POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
2 Czerwiec 13, 07:27
Mamy dwóch nowych adminów !
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 12, 12:20   Mamy dwóch nowych adminów !

Temat ten, to czê¶ciowo kontynuacja tematu O¦WIADCZENIE!

M4tEUSh! napisa³/a:
Faktem jest to ze je¶li by zosta³ stary porz±dek, to forum by ju¿ dano upad³o

Potrzebne s± w³a¶nie takie zmiany jak ta która podj±³ poke daj±c ci admina

Dok³adnie, Domin przed³u¿y³ ¿ycie forum, co go jak widaæ nadwyrê¿y³o.

Szymb napisa³/a:
Ale zas³ysza³em od Poxera, ¿e Domin trochê postów edytuje. To prawda, ruszy³ kamyczek, ale góry nie zwali³. To wy postawili¶cie kamyczki tak, by ten kamyk spad³ na wiêcej, i na wiêcej, a¿ pojawi siê lawina. Cieszê siê, ¿e to ju¿ koniec. Gratulujê odwagi, Domin. Oby¶ na razie siê nie zmienia³. :3

S³uchaj poxera, to daleko zajdziesz :vabi:
Domin edytowa³ w ramach prowokacji jakie niektórzy pisali, ¿e niby nic nie mo¿e - móg³, bo mia³ kilka dzia³ów w moderce. I korzystal z tego, dopisywa³ na pomarañczowo, ¿e mo¿e edytowaæ. Potem pojawi³o siê kilka obra¼liwych postów, które Domin s³usznie zmodyfikowa³. Nie widzia³em, aby Domin edytowa³ co¶ komu¶ bezcelowo - zawsze by³ jaki¶ powód.

Kojot napisa³/a:
Lol, ja te¿ mam parê kole¿anek ale ja siê z nimi nie ob¶ciskuje what the hell

po primo, to jeszcze jeste¶ pewnie za chudy ^^ w uszach, a po drugie nieco ¼le to okre¶li³em - przyjació³ki/dobre znajome...a co mnie to jak je zwaæ, wa¿ne ¿e jest przyjemnie :)

bemberg napisa³/a:
Na innym forum o tej samej tematyce spotka³em siê z niesamowit± ¿yczliwo¶ci±, a ty zachowujesz siê jakby¶ dosta³ nagle funkcjê prezesa rady nadzorczej w miêdzynarodowej firmie, a jeste¶ jedynie pionkiem na forum o pokemonach. (³a³, wpisz sobie kiedy¶ do cv ;p).

Jakim forum ? Bo na PVF Twój post o t³umaczeniu tego Emeralda wylecia³ szybko, bo nie przeczyta³e¶ reg. ichniejszego. Em, zapomnia³em, mo¿e tym forum jest PoPL...nie wiem...i siê chyba nie dowiem, bo nie mam czasu tam wchodziæ. A gdyby Domin nie by³ przez te kilka tygodni admem, to ty by¶ tutaj siê nawet nie regn±³, bo forum by³oby jak mumia - widoczne z daleka i stoj±ce, ale nie¿ywe i brzydko pachn±ce (posty spambotowe). Poza tym trochê szacunku dla kogo¶ kto jest zarejestrowany na forum od prawie 4 lat.

Dobra, Domin spada na cztery ³apy, czyli do rangi Uploadera, kolorki Adminowskie dostaj±...Conquest i Byakurai. Chyba ka¿dy ¶rednio rozgarniêty user, móg³ siê domy¶laæ, ¿e wezmê Cona, który ma w wielu zagadnieniach, podobne podej¶cie co ja. A Byakurai to trochê jak Domin - du¿y sta¿, no to ma - nale¿y siê.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 12 Lipiec 12, 19:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 12, 12:32   

Bêdzie przemówienie, ale wieczorem gdy¿ teraz nie mam czasu :vabi:

