Wiek: 30 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 8 Sierpieñ 12, 16:49
Racja. Los jest okrutny. Los jest okropnie okrutny, jednak twa wybawicielka (albo dopisz inny pasuj±cy synonim, przyp. red.) chyba o tym nie wiedzia³a, gdy¿ u¶miecha³a siê promiennie. W momencie, jaki wybra³e¶ sobie na wyduszenie z siebie tego jedynego s³owa, na które zezwoli³ o jak¿e ³askawy Pan Los, dziewczê unieruchamia³o twoj± szyjê. Us³yszawszy twój s³aby g³osik, przerwa³a czynno¶æ i nachyli³a siê nad twoj± twarz±.
- Nie ruszaj siê i nic nie mòw - szepnê³a ci do ucha. - Jestem Lena i chcia³am ci po prostu pomóc. Czy... g³owa boli ciê na tyle mocno, ¿e nie dasz rady sam siê przenie¶æ? - zapyta³a, po czym doda³a co¶, co zosta³o zag³uszone...
TAK! PRZEZ SHINXA-KULKÊ!* Twój Pokemoniasty kolega skutecznie zag³uszy³ wypowied¼ dziewczêcia dono¶nym szczekaniem, jednak ta w³o¿y³a rêkê do tylnej kieszeni, chwilkê pogrzeba³a, po czym wyjê³a z niej karmê, która podzia³a³a na Shinxa nadzwyczaj uciszaj±co.
Hm, ciekawe, czy ha³asowa³ z g³odu czy z rado¶ci, ¿e odzyska³e¶ przytomno¶æ... nie dane by³o ci jednak zastanawiaæ siê nad tym, gdy¿ ogarnê³o ciê dziwne uczucie - jednoczesnego zmêczenia i nadmiaru energii. Mo¿e by³o to tylko krótkie zamroczenie umys³u po wypadku?
No i chyba powróci³a ci te¿ zdolno¶æ zrozumia³ego mówienia. Pora j± wykorzystaæ?
-------------
*wybacz mi wielkie litery, nie mog³am siê powstrzymaæ. Wybacz, je¶li czego¶ jeszcze nie ogarniesz, ale gdy piszê to na telefonie jest prawie jedenasta T.T Nya.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Nie udaj±c, ¿e jestem bardzo zaciekawiony tym, co siê tutaj dzieje, a mo¿e nie tak bardzo widaæ, bo pewnie ma mojej twarzy widnieje wyraz bólu i otumanienia, ale mniejsza o to. Wydajê z Siebie normalne s³owa, bo i mogê, a jak mogê, to korzystam, taka ma³a zasada, która niby jest ¿yciowa, a jutro ju¿ o niej nie bêdê pamiêtaæ. Wiêc ignoruj±c wszelkie rzeczy na Ziemi i na niebie sklejam zdanie:
- Mi³o mi Ciê poznaæ, jestem... chwila... nie pamiêtam, ale jedno wiem... tak... nie wiem, czy dam Sobie radê sam z wstaniem, pomo¿esz mi? - I po chwili namys³u jeszcze dodam s³owa, które maj± niby to przeczy¶ciæ moje niecne zamiary wykorzystania dziewczyny, ale nie w taki sposób jak wiêkszo¶æ zboków my¶li. - Nie chcê Ciê k³opotaæ, wiêc je¶li nie, to zrozumiem i tak ju¿ mi bardzo pomog³a¶.
A potem le¿ê i tylko co chwilê patrzê na kulkê tym zabójczym wzrokiem daj±c jej do my¶lenia, ¿e za to szczekanie zrobiê z niej szasz³yk.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.