nie, poprostu wcze¶niej mia³em delikatn± rêkê do stawiania warnów, bo nie chcia³em ich wystawiaæ, ale widaæ zbyt lekka rêka to rozchulanie takie ja na za³±czonym obrazku widaæ.
Mo¿esz t³umaczyæ sobie to jak chcesz, ale wszystko wypisa³em dok³adnie w poprzednim po¶cie, a tamtych argumentów nie masz jak podwa¿yæ, bo s± prawdziwe. Wiêc nie zas³aniaj siê w³adz±.
Ale¿ Dominie, to nie by³a otwara obraza, wiêc...
A w³a¶nie... a w³a¶nie...
Czy przypadkiem to nie nasz Domin popiera³ Drago, gdy ten mówi³, ¿e wszelkie problemy nale¿y rozwi±zywaæ na GG? Oh! Sorry... ty wtedy mnie blokn±³e¶ i tyle by³o z tej rozmowy... szkoda...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
facet, gg blokn±³em, bo wielu ludzi wypytywa³o mnie o romy, dlatego blokn±³em, mo¿esz do mnie pisaæ ( od 0,5 h ¿e¶ aktywny) wiêc dawaj, ¶mia³o, wylewaj to na mnie, a ja bêdê ciê s³ucha³ i s³ucha³, i s³ucha³....
ja ci to ju¿ wspomnia³em : dla mnie jeste¶ malutkim paprochem, to co o mnie my¶lisz jest w g³êbokim powa¿aniu, ja robiê swoje i nie oczekujê sympatii
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 22 Czerwiec 12, 20:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ja ci to ju¿ wspomnia³em : dla mnie jeste¶ malutkim paprochem, to co o mnie my¶lisz jest w g³êbokim powa¿aniu, ja robiê swoje i nie oczekujê sympatii
A czy z takim nastawieniem bêdziesz dobrze sprawowa³ w³adzê? Nee.
to co O MNIE MY¦LI , umiesz czytaæ ze zrozumieniem? je¶li afil walnie jak±¶ trafn± uwagê dotycz±ca forum, co by mo¿na by³o poprawiæ itd ofc potraktuje go jako noromalnego usera
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie chcê was specjalnie obra¿aæ, ale kiedy ja i Byaku/Afil prowadzimy wojny, k³ótnie, dyskusje na tematy, kiedy mamy ró¿ne zdania reakcja jest taka:
"-Nie spamcie na forum
-Macie GG
-Macie PW
-Macie Skype
-Macie cokolwiek innego, byle nie PC
-To nie ten temat
-To nie to miejcse na forum
-Po oc o tym piszecie?
-Zaraz polec± warny!
-Przestañcie! Natychmiast!
-To, ¿e masz inne zdanie, to nei znaczy, ¿e masz obra¿aæ kgo¶ innego
-Nie interesuje nas to!
-Co nas to obchodzi!
-Za³atwiaæ takie sprawy miêdzy sob±!
-Koniec z tym spamem!"
I wiele podobnych. My¶lê, ¿e wiêkszo¶æ mo¿e siê pod tym podpisaæ, prawda Domin??
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.