W Pokemonach Red/Blue/Fire Red/Leaf Green, kiedy docierasz do Lavender Town, spotykasz rywala, którego imiê wybierasz na pocz±tku gry.
Po walce pyta ciê on, czy wiesz jak to jest, kiedy jeden z twoich pokemonów umiera. To pierwsze starcie z rywalem, kiedy ten nie wysy³a do boju swojego Raticate'a, którego dot±d u¿ywa³ we wszystkich poprzednich walkach. Podczas waszego ostatniego spotkania, Raticate zosta³ ciê¿ko ranny, a poniewa¿ znajdowali¶cie siê na luksusowym statku SS Anne, wróg nie zd±¿y³ zabraæ go do Pokemon Center. Tak naprawdê prawdziwym powodem przybycia twojego wroga do Lavender Town by³a chêæ pochowania swojego przyjaciela.
Mimo wszystko rywal nigdy nie powiedzia³ wprost, ¿e ponosisz odpowiedzialno¶æ za ¶mieræ jego pokemona. Ukrywa³ swój ¿al, przetwarzaj±c go na jeszcze silniejsz± motywacjê wygrania Ligi Pokemon i zostania mistrzem. Odej¶cie Raticate'a zburzy³o jego wizerunek rozpuszczonego nastolatka, co zreszt± widaæ po zmianie obrazka, który widzimy przy rozpoczynaniu walki.
Pod¶wiadomie zamieni³ potrzebê obwiniania ciebie o tê ¶mieræ, na motor napêdowy swych ambicji.
Chowaj±c Raticate'a, ze ³zami w oczach poprzysi±g³, ¿e bêdzie ciê¿ko trenowaæ, aby tylko byæ lepszym od ciebie, aby ciê wreszcie pokonaæ... i jednocze¶nie osi±gn±æ mistrzostwo.
Zaledwie chwilê po tym, jak w koñcu podbi³ ligê Indigo, twój wróg zosta³ pokonany... przez ciebie.
Gdy wreszcie wype³ni³ obietnicê dan± przyjacielowi, okaza³o siê, ¿e spokój potrwa zaledwie krótk± chwilê. Na samym koñcu przybywa profesor, dziadek twojego rywala, jego samego karc±c, tobie przyzna³ przeznaczon± dla wnuka nagrodê.
Ukrad³e¶ swojemu rywalowi niewinno¶æ, zniszczy³e¶ jego dzieciñstwo i odebra³e¶ mi³o¶æ ukochanego dziadka.
Oh, zapomnia³bym... tak przy okazji, twój rywal nie ma rodziców. Jest sierot±.
nie pamiêtam ¿eby w R/B/G/Y by³o co¶ takiego....
to ma byæ twoja w³asna wersja wydarzeñ z tych gier czy co?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Tekst skopiowany z paranormalne.pl, albo z innego miejsca z creepypastami. Stare to jak ¶wiat, a co¶ na ten temat wiem bo czyta³em to wiele razy. Tekstu takiego z gier nie pamiêtam, a nagra³em siê w FR/LG bardzo d³ugo. Po prostu kolejny wymy¶lony "straszny" tekst o pokemonach (których jest du¿o)
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Z tego co teraz pamiêtam rywal w Lavender Town mówi tylko o tym ¿e nie znalaz³ Marowaka lub Cubona(nie pamiêtam którego). CO do historii rzeczywi¶cie jest to jaka¶ nieudolna creepypasta.
I gdzie powiedziane by³o ¿e jest sierot±? Po po prostu nic nigdy nie by³o wspominane o jego rodzicach.
Jest cenzurowana wiêc jest akceptowana, jakby napisa³ wprost mo¿na by by³o siê k³óciæ.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.