Jakie nabijanie noobku?
Przecie¿ du¿o ludzi nie chce czytaæ, je¿eli na pocz±tku natyka siê na b³êdy...
A co z dalszym ci±giem??/ Jak nie to ka¿ zamkn±æ....
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Wolny kraj, a wiêc sraj. Ja na ciebie robiê kupê.
A poza tym 3 miesi±ce temu (Na pocz±tku Lutego, obieca³e¶ nowe paty....) Jak co¶ to albo wstawiaj, ka¿ usun±æ lub daæ do archiwum, jak ci siê nie chce...
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
A osraj siê.... Zamknijcie to, jak przez 2 miesi±ce ma byæ temat nieczynny, a potem znowu siê bêdzie wykrêca³. Przez ca³e wakacje 3 tygodnie bêdzie to robi³ ( Jak bêe na kolonii, bo tak to mu siê bêdzie nudziæ.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
1. Czemu nie ma odpowiedzi ¿e nie w ankiecie?
2. Czemu ci siê to tak podoba Drago?
3. Sorki za to, ale Kojot szczeli³ na mnie focha, ¿e na dwór wyj¶æ nie chcia³em, i zgodzi³em siê pod warunkiem, ¿e mi zeskanuje Komiksy.
4. Pogodzili¶my siê, ale za pare dni znowu zaczniemy spamiæ k³ótniami, na szczê¶cie mamy do tego temat ;]
[ Dodano: 2009-05-02, 22:39 ]
A tak serio, to wywal to usuñ ten temat nawet do archiwum nie dawaj, bo po co omu ten spam
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.