Nazwa³em swoj± postaæ Zanox. Nazwa³em postaæ rywala GARY. Wybra³em charmandera na startera. Pierwsze starcie z rywalem przegra³em. Podczas podró¿y po paczkê Oaka i z powrotem mój charmander osi±gn±³ poziom 8. Po dostarczeniu paczki Oaka uda³em siê po mapê miasta. Nastêpnie wyruszy³em do lasu viridian. W lesie viridian z³apa³em pikachu i nazwa³em go Speed. Nastêpnie wróci³em siê do Viridian city i skierowa³em siê w stronê ligi by tam pokonaæ rywala. Po pokonaniu rywala moim Speed uzyska³ poziom 10. Nastêpnie przemierzy³em las viridian przez co mój Speed osi±gn±³ poziom 12. Nastêpnie zacz±³em szkoliæ sowje pokemony, aby mog³y pokonaæ Brocka. Po treningu poziom mojego charmandera wynosi³ 15, a Speed 13. Pokona³em Brocka. Wyruszy³em w kierunku Mt. Moon. Pokonuj±c trenerów po drodze mój Speed osi±gn±³ poziom 18. Po przemierzeniu Mt. Moon mój Speed osi±gn±³ poziom 20, a charmander ewoluowa³ w charmeleona i osi±gn±³ poziom 17. Gdy dotar³em do Cerulean city pokona³em rywala ,a nastêpnie dotar³em do chatki Billa. Mój Speed osi±gn±³ poziom 23, a charmeleon 18.
Nastêpnie poszed³em do sali i pokona³em wszystkich trenerów w tym Misty. Mój Speed osi±gn±³ poziom 26. Wyruszy³em w stronê Vermilion city. Po drodze mój Speed osi±gn±³ poziom 27. Nastêpnie pokona³em wszystkich trenerów na drodze 11. Mój Speed osi±gn±³ poziom 29. W koñcu wkroczy³em na pok³ad SS. ANNE. Po trzech walkach mój Speed osi±gn±³ poziom 30.
Gdy pokona³em wszystko co siê rusza³o na SS. ANNE i zdoby³em Cut postanowi³em z³apaæ kilka pokemonów tak, aby zdobyæ technikê Flash oraz móc nauczyæ je technik HM. Z³apa³em: Meowth, Oddish, Pidgey, Spearow ( wymieniony na Farfetch'd), Diglett oraz Ekans. W koñcu zdoby³em technikê Flash i nauczy³em jej Meowth jak i równie¿ Cut. Mój Speed zdoby³ poka¼n± ilo¶æ expa od trenerów na drodze 11 i 9. Na drodze 9 z³apa³em Voltorba i nazwa³em go Iskra. Trenuj±c w trawie Iskrê ewoluowa³em go w Electrode.
Gdy przeszed³em rock tunnel moje pokemony mia³y o wiele wy¿sze poziomy.
W wie¿y duchów w Lavander Town zmierzy³em siê z Garym ponownie dziêki czemu mój Speed osi±gn±³ poziom 42. Nastêpnie postanowi³em naexpiæ mojego Iskra z trenerami pokemonów duchów. Mój Iskra osi±gn±³ poziom 38. Nastêpnie powalczy³em w Celadon City z Erik± i jej uczniami. W tym samym mie¶cie do³±czy³ do mojej ekipy Eevee ,który pod wp³ywem kamienia pioruna ewoluowa³ w Jolteona, którego nazwa³em Bolt. Niestety w Celadon Game Corner zaszy³o siê z³o pod postaci± Zespo³u R. Musia³em ukróciæ ich niecne plany i rozwali³em ich razem z ich szefem Giovannim. Nastêpnie wyruszy³em do Lavander Town by uratowaæ pana Fuji. Gdy go uratowa³em podarowa³ mi poke flet dziêki, któremu obudzi³em samicê Snorlaxa. Snorlax ten zagradza³ drogê do Fuschia City. Musia³em wiêc go pokonaæ lub z³apaæ. Wybra³em wiêc to drugie. Dochodz±c do tego miasta pokona³em masê trenerów dziêki czemu moje pokemony awansowa³y poziomami. Nastêpnie pokona³em Kogê i wyruszy³em do kolejnego miasta. W tym mie¶cie na ulicach roi³o siê od team rocket ich g³ówna siedziba znajdowa³a siê w Silph. CO.. Pokona³em wiêc tam wszystkich rocketów oraz mojego rywala ( czy¿by przy³±czy³ siê do rocketów?) oraz zakoñczy³em nastêpne spotkanie z Giovannim oraz otrzyma³em Laprasa. Nstêpnie wyruszy³em do Elektrowni gdzie z³apa³em Electabuzza, którego nazwa³em Piorun oraz z³apa³em Magnemita i nazwa³em go Magnes.W elektrowni znalaz³em kamieñ dziêki, któremu mój Speed ewoluowa³ w Raichu. Po kilku walkach w dojo oraz walkach z trenerami w sali Sabriny przyszed³ i czas na ni±. Gdy osi±gn±³em swój cel iz doby³em jej odznakê postanowi³em wyruszyæ do Cinnabar i walczyæ z Blainem o odznakê. Gdy tam dop³yn±³em uda³em siê natychmiast do Pokemon mansion, poniewa¿ sala by³a zamkniêta. Nastêpnie pokona³em Blaina i zdoby³em jego odznakê. Nastêpnie Bill zabra³ mnie na egzotyczne wyspy gdzie moje pokemony awansowa³y. Nastêpnie wyruszy³em do Viridian City po ostatni± odznakê. Wygra³em z wszystkimi trenerami znajduj±cymi siê w sali i zorientowa³em siê, ¿e moje pokemony bêd± mieæ problemy , poniewa¿ trenerzy u¿ywali pokemonów typu ziemnego czy moja podró¿ siê tu zakoñczy przekonamy siê o tym wkrótce gdy zawalczê z liderem.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.