Mówi³em Ci, ¿eby¶ by³ cicho! Jak mnie wywal±, to ich sprawa, ale nigdy nie powiedzia³em, ¿e chcê, ¿eby kto¶ szed³ za mn±. Cieszy mnie fakt, ¿e jednak kto¶ mnie... tak jakby... wspiera, ale jasna cholibka! Poxer! Prosi³em Ciê, ¿eby¶ siê nie udziela³, bo jak mam i¶æ na dno! TO SAM! >:I
*Dobrym ¿artem w tej sytacji mo¿e byæ to, ¿e wczoraj, gdy draka siê rozkrêci³a, na forum pojawi³o siê 17 osób ^ ^"*
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Jakby¶ nie zauwa¿y³, to od kilku stron tematu, dyskusja toczy siê o czym¶ innym ni¿ PCSkype. A ja wysnuwam wnioski na podstawie tego co mogê przeczytaæ. Jak kto¶ jest sprytny, ¿e pisze, ¿e na ¿ywo to co¶ tam co¶ tam i w ogóle s³oñ w ogródku, to sorry. W wirtualu, to jednak najwiêksz± moc ma tre¶æ pisana, a nie b^óg wie co innego, czego nie mam mo¿liwo¶ci zweryfikowaæ.
nom je¶li na ¿ywo uwa¿asz opó¼nienie 5 - 7 godzinne
a poza tym tak s³owo debilku dotyczy PCSkype bo czêsto tam by³o u¿ywane odno¶nie Domina, bo rzeczywi¶cie zachowywa³ siê jak debil. No ale Ty o tym nie wiesz. :>
No wiêc je¶li nie wiesz dok³adnie pewnej sprawy to siê nie udzielaj. I nie mieszaj do tego innych osób.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 23 Czerwiec 12, 12:30, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Ale serio, nie zaczai³em, ¿e chodzi o "ci±g dalszy",
A i tak "to be(dzie) continued(owane)" mam gdzie¶, bo mam wa¿niejsze sprawy na g³owie. Uznajmy wiêc, ¿e masz prawomocny wyrok z odroczeniem kary na kiedy¶ tam...
Poxer napisa³/a:
A mi siê wydaje, ¿e ty Poke nie rozumiesz jednej istotnej rzeczy. Domin sprawuje swoj± robotê jako uploader ca³kiem dobrze, jednak fakty s± takie. Ch³opak jest niedojrza³y i nie ma dystansu do siebie, umie tak bardzo siê zirytowaæ jakim¶ bana³em, ¿e by to wp³ynê³o na jego os±d w sprawach administracyjnych, który powinien byæ bezstronny i uczciwy. Przegina ostro w niektórych kwestiach, zazwyczaj niedotycz±cych jego.
Jest nieodpowiednim cz³owiekiem do pe³nienia wszelkich funkcji administracyjnych na tym forum, kurka maæ!
Wreszcie piszes jak cz³owiek. Tak, Domin jest dobry w tym co robi, wiêc jest na takim miejscu, na jakim jest. Nie obchodzi mnie jego niedojrza³o¶æ któr± mi wmawiacie. Poza tym...a co ma dystans do siebie, wspólnego z tym co praktycznie robi (uploady, generacja pomys³ów about forum) ? NIC. On nawet nigdy osta nie da³ komu¶ wiêc co ? Wasze opinie to czyste subiektywne oceny jego nibywad, które nawet je¶li s±, to nie maj± ¿adnego wp³ywu na forum.
Aha, Domina wybra³em na admina samemu, on sam NIE CHCIA£ byæ admem i zgodzi³ siê ³askawie byæ moj± pomoc± tylko z wzglêdu na to, ¿e potrzebowa³em pomocy kogo¶ zaufanego. Co ja poradzê, ¿e spo¶ród Was tylko Domina dobrze znam ? Co ja poradzê, ¿e on jest jednym z truepokefans który zapewni jako tak± aktywno¶æ Pokow±, a nie jakie¶ durne offtopy ?
Sorry, ale wszystko siê zaczê³o od kiedy Was zaczê³a boleæ pupka, ¿e jest admem. I niestety, ale Tacy jak Wy, nie nadaj± siê na admina, bo by¶cie postêpowali tak samo jak np. Vabi, który jest wspó³autorem upadku, po którym musia³em podnie¶æ te forum.
Poxer napisa³/a:
Zrozum, ¿e opinia forumowiczów jest istotna, bo jakby Afil odszed³ to za nim poszed³by stary Collect, a wtedy by¶cie zostali z niczym, bez MG, bez wiêkszo¶ci postów, forum by pad³o.
Ilu forumowiczów ? 4 ? 5 ? No way...w styczniu to mo¿e to i mia³o znaczenie, ale nie teraz Co do odchodzenia...czyli userzy bawi±cy siê w konfy na Skajpie ? Czyli wbrew pozorom ma³o osób. Jest nabór na MG, jest koniec roku szkolnego, rynek PPSowy ro¶nie, bo staty rosn± zarówno nam, jak i PV(F) oraz innej konkurencji, a poza tym nie ma ludzi niezast±pionych. A forum mia³o ju¿ pa¶æ pó³tora roku temu kiedy wy³±czy³em Shouta...wielu to prorokowa³o... i co ? I gucio. Trzeba byæ debilem, ¿eby ulegaæ grupce kilku osób które umawiaj± siê na czyny niegodne i potem zamierzaj± siê woziæ na forum. A forum bêdzie trwaæ i trwaæ, bo ja siê nigdy nie przestraszê. Co najwy¿ej forum bêdzie funkcjonowaæ jak obecny Revival, ale raczej to nie grozi - z moimi pomys³ami oraz propozycjami pomocy jakie dostajê od ludzi (którzy nei zajmuj± siê Skajpem, tylko s± true pokefans) ...
Poxer napisa³/a:
I b³agam, niech mi kto¶ wyt³umaczy, jaki sens maj± teraz gro¼by zdjêcia go ze stanowiska MG, co by by³o nie do¶æ, ¿e strza³em w stopê dla forum, bior±c pod uwagê politykê typu "Inwestujmy w PBF!"
PBFy s± popularne, i zapewniam Ciê, ¿e szczególnie w wakacje pojawi± siê nowi gracze, jak chêtni na MGowanie. Gro¿ba ? Kto¶ musia³ mnie ¼le zrozumieæ. Ja tylko wysnu³em wniosek, ¿e byæ mo¿e Afilek bêdzie chcia³ odej¶æ i udowadniaæ, jaki to on jest niezast±piony, ¿e bez niego to PC siê zawali...Prawda jest taka, ¿e jestem poirytowany niektórymi zachowaniami MG i robiê nabór, aby by³o wiêcej MG, bo teraz mamy monopol 3 znajomych, którzy mog± chcieæ co¶tam wymuszaæ...
Afil napisa³/a:
Dobrym ¿artem w tej sytacji mo¿e byæ to, ¿e wczoraj, gdy draka siê rozkrêci³a, na forum pojawi³o siê 17 osób ^ ^"*
Bo to pi±tek, a wtedy zaczyna siê ruch weekendowy czyli 200% tego co w dzieñ powszedni. Najmniejszy ruch jest zazwyczaj w ¶rodê. Ale flejm te¿ siê trochê przys³u¿y³, bo flejmy przyci±gaj± ludzi, vide post od De
Kojot napisa³/a:
a poza tym tak s³owo debilku dotyczy PCSkype bo czêsto tam by³o u¿ywane odno¶nie Domina, bo rzeczywi¶cie zachowywa³ siê jak debil. No ale Ty o tym nie wiesz. :>
No wiêc je¶li nie wiesz dok³adnie pewnej sprawy to siê nie udzielaj. I nie mieszaj do tego innych osób.
Ja jestem adminem forum, a nie jaki¶ konf na Skajpie. Tam to mo¿ecie sobie obra¿aæ mnie, Domina czy ¶wiêt± muækê...g mnie to obchodzi. Ale nie pozwolê na przenoszenie standardów (tych z³ych) z waszych SkajpChats, na ³amy forum. Ja znam sprawê z forum i to mi wystarczy i tylko to moderujê. Nie zajmujê siê tym o czym rozmawiacie d¼wiêkowo. Nic mnie to nie obchodzi, podobnie jak drugiej po³owy forum.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 23 Czerwiec 12, 14:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
nie wiem czego ty chcesz, zeby¶my cie lizali po stopach za to ¿e pojawisz siê na 5 minut i napiszesz 50000 linijek wypocin z których nie wiadomo o co chodzi.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 23 Czerwiec 12, 15:31, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Domin jest dobry w tym co robi, wiêc jest na takim miejscu, na jakim jest.
To prawda. Domin ¶wietnie sprawuje funkcjê admina/uploadera
PokeMan napisa³/a:
Nie obchodzi mnie jego niedojrza³o¶æ któr± mi wmawiacie*. Poza tym...a co ma dystans do siebie, wspólnego z tym co praktycznie robi (uploady, generacja pomys³ów about forum) ? NIC. On nawet nigdy osta nie da³ komu¶ wiêc co ? Wasze opinie to czyste subiektywne oceny jego nibywad, które nawet je¶li s±, to nie maj± ¿adnego wp³ywu na forum.
Niedojrza³o¶æ w zwyk³ych pogaduszkach niedojrza³o¶ci±, ale je¶li chodzi o wype³nianie obowi±zków to Domin zachowuje siê profesjonalnie...
*Widaæ lojalno¶æ PokeMana w stosunku do Domina.
PokeMan napisa³/a:
Poxer napisa³/a:
Zrozum, ¿e opinia forumowiczów jest istotna, bo jakby Afil odszed³ to za nim poszed³by stary Collect, a wtedy by¶cie zostali z niczym, bez MG, bez wiêkszo¶ci postów, forum by pad³o.
Ilu forumowiczów ? 4 ? 5 ? No way...w styczniu to mo¿e to i mia³o znaczenie, ale nie teraz Co do odchodzenia...czyli userzy bawi±cy siê w konfy na Skajpie ? Czyli wbrew pozorom ma³o osób. Jest nabór na MG, jest koniec roku szkolnego, rynek PPSowy ro¶nie, bo staty rosn± zarówno nam, jak i PV(F) oraz innej konkurencji, a poza tym nie ma ludzi niezast±pionych. A forum mia³o ju¿ pa¶æ pó³tora roku temu kiedy wy³±czy³em Shouta...wielu to prorokowa³o... i co ? I gucio. Trzeba byæ debilem, ¿eby ulegaæ grupce kilku osób które umawiaj± siê na czyny niegodne i potem zamierzaj± siê woziæ na forum.
@Poxer: tak jak to uj±³e¶ "Stary" Poke Collect nie liczy stu osób, a raczej jakie¶ 5. Je¶li odejd± to ¼le, bo s± to osoby anga¿uj±ce siê, ale forum przetrzyma³oby co¶ takiego (jak mawiali filozofowie "panta rei" - nie ma ludzi niezast±pionych - pojawiaj± siê i znikaj±, zw³aszcza w internecie*)
*Z ca³ym szacunkiem do przedstawicieli "Starego" PC. Wyra¿am tylko star± internetow± prawdê.
PokeMan napisa³/a:
A forum bêdzie trwaæ i trwaæ, bo ja siê nigdy nie przestraszê. Co najwy¿ej forum bêdzie funkcjonowaæ jak obecny Revival, ale raczej to nie grozi - z moimi pomys³ami oraz propozycjami pomocy jakie dostajê od ludzi (którzy nei zajmuj± siê Skajpem, tylko s± true pokefans) ...
Bêdzie trwaæ jeszcze d³ugo. To oczywiste. Teraz - w wakacje pewnie bêdzie wiêkszy/mniejszy dop³yw ludzi (zarówno userów, jak i ambitniejszych osób).
A... pozdrów tych "True Pokefans"
PokeMan napisa³/a:
PBFy s± popularne, i zapewniam Ciê, ¿e szczególnie w wakacje pojawi± siê nowi gracze, jak chêtni na MGowanie. Gro¿ba ? Kto¶ musia³ mnie ¼le zrozumieæ. Ja tylko wysnu³em wniosek, ¿e byæ mo¿e Afilek bêdzie chcia³ odej¶æ i udowadniaæ, jaki to on jest niezast±piony, ¿e bez niego to PC siê zawali...Prawda jest taka, ¿e jestem poirytowany niektórymi zachowaniami MG i robiê nabór, aby by³o wiêcej MG, bo teraz mamy monopol 3 znajomych, którzy mog± chcieæ co¶tam wymuszaæ...
Tak jak napisa³em wy¿ej dop³yw ludzi na pewno bêdzie. Przyjd± nowi MG, ale starzy te¿ powinni zostaæ - maj± do¶wiadczenie. Te spekulacje o "wymuszaniu" to bym uci±³, bo Nenloth wcale siê nie udziela. Byaku równie¿.
Domin nie jest osob± lubian±, dlatego mo¿esz odnosiæ wra¿enie tego, ¿e chc± co¶ "wymuszaæ", opieraj±c siê na braku sympatii zamiast faktach wyra¿onym dzia³alno¶ci± na forum.
PokeMan napisa³/a:
Ja jestem adminem forum, a nie jaki¶ konf na Skajpie. Tam to mo¿ecie sobie obra¿aæ mnie, Domina czy ¶wiêt± muækê...g mnie to obchodzi. Ale nie pozwolê na przenoszenie standardów (tych z³ych) z waszych SkajpChats, na ³amy forum. Ja znam sprawê z forum i to mi wystarczy i tylko to moderujê. Nie zajmujê siê tym o czym rozmawiacie d¼wiêkowo. Nic mnie to nie obchodzi, podobnie jak drugiej po³owy forum.
Tutaj bardzo s³usznie. Nie mo¿na przenosiæ nienawi¶ci/ z³ych zachowañ sk±dkolwiek na forum.
Po pierwsze. Niektórzy na prawdê nie rozumiej±, w jakiej sytuacji jest to forum. Utrzymuje siê z downloadu, który i tak staje siê mniej popularny ze wzglêdu na dzia³alno¶æ innych stron w necie. Po drugie. PBF to alternatywa dla tego forum, jednak te¿ coraz mniej popularna, bo korzysta z niej praktycznie tylko zamkniêty kr±g userów. Po trzecie. Nie mo¿na liczyæ na to, ¿e w aktualnym okresie nagle pojawi siê banda userów, którzy wszystko piêknie ³adnie zrobi± i basta. Najwy¿ej pojawi siê masa gówniarzy, którzy przyjd± po rom i sobie pójd±. I po czwarte i ostatnie. Ostatni raz wracam do tego tematu. Rz±denie jak±¶ spo³eczno¶ci± w pojedynkê w tych czasach to bezsens. Gdyby Poke mia³ ³eb na karku i nie zachowywa³ siê czasami jak narcyz, to na forum mieliby¶my jako tako spójn± strukturê moderatorów, oprócz jednego admina który mo¿e wszystko i jednego niby-admina który robi download. Nasz g³os nie jest za bardzo brany pod uwagê, a nabór na MG ma tylko podbiæ popularno¶æ PBF'u i "uspokoiæ" nasze ¿±dania. Tym postem odcinam siê od tematu flejmu i nie mam nic wiêcej do powiedzenia, mo¿emy wróciæ do normalnego tematu o PCSkype albo oddzieliæ to w osobny temat do offtopu.
Ostatnio zmieniony przez Poxer 23 Czerwiec 12, 16:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Niektórzy na prawdê nie rozumiej±, w jakiej sytuacji jest to forum.
No w³a¶nie...
Poxer napisa³/a:
Utrzymuje siê z downloadu, który i tak staje siê mniej popularny ze wzglêdu na dzia³alno¶æ innych stron w necie.
Dlatego trzeba inwestowaæ w Domina , który sprawi, ze romy mamy jako pierwsi w Polsce.
Poxer napisa³/a:
PBF to alternatywa dla tego forum, jednak te¿ coraz mniej popularna, bo korzysta z niej praktycznie tylko zamkniêty kr±g userów.
No tak, ale w obecnej sytuacji potrzebny jest chocia¿by zamkniêty kr±g userów. Przecie¿ nie ka¿dy nadaje siê do PBFu (czytaj: Conquest nie nadaje siê do PBFu)
Poxer napisa³/a:
Nie mo¿na liczyæ na to, ¿e w aktualnym okresie nagle pojawi siê banda userów, którzy wszystko piêknie ³adnie zrobi± i basta. Najwy¿ej pojawi siê masa gówniarzy, którzy przyjd± po rom i sobie pójd±.
To zawsze nabija nam uu. Jak s± m±drzy to zostan±, jak nie to nie.
Wcze¶niej sam powiedzia³e¶:
Poxer napisa³/a:
Niektórzy na prawdê nie rozumiej±, w jakiej sytuacji jest to forum. Utrzymuje siê z downloadu
Poxer napisa³/a:
Rz±denie jak±¶ spo³eczno¶ci± w pojedynkê w tych czasach to bezsens. Gdyby Poke mia³ ³eb na karku i nie zachowywa³ siê czasami jak narcyz, to na forum mieliby¶my jako tako spójn± strukturê moderatorów, oprócz jednego admina który mo¿e wszystko i jednego niby-admina który robi download.
Nie potrzeba 10 osób ze stanowiskami na 20 userów. To by³oby bez sensu. A do tego by³yby dodatkowe k³ótnie - o w³adzê (chocia¿ i tak s±)
Poxer napisa³/a:
Nasz g³os nie jest za bardzo brany pod uwagê, a nabór na MG ma tylko podbiæ popularno¶æ PBF'u i "uspokoiæ" nasze ¿±dania.
Do ¶wietno¶ci dochodzi siê ma³ymi kroczkami. Pierwszym krokiem Pokusia s± zmiany w PBFie.
Nie bójmy siê powolnego rozwoju. Bójmy siê tylko stania w miejscu...
Poxer napisa³/a:
Tym postem odcinam siê od tematu flejmu i nie mam nic wiêcej do powiedzenia, mo¿emy wróciæ do normalnego tematu o PCSkype albo oddzieliæ to w osobny temat do offtopu.
To popieram. Wszystko na ten temat zosta³o ju¿ powiedziane, choæ ten temat nie by³ do tego przeznaczony...
Za przeproszeniem - nie wytrzymam. Czytam sobie i czytam. I co widzê? Jakie¶ posrane dyskusje. Ale zacznê pod pocz±tku.
@POXER :
Poxer napisa³/a:
Ch³opak jest niedojrza³y i nie ma dystansu do siebie, umie tak bardzo siê zirytowaæ jakim¶ bana³em, ¿e by to wp³ynê³o na jego os±d w sprawach administracyjnych, który powinien byæ bezstronny i uczciwy. Przegina ostro w niektórych kwestiach, zazwyczaj niedotycz±cych jego.
3...2...1...
BUAHAHAHAHHAHAHAHAHH£HH£HE£HE£HE£HE£HELÊL£E£ÊROROROOROROH£WE£ÊL£Ê£WGSAIULUIGDGFWLWF
Czemu owy atak ¶miechu? Zastanówmy siê? Mo¿e dlatego, ¿e gimbus z mojego rocznika 98 wyzywa jakiego¶ kolesia, który ma(czy tam bêdzie mia³) 17 ;at. Bilans - 17 - 14. Spoko. Wiem, ¿e czasem ludzie s± niedojrzali, ale o ile znam Domina i czêsto razem z wami trollujemy sobie z ró¿nych ludzi to jako admin nie zrazi³ mnie zbytnio. A to, ¿e ty k³ócisz siê z nim twierdz±c, ¿e nic nie robi to pozdro.
Zachowujesz siê jak rozpieszczony bachor, któremu nic nie pasuje, wszystko jest z³e i wszystko powinno byæ inne. Jakie? No oczywi¶cie lepsze, choæ tylko ty wiesz o jak± lepszo¶æ tobie chodzi. Chcesz, ¿eby forum naprawdê by³o dobre? To zak³±dasz w±tki/piszesz do PokeMana/Domina/Afila i Byaka i Snazz i innych znanych ludzi i piszesz im :
Pan-Chcê Co¶ Zrobiæ napisa³/a:
"Hej, chcê rozwin±æ forum. Pomó¿ mi! Zróbmy to xxx i to yyy. Mo¿e uda nam siê cokolwiek zrobiæ! Je¶li nie, trudno! Ale zawsze mo¿emy kogo¶ zachêciæ! A nawet je¶li ma³o to da to przecie¿ nic wielkiego siê nie stanie! poka¿emy innym, ¿e u¿ytkownicy PC potrafi± pracowaæ rzetelnie i prawdziwie pokazaæ innym i pracowaæ! Umocnimy nasze wiêzi! Zachêcimy innych chocia¿ sam± prób±! Rozpoczniemy cykl, który w koñcu wyniesie forum wy¿ej i wy¿ej!
Niestety, zamiast tego robisz tak:
Pan-Czekam na najlepsze i nic mi siê nie chce. "Pi³em w Spale, spa³em w Pile i to jak na razie tyle! HEJ! napisa³/a:
E??? Co to ma byæ? Co to za admin? PokeMan zrób co¶! Nie wiem co! Ale zrób! Nie wiem czemu! Ale forum ma byæ najlepsze! I w ogóle to "starzy" u¿ytkownicy PC s± najlepsi. I my mamy immunitety. W szczególno¶ci ja. Na wszystko oczywi¶cie. A ja mam prawa do s±dzenia innych, nic nie robienia, ale i tak co¶ robiê. Przecie¿ narzekanie to te¿ praca, nie?
Poxer napisa³/a:
Jest nieodpowiednim cz³owiekiem do pe³nienia wszelkich funkcji administracyjnych na tym forum, kurka maæ! Zrozum, ¿e opinia forumowiczów jest istotna, bo jakby Afil odszed³ to za nim poszed³by stary Collect, a wtedy by¶cie zostali z niczym, bez MG, bez wiêkszo¶ci postów, forum by pad³o.
Na pewno. I ACTA by wprowadzili. I kometa by spad³a. I szatan by nas opêta³. I pastora³ natanka z Diablo III by siê mi ujawni³, choæ nie mam tej gry. Za Afilem posz³oby maks 3-4 osoby. Byaku, ty, Snazz. Nie wiem kto jeszcze, aczkolwiek pewnie tyle. I w±tpiê, ¿eby oni porzucili forum, dlatego bo ich kumpel odszed³. Poza tym Afil nie pisa³ otwarcie : "ODCHODZÊ! ID¬CIE ZE MN¡! POXER, ZACHÊCAJ ICH! UMIERAM NA PC!"
A nawet wrêcz przeciwnie. Czemu dlaczego tak krzyczysz i mia¿d¿ysz innych swoim zdaniem o "lepszo¶ci starych ludzi z PC" nad "nowymi"?
Poxer napisa³/a:
I wyt³umacz mi, zachowanie Afila nie by³o jakim¶ wielkim grzechem czy z³± rzecz±, tak± z tych których-siê-nie-robi-w-internecie, tylko ¿artem, który by³ przyjacielski i nie mia³ zamiaru wkurzyæ kogokolwiek. A Domin raban, ¿e on taki ura¿ony i teraz rêka mu nie bêdzie lekka. I b³agam, niech mi kto¶ wyt³umaczy, jaki sens maj± teraz gro¼by zdjêcia go ze stanowiska MG, co by by³o nie do¶æ, ¿e strza³em w stopê dla forum, bior±c pod uwagê politykê typu "Inwestujmy w PBF!", co po ludzku niezwi±zan± z tematem i bezpodstawn± niesprawiedliwo¶ci±?
[/quote]
Tu mnie cholera jasna wziê³a.
"z³± rzecz±, tak± z tych których-siê-nie-robi-w-internecie, tylko ¿artem, który by³ przyjacielski i nie mia³ zamiaru wkurzyæ kogokolwiek"
KU¬WA! KIEDY WSZED£EM NA PC PO PEWNEJ PRZERWIE ZROBI£EM TAK SAMO! I REAKCJA? Byaku i Afil chcieli mnie zniszczyæ, bo my¶leli, ¿e ich obra¿am. NO JASNA CHOLERA! Dlaczego, kiedy ja co¶ takiego zrobiê, muszê przechodziæ przez milion k³ótni, a oni przez nic? Czemu ja mam ich przepraszaæ, a za nimi stawiacie siê wy? NO KU¬WA. CZEMU? Skoro oni robi± to co my, to czemu TYLKO MY(albo JA) MAM(Y) KARÊ I NIEPRZYJEMNO¦CI? NO POWIEDZ JAKI¦ TAKI M¡DRY!
A no tak. Zapomnia³em. Folwark Zwierzêcy siê k³ania.
Wszyscy s± równi, ale niektórzy s± równiejsi ni¿ inni!
*Czytaj - Ja i moi koledzy jeste¶my super i w zasadzie jak zrobimy co¶ co innych wpienia to tylko ¿art, przyjacielski kawa³ i nic poza tym. Ale jak oni robi± co¶ takiego to drwiny, wyzywki i bluzgi na nas! HAÑBA! ZDRADA! ZABIÆ ICH! Tak to tylko wygl±da.
Poxer napisa³/a:
Po pierwsze. Niektórzy na prawdê nie rozumiej±, w jakiej sytuacji jest to forum. Utrzymuje siê z downloadu, który i tak staje siê mniej popularny ze wzglêdu na dzia³alno¶æ innych stron w necie. Po drugie. PBF to alternatywa dla tego forum, jednak te¿ coraz mniej popularna, bo korzysta z niej praktycznie tylko zamkniêty kr±g userów. Po trzecie. Nie mo¿na liczyæ na to, ¿e w aktualnym okresie nagle pojawi siê banda userów, którzy wszystko piêknie ³adnie zrobi± i basta. Najwy¿ej pojawi siê masa gówniarzy, którzy przyjd± po rom i sobie pójd±. I po czwarte i ostatnie. Ostatni raz wracam do tego tematu. Rz±denie jak±¶ spo³eczno¶ci± w pojedynkê w tych czasach to bezsens. Gdyby Poke mia³ ³eb na karku i nie zachowywa³ siê czasami jak narcyz, to na forum mieliby¶my jako tako spójn± strukturê moderatorów, oprócz jednego admina który mo¿e wszystko i jednego niby-admina który robi download. Nasz g³os nie jest za bardzo brany pod uwagê, a nabór na MG ma tylko podbiæ popularno¶æ PBF'u i "uspokoiæ" nasze ¿±dania. Tym postem odcinam siê od tematu flejmu i nie mam nic wiêcej do powiedzenia, mo¿emy wróciæ do normalnego tematu o PCSkype albo oddzieliæ to w osobny temat do offtopu.
1.Sam wygl±dasz jakby¶ nie wiedzia³...
2.PBF to nie alternatywa. A no tak - dla ciebie mo¿liwe, ¿e jest. Dla mnie nie. Aczkolwiek czekam na ten odpis u Afila i ciekawi mnie co mi tam wymy¶li
3.Jasne, ¿e nie mo¿na liczyæ na nag³e pojawienie siê zbawicieli. A wiesz co siê w takim momencie robi? SAMEMU BIERZE SIÊ DO PRACY, ZAMYKA JAPÊ I POKAZUJE TO CO SIÊ ZROBI£O!
4.Poke nie ma ³ba na karku i jest narcyzem. Pewnie. Jasne. Wed³ug ciebie. Ja nie mam o nim zdania, pewne rzeczy w nim lubiê, pewne nie. Ale je¶li chocia¿ chce co¶ zrobiæ i REALIZUJE SWOJE PLANY to dla mnie jest w porz±dku i mam nadzieje, ¿e mu wyjdzie. Chocia¿... Czemu lepiej go nie wy¶miaæ i powiedzieæ, ¿e jest debilem? Przecie¿ to takie proste. Ale nie, to potem, bo musimy obejrzeæ MILIONY ODCINKÓW RÓ¯NYCH ANIME! To nie mia³o na celu obra¿enia ciebie Poxiu, ale to prawda. Od czasów gimbusowych, za du¿o tych d¿apañskich bajek. Ja tam wolê DB ogl±daæ i jaraæ siê jak kiedy¶...
5.Je¶li wg ciebie nabór na MG nic nie zmieni to NAPISZ SAM CO ZMIENI SYTUACJÊ FORUM I ZRÓB TO, A NIE PIERNICZ, ¯E TO NIC NIE DAJE. Dziêkujê, dobranoc. To by by³o na tyle.
Powiedzia³e¶ fajnie i podoba siê mnie, ale zgodnie z zasad± jak± wprowadzi³em wczoraj, dostajesz upomnienie s³owne, mog³o siê obej¶æ bez kilku porównañ i epitetów. Nic osobistego, taka robota. Domin
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.