Generalnie, w teorii wystarczy wype³niæ nastêpuj±cy formularz. Jednak nie zawsze to wystarcza. Twój zapis musi mnie czym¶ urzec! Czy¶ niezwyk³ym! Tak bym po przeczytaniu twojego zapisu zaraz mia³a pomys³ na grê!
So...
Cytat:
Imiê, Nazwisko: Ksywa:Opcjonalnie Wiek:Min. 18 lat, nie prowadzê cukierkowych gier dzieciaczków. Region, Miasto rodzinne: Miasto pocz±tkowe: Je¶li jest inne ni¿ rodzinne. Wygl±d:Akceptujê obrazek/opis Charakter:Zaznaczam, i¿ je¶li kto¶ nie bêdzie gra³ zgodnie z tym, co wypisa³ tutaj bêdê z³a, bêdê gry¼æ. Historia:Proszê o co¶ ciekawego. I oryginalnego. Cele: Starter:Najlepiej, ¿eby wynika³o z Historii dlaczego taki, a nie inny pokemon. Profesja:Trener/Koordynator/Hodowca Profesja Drugoplanowa:Wysilcie wyobra¼niê! Rodzina: Sugestie, Pro¶by: Ekwipunek:Prócz startowego~
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Ostatnio zmieniony przez Szkot 8 Lipiec 12, 10:01, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Imiê, Nazwisko: Delilah Faye Boutin
Ksywa: Lily
Wiek: 17 (Ja mam 18 wiêc czy postaæ mo¿e zostaæ przy 17? Lubiê ten wiek :P)
Region, Miasto rodzinne: Johto, Goldenrod City
Wygl±d: Dziewczyna dosyæ przeciêtna z wygl±du - oko³o 160cm wzrostu, niegdy¶ normalna budowa cia³a. W chwili obecnej wygl±da na trochê wychudzon±. Posiada dosyæ krótkie, szaro blond w³osy i ciemno zielone oczy. Z racji swojej, niezbyt ciekawej sytuacji materialnej, nie mo¿e sobie pozwoliæ na wielkie szaleñstwa w sferze ubioru. Nie odczuwa te¿ do tego wiêkszej potrzeby. Przewa¿nie ubiera szaro br±zow± spódniczkê, oraz zielony sweterek który podkre¶la kolor jej têczówek. S± to najlepsze ubrania jakie posiada. Na stopach ma zawsze czarne, lekko znoszone sznurowane buciki. Do tego br±zowa torba na ramiê, w której trzyma ca³y swój dorobek.
Charakter: Delilah to urodzona artystka. Wra¿liwa na piêkno, które dostrzega przewa¿nie w pokemonach typu Trawa. Sama o sobie mówi, ¿e jest to sprawa jej Francuskich korzeni z których jest nad wyraz dumna. Dziewczyna nie jest zbyt g³o¶nia, i sprawia wra¿enie osoby ca³kowicie niegro¼nej. Do jej najwiêkszych zalet, z pewno¶ci± mo¿na zaliczyæ lojalno¶æ. To co szczególnie mo¿e zirytowaæ osoby w jej otoczeniu, to lekkie przejawy narcyzmu. Chocia¿ trudno uznaæ t± dziewczynê za arogantkê, fa³szywa skromno¶æ jest zupe³nie nie w jej stylu. Zna swoj± warto¶æ i jest otwarta - nie boi siê ludzi. Poza tym, osobom które s± jej bliskie, jest w stanie oddaæ w³asne serce na d³oni - nie zawsze z dobrym skutkiem, gdy¿ ³atwo ni± manipulowaæ. Lily z natury nie jest egoistk±, ale lubi siê porz±dziæ jak widzi tak± mo¿liwo¶æ. Oczywi¶cie jest przekonana ¿e robi to dla dobra tych osób. Chocia¿ nie ma sk³onno¶ci do sarkazmu, potrafi byæ z³o¶liwa w stosunku do osób które uzna za nieokrzesane. Wyj±tkowo nie lubi pokemonów typu Mrok, oraz nieprzyjemnych ludzi.
Historia: Dziewczyna dorasta³a w dosyæ zamo¿nej rodzinie, która spory nacisk k³ad³a na tradycje i dobre wychowanie. Mówi±c w du¿ym skrócie, jej rodzice byli snobami. Lubili zajmowaæ siê rzeczami które w gruncie rzeczy nie pasowa³y zbytnio ich zainteresowaniom, tylko po to aby sprawiaæ wra¿enie wa¿nych i lepszych. Wysy³ali swoje kilku letnie dzieci na lekcje skrzypiec i fortepianu, ci±gali na si³ê po operach i filharmoniach. Ku rozczarowaniu rodziców ani Lily, ani jej dwa lata starszy brat Damien, nie wykazywali zainteresowania czy zdolno¶ci w kierunku muzyki.
Fakt ten, nieco os³odzi³ pañstwu Boutin szybko odkryty talent plastyczny ich m³odszej pociechy. Delilah by³a przeciêtnie uzdolniona je¶li chodzi o jêzyki czy przedmioty ¶cis³e. W sporcie równie¿ wypada³a niezbyt dobrze, jednak jej talent do malarstwa by³ niezaprzeczalny i czêsto stanowi³ temat przechwa³ek na licznych spotkaniach towarzysko biznesowych rodziców dziewczyny. Ta, dorasta³a wiêc w przekonaniu ¿e jest to jej najlepsza cecha. Nie potrafi³a znie¶æ konkurencji w tej jednej dziedzinie i lubi³a udowadniaæ innym ¿e jest w tym najlepsza. Jak mo¿na siê domy¶liæ, nie mia³a zbyt wielu przyjació³ i wiêksz± czê¶æ swojego dzieciñstwa spêdzi³a jedynie na zabawach z Damieniem i malowaniu z idealnie zadbanym ogrodzie swoich rodziców. Z bratem mia³a ¶wietne relacje - ch³opiec by³ wyj±tkowo bystry i dba³ o siostrê. W szkole zawsze by³ jednym z lepszych.
Swojego pierwszego pokemona, Delilah zdoby³a jako dwunastolatka. Dziki Scyther wkrad³ siê do ogrodu, a z racji tego ¿e powodowa³ zagro¿enie dla domowników którzy z trenowaniem pokemonów nie mieli wiele wspólnego, zosta³ szybko schwytany przez specjalnie wezwane s³u¿by. Delilah pods³ucha³a ¿e pokemon mia³ byæ nielegalnie sprzedany i za¿±da³a go. Dziewczyna nie wyczu³a ¿e mo¿e mu groziæ niebezpieczeñstwo - uzna³a po prostu ¿e nie zgodzi siê aby ci ludzie zarobili pieni±dze na pokemonie za którego z³apanie zap³acili jej rodzice. Scyther zosta³ nazwany Kano, i od tamtej pory, czêsto mo¿na by³o dostrzec jak z niesamowit± szybko¶ci± porusza siê po ogrodzie, w którym znajdowa³a siê ca³kowicie obojêtna na niego blond w³osa dziewczynka. Pokemon by³ pó³ dziki, gdy¿ nikt nie próbowa³ go trenowaæ.. wystarczy³o ¿e nie atakowa³, a przy przywo³aniu pos³usznie wraca³ do Poke Balla.
Przez kilka najbli¿szych lat, stosunki miêdzy Kano i jego w³a¶cicielk± ociepli³y siê nieznacznie. Dziewczyna nadal nie wykazywa³a zainteresowania trenowaniem go i walkami, jednak po¶wiêca³a mu trochê wiêcej czasu. Tym bardziej od kiedy Damien wyjecha³ na studia aby zostaæ prawnikiem i zosta³a niemal zupe³nie sama. W ci±gu zaledwie trzech tygodni wydarzy³o siê kilka rzeczy które na zawsze zmieni³y ¿ycie Lily... skutkuj±c tym ¿e znalaz³a siê na ulicy z kilkoma ubraniami(wliczaj±c to w czym akurat by³a), przyborami do malowania.. i oczywi¶cie Poke Ballem. Wszystko potoczy³o siê bardzo szybko. Pani Boutin cierpia³a na raka p³uc i za¿±da³a zatrudniæ dla siebie pokojówkê. ¦liczna i energiczna dziewczyna, szybko oczarowa³a zamkniêt± w sobie artystkê... która niewiele my¶l±c o konsekwencjach, ca³kowicie oszo³omiona tym nowym uczuciem, da³a siê mu ponie¶æ. Niestety wszystko wysz³o na jaw dosyæ szybko. Esme zosta³a odes³ana na wie¶ do swojej rodziny, a Delilah w przeci±gu paru dni wydziedziczona i wyrzucona z domu. W chwili obecnej mieszka w opuszczonych ruinach, a zarabia na (bardzo skromne) ¿ycie, maluj±c portrety na ulicy. Kano jest jej jedynym towarzyszem, a zarazem stra¿nikiem. Dziewczyna ca³kiem przypadkiem ma okazjê obejrzeæ pokaz pokemonów na wiosennym festynie, i postanawia samemu spróbowaæ swoich si³. Do tej pory ca³kowicie niezainteresowana walkami pokemon, dostrzega ich drugie, piêkniejsze oblicze. Po raz pierwszy ma zamiar trenowaæ swojego pokemona.
Cele: Braæ udzia³ w pokazach, stan±æ kiedy¶ na prawdziwej scenie i spe³niæ siê jako artystka. Nauczyæ siê trenowaæ Kano i 'wyj¶æ na prost±'.
Starter: Scyther
Profesja: koordynatorka
Profesja Drugoplanowa: malarka uliczna
Rodzina: Rodzice i brat Damien
Sugestie, Pro¶by: Prosi³abym o realistyczn± grê. Je¶li chodzi o te mordy i gwa³ty to proszê o nie w miarê normalnych ilo¶ciach, a nie aby stanowi³y temat przewodni gry. Lily chce ¿yæ! Do tego nagradzaæ nale¿y pokemonami typu Grass, Bug i Fight :]
Ekwipunek: Przybory do malowania i rysowania.
Chcia³am jeszcze poinformowaæ ¿e jestem dyslektyczk± - u¿ywam Firefoxa, wiêc nie powinna¶ bardzo odczuæ, jednak niektórych rzeczy nie poprawia. Z góry za nie przepraszam, staram siê jak mogê.
Jestê Delilah'ê? xD
Ostatnio zmieniony przez Delilah 20 Lipiec 12, 17:29, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Ostatnio zmieniony przez Szkot 21 Lipiec 12, 15:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.