za³atwic pokojowo i d³ugo dawa³em szanse ale spotka³em siê tylko z trollowaniem. Ja nie jestem konfliktowy, ale pewnych rzeczy nie powinno siê odpuszczaæ.

Sygnatura użytkownika

Kapuczino 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 24 Maj 2012
Wys³any: 15 Sierpieñ 12, 13:49   

Btw wczoraj napisa³em artyku³, analizê Pokemona, tak¿e nie mów mi, co mam robiæ, bo doskonale dajê sobie radê bez mamy i taty :)

Tenzin 
Pewnie nie zna PokeMana
hng

Do³±czy³: 12 Lip 2012
Sk±d: Republic City
Wys³any: 15 Sierpieñ 12, 13:49   

Enygma napisa³/a:
Skoro takie ploty wysz³y to ja siê pojawiæ muszê i to naprostowaæ.

Widaæ ¿e s³ysza³e¶ tylko wersje jednej ze stron. Jestem pomys³odawca projektu TT i widzia³em go we wszystkich fazach od samego pocz±tku i nawet na bie¿±co prowadzi³em zapiski historii ;) Kiedy¶ zrobie z tego tekst, ale teraz zabawmy siê w pogromcê mitów i plotek jakie siê namno¿y³y.

Tenzin napisa³/a:

Z tego, co mi wiadomo

Aaaa Porozmawia³e¶ z jedn± osob± i ju¿ ³ykasz co us³ysza³e¶ za pewniak? Ale spokojnie, to nie Twoja wina. Sporo osób po odej¶ciu z TT obgadywa³a mnie do innych i nastawia³a przeciw. Wiec zaskoczony nie jestem ;)

Czujê analogiê do Kapuczino i znajomo¶ci tylko twojej wersji

Enygma napisa³/a:
Tenzin napisa³/a:
oni odeszli dlatego, ¿e mieli do¶æ bycia jedynymi, którzy pisali teksty,

Ka¿da wymówka jest dobra, prawda? Odeszli bo my¶leli ¿e TT to bêdzie ¶wi±tynia ku ich czci i chwale. Ale tak siê nie sta³o. Ja sam wtedy by³em mniej aktywny ze wzglêdu na zakoñczenie studiowania i pisanie magisterki. Teraz jestem po obronie i TT stoi. Nawet jak musia³em je zrobiæ bez pomocy tych „wspania³ych pomocników”. A tekstów jest kilkadziesi±t ;)

Well, je¿eli oni pisali, a Ty nie i je¿eli Ty siê uwa¿a³e¶ za ojca projektu, to kto mia³by spijaæ ¶mietankê cudzym kosztem?

Enygma napisa³/a:
Tenzin napisa³/a:
Bardzo ³adny oksymoron "szkodliwa pomoc". Zapamiêtam.

Tak, powinno siê cos takiego wprowadziæ. Pewne osoby by³y doprawdy toksyczne. Choæ niew±tpliwie chcia³y pomagaæ, to tak naprawdê wszystko papra³y. W ekipie nie s± mi potrzebne ¿adne „¶wiête krowy”. To ¿e kto¶ wyrabia sobie rozpoznawalny wizerunek PPSowy nie oznacza ¿e jest rzeczywi¶cie kim¶ warto¶ciowym i godnym zaufania. Zna³em tych ludzi ca³kiem przyzwoicie i wiem ¿e ju¿ nigdy im nie zaufam- bo nie warto. Narobili kwasów, rozwalili projekt odeszli i obgadywali. Chcia³em to za³atwic pokojowo i d³ugo dawa³em szanse ale spotka³em siê tylko z trollowaniem. Ja nie jestem konfliktowy, ale pewnych rzeczy nie powinno siê odpuszczaæ.

D³ugo nie poci±gniecie na takim fa³szu i ob³udzie.

Kapuczino napisa³/a:
Btw wczoraj napisa³em artyku³, analizê Pokemona, tak¿e nie mów mi, co mam robiæ, bo doskonale dajê sobie radê bez mamy i taty :)

Nadal z nimi mieszkasz i ci±gniesz od nich flotê a masz 23 lata. Mhm, radzisz sobie i¶cie wybornie.

