POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
23 Grudzieñ 13, 20:23
Tin Tower
Autor Wiadomo¶æ
Kapuczino 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 24 Maj 2012
Wys³any: 5 Sierpieñ 12, 15:01   Tin Tower

Witam. Chcê przedstawiæ wam projekt Tin Tower, który obejmuje stronê i forum o tematyce gier pokemon z naciskiem na aspekt WiFi. Projekt sam w sobie ma ju¿ dobre kilka lat ale jego realizacja nie by³a ³atwa. W obecnej chwili mamy do dyspozycji forum a strona w budowie.

Jestem graczem WiFi i chcia³em stworzyæ co¶ co by³oby adresowane zarówno dla innych „wtajemniczonych” graczy jak równie¿ tych którzy dopiero zaczynaj±. Dlatego w projekcie TT nie zabraknie poradników opisuj±cych podstawowe mechaniki i prawid³owo¶ci gier jak równie¿ analiz pokemonów i strategii walki.
Obok samego aspektu gier znajdzie siê miejsce na inne pokemonowe kwestie, ale ju¿ w nieco bardziej „okrojonej” formie.
Forum jest jeszcze m³ode i w fazie beta. Chcia³em je ujawni wraz z gotow± stron±, niemniej ostatnimi czasy wyciek³ link i projekt przesta³ byæ taki tajny wiec nie ma co tajemnicy z tego robiæ.

Zapraszam:
www.tintower.pl/tinforum

Nasz Facebook:
http://www.facebook.com/TTtintower

Bêdê na bie¿±co informowa³ o rozwoju projektu.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 5 Sierpieñ 12, 15:10   

Nawet o nas pomy¶la³e¶? :D

Forum nie jest z³e, nie mogê skrytykowaæ :drago:

Kapuczino 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 5 Sierpieñ 12, 15:24   

Oczywi¶cie, ¿e nie jest z³e Conque¶cie xD
Zapraszam ;)

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 7 Sierpieñ 12, 10:29   

Szkoda, ¿e to zupe³nie nowe forum - nie lepiej by³oby stworzyæ dzia³ np. u nas (PVF i PoPL nie mog±, bo sam wiesz, a Rev to obecnie ¶miechu warte, antypokowe forum), i tylko stron± siê zaj±æ ? My nie PVF, u nas mo¿na pisaæ o emulatorach. Tin Tower otrzyma³o by mo¿liwo¶æ przyj¶cia na "gotowe", w³adze TT dosta³yby moda na jakie¶ nowe dzia³y o tych walkach, a PC mia³oby stronê. Bo teraz z tego co widzê, to autorzy projektu s± zajêci ujarzmianiem userów na forum oraz takimi podstawami jak regulamin, który ju¿ u nas jest. I dlatego pewnie ju¿ nie starczy czasu na stronê > deprymacja Wasza i koniec projektu bo brak czasu lub znu¿enie/irytacja obslug± forum. W koñcu - fora tematyczne na PPSie nie maj± racji bytu > http://pokecollect.net.pl...ighlight=#41226 choæ szkoda, bo logo ³adniusie...pastele...co¶ oryginalnego.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 7 Sierpieñ 12, 11:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 7 Sierpieñ 12, 10:34   

PokeMan napisa³/a:
Bo teraz z tego co widzê, to autorzy projektu s± zajêci ujarzmianiem userów

I s³abo im to wychodzi :D

PokeMan napisa³/a:
deprymacja Wasza i koniec projektu bo brak czasu lub znu¿enie/irytacja obslug± forum.

I 90% ekipy ma ponadto obowi±zki na PV(F) :sliniak:

PokeMan napisa³/a:
W koñcu - fora tematyczne na PPSie nie maj± racji bytu

No, na PPSie na pewno

PokeMan napisa³/a:
choæ szkoda, bo logo ³adniusie...pastele...co¶ oryginalnego.

To prawda. £adny Ho-Oh :D

Kapuczino 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 7 Sierpieñ 12, 13:49   

Cytat:
Szkoda, ¿e to zupe³nie nowe forum - nie lepiej by³oby stworzyæ dzia³ np. u nas

Nie, nie lepiej. Dlaczego? Bo TT to TT, a PC to PC. Np u Was: nie, np gdziekolwiek: te¿ nie.

Cytat:
My nie PVF, u nas mo¿na pisaæ o emulatorach.

U nas te¿.

Cytat:
Tin Tower otrzyma³o by mo¿liwo¶æ przyj¶cia na "gotowe"

Again. TT to TT, nie PC.

Cytat:
to autorzy projektu s± zajêci ujarzmianiem userów na forum oraz takimi podstawami jak regulamin

Regulamin jest od 5 dni.

Cytat:
deprymacja Wasza i koniec projektu bo brak czasu lub znu¿enie/irytacja obslug± forum

Koniec? Dopiero zaczêli¶my. Znu¿ony mo¿e Ty jeste¶, bo Ci siê nie podoba.

I najwa¿niejsze:
Cytat:
a PC mia³oby stronê

Fuzja, po³±czenie czy inne kosmosy nas nie interesuj±. Najlepsz± alternatyw± jest "zrób se panie sam" i nie piszê tego, by Ciê obraziæ, ale by u¶wiadomiæ, ¿e zrobienie strony to nie takie hop siup.

¦miem twierdziæ, ¿e Twoje s³owa PokeManie s± trochê nasi±kniête agresj± i nie wiem dlaczego tak jest.
Ostatnio zmieniony przez Kapuczino 7 Sierpieñ 12, 13:54, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 7 Sierpieñ 12, 14:19   

Kapuczino napisa³/a:

PokeMan napisa³/a:
a PC mia³oby stronê

Fuzja, po³±czenie czy inne kosmosy nas nie interesuj±. Najlepsz± alternatyw± jest "zrób se panie sam" i nie piszê tego, by Ciê obraziæ, ale by u¶wiadomiæ, ¿e zrobienie strony to nie takie hop siup.

Bo to Poke nie wie jak siê robi stronê :vabi: Zreszt± muszê co¶ rozwa¿yæ....

Kapuczino napisa³/a:

¦miem twierdziæ, ¿e Twoje s³owa PokeManie s± trochê nasi±kniête agresj± i nie wiem dlaczego tak jest.

PokeMan mia³ na my¶li pewnie to, ¿e lepiej dzia³aæ na tym co ju¿ istnieje ni¿ robiæ kolejne nowe strony, których twórcom z czasem zaczyna brakowaæ zapa³u, chêci, ambicji (nie mówiê o Was :sliniak: ). W±tpiê, aby chcia³ Was zaatakowaæ, za bardzo bierzesz krytykê do siebie :diabel:

Kapu, to w Twoich s³owach widaæ agresjê tak obiektywnie mówi±c.

Ostatnio zmieniony przez Conquest 7 Sierpieñ 12, 14:21, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 9 Sierpieñ 12, 08:45   

Kapuczino napisa³/a:

Ale Wy teraz nie robicie strony, tylko zajmujecie siê obs³ug± forum, które i tak skoñczy tak jak inne podobne projekty.
Conquest napisa³/a:
PokeMan mia³ na my¶li pewnie to, ¿e lepiej dzia³aæ na tym co ju¿ istnieje ni¿ robiæ kolejne nowe strony, których twórcom z czasem zaczyna brakowaæ zapa³u, chêci, ambicji (nie mówiê o Was :sliniak: )

Em, ale strona TinTower to fajna rzecz, bo maj± byæ tam opisane podstawy, których nigdzie nie ma opisanych przez co ja kompletnie nie wiem jak siê gra w PTCG, PBFa itd.
Tymczasem strona TT jest w budowie, ale jest forum TT którego za³o¿enie to g³upota.
Przypomnê tylko, ¿e istniej±ca w 2006 r. s³awna strona PokeRulz NIE MIA£A FORUM, tylko dzia³ na Revie oraz PokeForumBe...dlaczego ? Bo Modrzew wola³ siê skupiæ na stronie, a forum to by³ TYLKO dodatek - obs³ugiwany/wspó³tworzony z 2 forami. Dziêki temu mia³ czas na tworzenie warto¶ciowej tre¶ci, a z trollami u¿era³a siê moderacja tych for.
Ja proponujê prosty uk³ad - strona TT oraz dzia³ o TT na PC, który bêdzie spe³nia³ tak± rolê, jak dzisiejsze forum TT. No, ale twórcami TT s± osoby które maj± tylko fanowskie podej¶cie (zero marketingowego/strategicznego) i to nawet chyba ni¿szego poziomu ni¿ Vulpi, wiêc co ja siê dziwiê...

Kapuczino napisa³/a:

Odnios³e¶ mylne wra¿enie. Ja tylko zawsze przy takich projektach ostrzegam ludzi, ale mnie nie s³uchaj±, wiêc pozostaje sparzyæ im siê osobi¶cie.

Kapu, Conquest - ja doskonale wiem jak siê robi stronê, bo na jednych by³em redaktorem, na innych wstawia³em filmy online, inne adminowa³em, a jeszcze inne mia³y grafikê mojego autorstwa (która jest na tragicznym poziomie). Wiem, ¿e to nie hop-siup, dlatego bo sam tworzê "co¶" od 2 lat i co kilka miesiêcy niektórzy bardzo bliscy mi PPSowicze, dostaj± próbkê z postêpem prac.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 9 Sierpieñ 12, 08:53, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 9 Sierpieñ 12, 11:18   

PokeMan napisa³/a:

Kapu, Conquest - ja doskonale wiem jak siê robi stronê, bo na jednych by³em redaktorem, na innych wstawia³em filmy online, inne adminowa³em, a jeszcze inne mia³y grafikê mojego autorstwa (która jest na tragicznym poziomie).

To:

Conquest napisa³/a:

Bo to Poke nie wie jak siê robi stronê :vabi:

To by³ sarkazm/ironia :drago:
Lubiê gasiæ Kappuchu xD

Ostatnio zmieniony przez Conquest 9 Sierpieñ 12, 11:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Kapuczino 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 11 Sierpieñ 12, 14:46   

PBF ma ju¿ ukoñczone ca³kowicie dwa regiony - Kanto i Johto.
Zapraszam http://tintower.pl/tinforum/viewforum.php?f=34.

@down
Bynajmniej ma negatywnie znaczenie, chyba chodzi³o Ci o "przynajmniej".
Ostatnio zmieniony przez Kapuczino 11 Sierpieñ 12, 15:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: