upomnienie nr 3, z kolejnym warn o warto¶ci jeden, je¶li nie trzymaj± ci nerwy, nie pisz, proste
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie, po prostu wkurza mnie jak taki debil nie wie o czym pisze, obra¿a moje zachowanie i cieszy gêbê z tej swojej niewiedzy. Proszê bardzo, daj warna, je¶li mam go dostaæ za reakcjê na twoj± ignorancjê, panie administratorze.
poxer, ja wiem o czym piszê, ale to ty NIE WIESZ CO PISZESZ! w swojej furii piszesz byle co by mnie wyprowadziæ z równowagi i ka¿d± sytuacjê do tego wykorzystujesz, jak chcesz mnie podej¶æ, wymy¶l co¶ lepszego, warnik zgodnie z ¿yczeniem, l±duje na koncie.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Szanowny Dominie, tym razem jednak to Poxer ma racjê. Wybacz mi, ale ¶wiecisz nie wiedz±. Co prawda u¿ytkownik o którym teraz piszê by³ kilka razy mg i kilka razy go wywalono, ale to nie przez to, ¿e mia³ jak to ³adnie napisa³e¶ lenia, ale mia³ problemy z internetem (Zdarzy³o mu siê to dwa razy na te trzy razy kiedy by³ MG). Jak wynika z tego co napisa³em, to nie by³a jego wina. Sam teraz wyprowadzi³e¶ go z równowagi, pisz±c, ¿e
DominLol napisa³/a:
poxel - 3 razy odda³ MG bo mu siê nie chcia³o.
Naprawdê Domin... nie wiesz wszystkiego to mo¿e siê nie wypowiadaj, bo podpuszczasz Poxera
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 1 Lipiec 12, 22:20, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
ok, mea culpa, mo¿e i racja, ¿e poxer kilka razy og³asza³ jego problemy z netem, ale to nie jet wyt³umaczenie jego furii/stanu emocjonalnego, no wybacz
Sygnatura użytkownika
No ale zauwa¿ mój drogi, ¿e go sam podpu¶ci³e¶. Nie wiedzia³e¶/pamiêta³e¶ o tym czemu Poxer zosta³ pozbawiony stanowiska MG i b³êdnie ca³y dzisiejszy dzieñ pisa³e¶ jak to Poxel nie zosta³ wywalony na zbity pysk przez swoje lenistwo... no sory, ale ja po takim czym¶ te¿ bym raczej nie wytrzyma³ i w koñcu bym wybuch³... nie uwa¿asz? Jedynym powodem, dla którego Poxiu wpad³ w furiê i stan emocjonalny to... ty? Taaa ty....
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
woooooooooow.
ja tu sobie przechodze obok PC, a oni tu maja bol dupy.
wooooooooooooooow.
puncheeed.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.
dobra, wiec ten.
Cytat:
Panie, mêczysz mnie o jakie¶ pierdo³y na GG, chwalisz siê czym¶tam, bezczelnie og³aszasz ¿e zosta³e¶ MG, chocia¿ Poke bez powodu Ciê wzi±³ i wszyscy wiedz±, ¿e jeste¶ MG co najmniej s³abym. Mam Ci mo¿e jeszcze komplementy prawiæ?
niech Cie meczy. niech Ci wysle swojego 3=====D. ale czlowieku, nie jestes Bogiem ani nawet osoba dobra/wybitna, aby oceniac innych, zwlaszcza w ten sposob. kto jak kto, ale Ty powinienes prawic komplementy innym, a nie inni Tobie. jestes zly, bo ktos zajal Twoje miejsce? wez lopatke i idz do drugiej piaskownicy.
swoja droga, ciekawe jakim MG jest nonszalancki czternastolatek, ktory na forach pozuje na profesora nauk pokemonowo-nintendowych, i na kazdym forum udajesz fajnego. doswiadczenie o PBFach masz prawdopodobnie zerowe, tak jak o zyciu i pewnie kazdej rzeczy, do ktorej sie zabierasz. nie znasz zasad kultury, jednak co z tego, jestes cynikiem (new word unlocked!), bedziesz zgrywal koksa...
ogarnij sie.
woooooooooow.
ja tu sobie przechodze obok PC, a oni tu maja bol dupy.
wooooooooooooooow.
puncheeed.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.
dobra, wiec ten.
Cytat:
Panie, mêczysz mnie o jakie¶ pierdo³y na GG, chwalisz siê czym¶tam, bezczelnie og³aszasz ¿e zosta³e¶ MG, chocia¿ Poke bez powodu Ciê wzi±³ i wszyscy wiedz±, ¿e jeste¶ MG co najmniej s³abym. Mam Ci mo¿e jeszcze komplementy prawiæ?
niech Cie meczy. niech Ci wysle swojego 3=====D. ale czlowieku, nie jestes Bogiem ani nawet osoba dobra/wybitna, aby oceniac innych, zwlaszcza w ten sposob. kto jak kto, ale Ty powinienes prawic komplementy innym, a nie inni Tobie. jestes zly, bo ktos zajal Twoje miejsce? wez lopatke i idz do drugiej piaskownicy.
swoja droga, ciekawe jakim MG jest nonszalancki czternastolatek, ktory na forach pozuje na profesora nauk pokemonowo-nintendowych, i na kazdym forum udajesz fajnego. doswiadczenie o PBFach masz prawdopodobnie zerowe, tak jak o zyciu i pewnie kazdej rzeczy, do ktorej sie zabierasz. nie znasz zasad kultury, jednak co z tego, jestes cynikiem (new word unlocked!), bedziesz zgrywal koksa...
ogarnij sie.
Jak mi brakowa³o tego Twojego be³kotu o niczym, optysiu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.