Wstêpnie powiem tylko, ¿e dziêkujê za zaufanie. Gratulujê Byakuraiowi awansu.
Obiecujê dzia³aæ na korzy¶æ PokeCollect :)

Wiêcej... wieczorem (a mo¿e wcze¶niej?) :D

[ Dodano: 12 Lipiec 12, 13:27 ]
A oto wcze¶niej zapowiedziane przemówienie:

Ja, Conquest przyrzekam:
- m±drze i sumiennie wype³niaæ swoje obowi±zki
- rekalmowac forum
- zapewniaæ porz±dek
- kontynuowaæ UpLoad
- godnie reprezentowaæ forum, zarówno w jego obrêbie, jak i poza nim

S±dzê, ¿e nasze wspania³e forum ma potencja³, aby wspi±æ siê na wy¿szy poziaom. Bêdê je wspiera³, aby powróci³o do dawnej ¶wietno¶ci. Z czasem na pewno bêdzie TU coraz lepiej. Za pun honoru stawiam sobie wyci±gn±æ forum z kryzysu

Pragnê równie¿ zakomunikowaæ, ¿e forum NIE UPADA! Z ka¿dym kolejnym dniem jest coraz lepiej: mamy wiêcej rejestracji, odwiedzin i postów. S±dzê, ¿e jeste¶my na dobrej drodze na szczyt.

O¶wiadczam, ze powy¿sze s³owa s± moj± w³asn±, szczer± i obiektywn± opini±

Ju¿ wkrótce nast±pi± zmiany na lepsze, wiêc czekajcie cierpliwie

Conquest

Ostatnio zmieniony przez Conquest 12 Lipiec 12, 13:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

bemberg 
Pewnie nie zna PokeMana
Reptilianin

Do³±czy³: 08 Lip 2012
Wys³any: 12 Lipiec 12, 18:47   

Cytat:
Jakim forum ? Bo na PVF Twój post o t³umaczeniu tego Emeralda wylecia³ szybko, bo nie przeczyta³e¶ reg. ichniejszego

Przeczyta³em i spodziewa³em siê takiej reakcji. Chcia³em tylko sprawdziæ na ile jest rozwiniêta ich hipokryzja. W ramach walki z piractwem, nie mo¿na pisaæ o romhackingu. No dobra, po czê¶ci rozumiem (choæ nie do koñca - ³atka spolszczaj±ca jest jak najbardziej legalna). Ale w takim razie co tam robi± ca³e sezony anime i mangi do ¶ci±gniêcia?! ¯a³osne...

Cytat:
Poza tym trochê szacunku dla kogo¶ kto jest zarejestrowany na forum od prawie 4 lat.

Dla mnie mo¿e byæ i 20, a od 40 lat naprawiaæ pralki. Jakie ma to dla mnie znaczenie? ¯adne.Zachowa³ siê wed³ug mnie nieodpowiednio jak na moderatora/admina.[/quote]

Sygnatura użytkownika
Pokemon Emerald po polsku! - emerald.grajpopolsku.pl/
Zapowied¼ spolszcenia - http://www.youtube.com/watch?v=XXkMFKfL0lc

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 12, 18:50   

a ty dalej swoje -.- skoro nie mo¿esz sam tego zczaiæ, napiszê to du¿ymi literami:
OCHRZAN DOSTA£E¦ ZA TO, ¯E ZROBI£E¦ DRUGI TAKI SAM TEMAT O TYM SAMYM, JESZCZE SPECJALNIE SIÊ TYM POTEM CHWAL¡C!

nie powiedzia³em ani s³owa ¿e to nielegalne, wiêc nie zaczepiaj o tematy, o których nawet nie by³o wzmianki : O

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

bemberg 
Pewnie nie zna PokeMana
Reptilianin

Do³±czy³: 08 Lip 2012
Wys³any: 12 Lipiec 12, 18:55   

A do tego jak widaæ ma ciê¿kie problemy z czytaniem ze zrozumieniem ;p

Sygnatura użytkownika
Pokemon Emerald po polsku! - emerald.grajpopolsku.pl/
Zapowied¼ spolszcenia - http://www.youtube.com/watch?v=XXkMFKfL0lc

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 12, 18:56   

ech...z g³upimi siê nie wygra jak to mówi±.... deal with it finnaly : O

conquest, jak mo¿esz, powydzielaj te posty do innego tematu, bo wiesz...jako¶ mi to odbiera powagê tematu, i jak siê da, temat zamkn±æ jak ju¿ po sprawie jest

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Ostatnio zmieniony przez DominLoL 12 Lipiec 12, 18:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 12, 18:59   

bemberg napisa³/a:
Cytat:
Jakim forum ? Bo na PVF Twój post o t³umaczeniu tego Emeralda wylecia³ szybko, bo nie przeczyta³e¶ reg. ichniejszego

Przeczyta³em i spodziewa³em siê takiej reakcji. Chcia³em tylko sprawdziæ na ile jest rozwiniêta ich hipokryzja. W ramach walki z piractwem, nie mo¿na pisaæ o romhackingu. No dobra, po czê¶ci rozumiem (choæ nie do koñca - ³atka spolszczaj±ca jest jak najbardziej legalna). Ale w takim razie co tam robi± ca³e sezony anime i mangi do ¶ci±gniêcia?! ¯a³osne...

W Polsce na DVD/VHS/VCD wydano tylko 36 odcinków oraz 4 kinówki. Reszta by³a i jest emitowana, ale nie jest nigdzie wydawana (czy to na DVD, czy za po¶rednictwem legalnych VOD), wiêc jako¶ trzeba to zaarchiwizowaæ. Poza tym, 99% seriali animowanych nie jest w Polsce wydawane i jedyny sposób aby je obejrzeæ to obejrzeæ w TV (w przypadku np. serii Johto niemo¿liwe teraz) albo na stronach kreskówkowych/¶ci±gn±æ z downloadu. Podobnie manga. Gry zawsze s± dostêpne w wielu miejscach legalnie i nie ma nimi takiego k³opotu jak z serialem, dlatego wrzucanie anime jest mo¿e i nielegalne, ale konieczne.
bemberg napisa³/a:
Cytat:
Poza tym trochê szacunku dla kogo¶ kto jest zarejestrowany na forum od prawie 4 lat.

Dla mnie mo¿e byæ i 20, a od 40 lat naprawiaæ pralki. Jakie ma to dla mnie znaczenie? ¯adne.Zachowa³ siê wed³ug mnie nieodpowiednio jak na moderatora/admina.
[/quote]
Aha, czyli dla Ciebie osoba która jest w jakim¶ ¶rodowisku od kilku lat jest równa z kim¶ kto jest od kilku dni ? Gratulujê my¶lenia.

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 12 Lipiec 12, 19:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 12, 19:02   

poke, jak wspomnia³em:

DominLoL napisa³/a:
z g³upimi siê nie wygra jak to mówi±.... deal with it finnaly : O

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 12, 19:03   

DominLoL napisa³/a:
conquest, jak mo¿esz, powydzielaj te posty do innego tematu, bo wiesz...jako¶ mi to odbiera powagê tematu, i jak siê da, temat zamkn±æ jak ju¿ po sprawie jest

ja jestem temu przeciwny. Po co wybielaæ benberga ? Niech ka¿dy widzi co robi - to on siê winien wstydziæ :sliniak: . Temat zamkn±æ te¿ nieee...jeszcze Byaku nic nie napisa³, a chcia³bym aby co¶ napisa³ o swojej nominacji :krejzol:

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 12, 19:05   

.....fajnie ¿e temat który mia³ mi przywróciæ dawny wizerunek jest traktowany jako tablica og³oszeñ.... poke, dostajesz RC za demotywacjê.

i pytanie:
CZEMU NIE MAM ODZNAK?! za du¿o postów czy co?

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez DominLoL 12 Lipiec 12, 19:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: