có¿, poniewa¿ mog³e¶ nie zauwa¿y, W£A¦NIE DLATEGO TO NAPISA£EM! oceniaæ cz³owieka który dzia³a na przestrzeni 5 lat, po 2 dniach od rejestracji, to naprawdê, twoj± ocen± mam siê co przejmowaæ :/
Mo¿esz siê przejmowaæ, albo nie. Wystarczy³a mi pierwsza styczno¶æ z tob±. Na innym forum o tej samej tematyce spotka³em siê z niesamowit± ¿yczliwo¶ci±, a ty zachowujesz siê jakby¶ dosta³ nagle funkcjê prezesa rady nadzorczej w miêdzynarodowej firmie, a jeste¶ jedynie pionkiem na forum o pokemonach. (³a³, wpisz sobie kiedy¶ do cv ;p).
A w profilu równie dobrze mogê sobie wpisaæ 60, jak i 8 ;p Ludzie maj±c 40 lat te¿ maj± problem z doro¶niêciem, tak¿e nigdy nie jest za pó¼no
ech, rzeczywi¶cie, upomnienie na temat zrobienia drugiego tematu o jednym i tym samym to naprawdê brak szacunku i oznaka nieodpowiedzialno¶ci, oraz oznaka ogólnego bycia niefajnym i innych rzeczy o których pisa³e¶ : O
ka¿dy na tym forum jest w mniejszym lub wiêkszym stopniu pojechany lub ma jakie¶ skrzywienia, deal with it.
nie znasz ca³ej historii? to sied¼ cicho, wbijasz po zakoñczeniu afery i siê m±drzysz nie znaj±c faktów na dany temat, nie wspominaj±c o ocenie usera który dzia³a na przestrzeni 5 lat po...dwóch dniach od rejestracji, co jest bardzo...em...doros³e i profesjonalne
jak ju¿ wspomnia³em, nie przejmujê siê twoj± opini±, bo równie dobrze ja te¿ mogê wystawiæ opiniê na twój temat, na podstawie twoich 3 postów i 2 dni od za³o¿enia konta oraz dotychczasowego zachowania, a sam przyznasz ¿e jest to raczej nie fair oceniaæ ksi±¿kê po ok³adce : O
poke, zrób co trzeba i zamknij temat bo siê robi offtop powoli
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 10 Lipiec 12, 11:18, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Wystarczy³o mi zarejestrowaæ siê wczoraj, ¿e z ca³± odpowiedzialno¶ci± mogê stwierdziæ, ¿e w ogóle siê nie nadajesz na jakiekolwiek stanowisko z wiêkszymi uprawnieniami. Doro¶nij najpierw.
bemberg napisa³/a:
Mo¿esz siê przejmowaæ, albo nie. Wystarczy³a mi pierwsza styczno¶æ z tob±. Na innym forum o tej samej tematyce spotka³em siê z niesamowit± ¿yczliwo¶ci±, a ty zachowujesz siê jakby¶ dosta³ nagle funkcjê prezesa rady nadzorczej w miêdzynarodowej firmie, a jeste¶ jedynie pionkiem na forum o pokemonach. (³a³, wpisz sobie kiedy¶ do cv ;p).
A w profilu równie dobrze mogê sobie wpisaæ 60, jak i 8 ;p Ludzie maj±c 40 lat te¿ maj± problem z doro¶niêciem, tak¿e nigdy nie jest za pó¼no
Spokojnie Domin odchodzi ze stanowiska, a wszystko na temat jego kadencji zosta³o ju¿ powiedziane (chyba, ¿e PokeMan co¶ doda). Nie ma co krytykowaæ go po fakcie (chocia¿ pewnie wiêkszo¶æ bêdzie mu to wypominaæ ).
DominLoL napisa³/a:
ka¿dy na tym forum jest w mniejszym lub wiêkszym stopniu pojechany lub ma jakie¶ skrzywienia, deal with it.
Bez komentarza
DominLoL napisa³/a:
poke, zrób co trzeba i zamknij temat bo siê robi offtop powoli
Najwiêksza fala offtopu w tym w±tku ju¿ za nami Nie ma co zamykaæ bo jak widaæ na bie¿±co pojawiaj± siê nowe opinie (ale nie ja ¿±dzê)
conquest, pisz±c rób co trzeba mia³em na my¶li zabranie mi w koñcu tego cholernego kolorka : O
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
ech, rzeczywi¶cie, upomnienie na temat zrobienia drugiego tematu o jednym i tym samym to naprawdê brak szacunku i oznaka nieodpowiedzialno¶ci, oraz oznaka ogólnego bycia niefajnym i innych rzeczy o których pisa³e¶ : O
Taa... I jeszce mi³a PW...
Cytat:
"pytanie, temat jest to PO KIEGO GRZYBA ROBIÆ KOLEJNY? we¼ skopiuj post do starego tematu i nie rób ¶mietnika"
Cytat:
Dlatego te¿ nie ka¿dy siê nadaje na stanowisko z uprawieniami.
Dajesz ¶wiadectwo o ca³ym forum. Na to chcia³em zwróciæ uwagê. To wszystko.[/quote]
dude, sorry, ale napisa³e¶ w temacie o spolszczeniu emeralda link do twojego w³asnego tematu o spolszczeniu emeralda, jak to nie jest trochê nie halo to wybacz : /
ofc, fakt o tym ¿e w³a¶nie poda³em siê do dymisji jako¶ ci wci±¿ umyka : O w tym momencie, zrobi³e¶ ze mnie maskotkê forum : O lol, ja, maskotk±? nie dam siê zni¿yæ do takiej roli : O
admin jest admin, twój idea³ admina mo¿e siê ró¿nic od idea³u admina mojego albo takiego afila, dla ciebie admin ma byæ ¶wiec±cym przyk³adem dla wszystkich userów, u¿ywaæ pe³nych zdañ i byæ ogólnie poprawny polityczne i estetycznie, dla mnie admin ma byæ najzwyczajniej w ¶wiecie równy gosæ, zwyk³y user z którym idzie pogadaæ normalnie, który nie jest spiêty, nie ma badyla w dupie ¿e siedzi sztywno, a dla afila...có¿...nie chcê zachodziæ jaki jest jego idea³ admina : O
nie chcia³em byæ adminem, i zasadniczo, nigdy nim nie by³em, stanowisko przyj±³em jakby z przymusu, nie wysz³o i jest jak jest, koniec pie¶ni : O
jak masz mi co¶ do wygarniêcia, na temat mojej super-niefajno¶ci oraz ogólnego bycia "BUUU" i "BEEE" ORAZ "FUUUJ!" wal na pw lub gg, ¶mia³o, chêtnie wys³ucham
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 10 Lipiec 12, 18:20, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.