Wys³any: 8 Lipiec 12, 20:46 Armia kucyków, temat nr. 2
Poniewa¿ stary temat poszed³ do archiwum, tworzê nowy, i dodajê do niego og³oszenie:
NA NAJBLI¯SZYM PCSKYPIE ODBÊDZIE SIÊ G£OSOWANIE NA MOTYW PRZEWODNI ( czyli piosenkê ) NASZEJ GRUPY!
Ka¿dy mo¿e zg³osiæ swoj± propozycjê, ale TYLKO JEDN¡!
Piosenka ma mieæ s³owa, sens i ma byæ o wszystkich kucykach z g³ównej szóstki.
Piosenkê wybierzemy w g³osowaniu demokratycznym, czyli w normalnym g³osowaniu.
w najbli¿szym czasie dodam aktualn± listê wszystkich aktywnych ( mniej lub bardziej ) Bronies i pegasisters, dziêkujê za uwagê.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 8 Lipiec 12, 20:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Domin, pro¶ba... nie mów, ¿e to bêdzie, skoro zgoda na to twoje przedsiêwziêcie nie by³a jasno powiedziana. Tak?
A druga sprawa to taka, ¿e nie jeste¶ sam szefem tej grupy, zapomnia³e¶, prawda?
Chwila... TY NIE JESTE¦ SZEFEM TEJ GRUPY ._.
Byaku nim jest.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Poxer.
1. Tutaj nie chodzi o PCSkype, bo prawd± jest to, ¿e gada³em dzisiaj z Dominem na ten temat, ale brzmia³o to troszkê inaczej. Przynajmniej w moim odbiorze.
2. Armi± kuców rz±dzi Byaku, ale wybory s± demokratyczne. Niestety, na ostatnim PCSkype ustalone by³o wyrzucenie Domina za to, ¿e usun±³ AJ z wszystkich swoich avków.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
AJ zawsze by³a, jest i bêdzie, jak nie widzisz, nie moja wina, ja odnios³em wra¿enie ¿e zgoda wyra¿ona zosta³a : O
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Bo i jest zgoda, ale akurat jak jej nie by³o, usun±³e¶ wszystkie AJ i mia³e¶ tylko t± postaæ z Avatara. Wtedy to, by³o g³osowanie nad wykluczeniem Ciê z grona Pony na naszym forum. Nie ¿eby co¶, ale sam poxer siê zgodzi³... ale chyba tego nie pamiêta.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Nawet jako¶ poprzestawiali¶my kto ma jakiego kuca chyba, bo ja dosta³em Twilight Sparkle, ta? Czy ja siê jeszcze do koñca nie obudzi³em i nie ogarniam?
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 9 Lipiec 12, 12:17
Jako Pinkie Pie i szef tej grupy (Jestem nim... dobrze wiedzieæ ) Stwierdzam, ¿e:
- Poxer tak jeste¶ Twilight Sparkle, ale siê z tym co¶ kryjesz, bo ani awka na pc, ani na skype
- Domin... twoja kandydatura na Applejack zostanie rozpatrzona na najbli¿szym pcskype
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.