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Tenzin 15 Sierpieñ 12, 13:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Kapuczino 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 15 Sierpieñ 12, 13:56   

Cytat:
Nadal z nimi mieszkasz i ci±gniesz od nich flotê a masz 23 lata. Mhm, radzisz sobie i¶cie wybornie.

A poza wycieczkami osobistymi co¶ konstruktywnego wreszcie powiesz?

To, ¿e to napisa³e¶ tylko pokaza³o, ¿e nie masz argumentów. Obra¿aæ ka¿dy umie, zapewniam nawet ja, ale po co? Mo¿emy siê bluzgaæ, ale mam ciekawsze zajêcia.
Ostatnio zmieniony przez Kapuczino 15 Sierpieñ 12, 14:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Enygma 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2010
Kontakt:
Wys³any: 15 Sierpieñ 12, 13:59   

Mo¿esz sobie wierzyæ w co tylko zechcesz.
Ró¿nica w mojej i ich wersji polega na tym ze ja swojej specjalnie nikomu nie wmawia³em. Tzn nie zasypywa³em innych wiadomo¶ciami na gadulcu i nie obgadywa³em nikogo. Nie szuka³em wsparcia, nie budowa³em sobie „poczucia w³a¶ciwego postêpowania i usprawiedliwiania siê”. Podczas gdy „ofiary” krew zalewa³a ¿e straci³y dostêp do wodopoju popularno¶ci ja robi³em swoje. To brzmi dziwnie ale moja wersja to ta prawdziwa wersja. Czy w to wierzysz to inna sprawa.

Spijanie ¶mietanki to dobry temat, bo forum z zasady mia³o byæ dla innych graczy. Bez odcinania kuponów od tego co siê stworzy³o. Proste- robimy cos dla innych i siê z tego cieszymy. Nie dla budowania wizerunku czyjej¶ „zajefajno¶ci”.

Fa³szu na TT nigdy nie by³o, stawiamy sprawê prostu- dlatego jest kontrowersyjnie. Tzn tu troszkê koloryzujê, fa³sz i ob³uda by³y, ale od kiedy te osoby wylecia³y jest ju¿ dobrze ;)

btw

Tenzin napisa³/a:
W ekipie brakuje osób, które znaj± siê na walkach wifi takich jak na przyk³ad Gonzo (...)

Dla mniej kumatych, Tenzin to Gonzo xD Nie ma to jak udawaæ kogos innego i polecaæ samego siebie.

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez Enygma 6 Maj 13, 13:17, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 15 Sierpieñ 12, 13:59   

Panowie, proszê o powrót dyskusji na w³a¶ciwe tory. W tym temacie rozmawiamy o forum TinTower, a nie o mieszkaniu z rodzicami.

Tenzin 
Pewnie nie zna PokeMana
hng

Do³±czy³: 12 Lip 2012
Sk±d: Republic City
Wys³any: 15 Sierpieñ 12, 14:00   

Kapuczino napisa³/a:
Cytat:

A poza wycieczkami osobistymi co¶ konstruktywnego jeszcze powiesz?

fixed*

Sam zszed³e¶ na temat Twojej zaradno¶ci ¿yciowej, ja uczynnie wyprowadzi³em Ciê z b³êdu. Fakt faktem, zaczynamy offtopiæ

Sygnatura użytkownika

Kapuczino 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 15 Sierpieñ 12, 14:02   

Nie uczynnie wyprowadzi³e¶ tylko dopu¶ci³e¶ siê czego¶, co nie jest wed³ug mnie dopuszczalne, bo ja sam nie pozwoli³bym sobie na taki komentarz, gdziekolwiek i komukolwiek. Ale to to Twoja sprawa. Fajne forum i w ogóle, pozdro.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 11 Listopad 12, 11:49   

Kto¶ o nas zapomnia³ :vabi: i nie doczekali¶my siê reklamy tego co powinno byæ priorytetem - strony Tin Tower. Wiêc tak - Tin Tower doczeka³a siê ju¿ dwóch serwisów - starszego, który wygl±da³ tak, czyli ³adnie, bo pomarañczowo :sliniak: i nowego - obecn± stronkê znajdziecie tu. Pozdro :sliniak:

Ostatnio zmieniony przez Conquest 11 Listopad 12, 11:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 11 Listopad 12, 18:09   

Dobrze, ze wszystkie linki w naglowku dzialaja. To ulatwia nawigacje.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: