Ano wiêc...
Witam wszystkich u¿ytkowników.
Jestem PokeTardk± *tak, -±. Jestem kobiet± * z d³ugoletnim sta¿em na wielu forach PBF, o których raczej nie chcê wspominaæ, ze wzglêdów osobistych. Obecnie mieszkam i ¿yjê w Krakowie, gdzie dzieñ w dzieñ u¿eram siê z moimi przyjació³kami-wspó³lokatorkami. Po d³ugiej przerwie od pokemonów, zatêskni³am za nimi i wróci³am do starej pasji. Prócz bycia PokeTardem jestem te¿ Hetardem, sk±d mój nick *Hetard- hard hetalia fan, a uto¿samiam siê ze Szkocj±*. Pocz±tkuj±ca cosplayerka maj±ca na k±cie cosplaye L oraz Szkocji, z którym kojarzy mnie Krakowski fandom. W planach mam te¿ przebieranie siê za pokemony.
Lubiê pisaæ, rysowaæ, co nie znaczy, ¿e dobrze mi to wychodzi, ale mo¿ecie spodziewaæ siê tu publikacji moich prac.
S³ucham g³ownie celtyckiej muzyki, przez wzgl±d na moje zami³owanie do krajów Celtyckich czyt. Irlandia, Irlandia P³n, Szkocja i Walia. I nie... Anglicy nie s± celtami.
Studentka turystyki c:
*macha* c:
Ostatnio zmieniony przez Szkot 21 Czerwiec 12, 11:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Czesc :3 Milo widziec jeszcze jedna dziewczyne na pokladzie... malo nas tu
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Poxer, oczywi¶cie ¿e pairingujê! Ale nie-yaoi. Moim wiecznym OTP jest ScotUls (Szkocja x Ulster, czyli dzisiejsza Irlandia P³n, która na moich artach i fickach jest kobiet±)
Je¶li chodzi o yaoi... odrzuca mnie wszelakie ScotEng, ScotFr, czy ScorIre. Nie. Ale pisaæ ScotEnga na forach lubi, ale tylko jako hate-hate. Bez gwa³tu, poca³unków, tylko na samo sprzeczanie siê
Kowalt, no... ju¿ trochê siê tych lat ma. Ale zdajê siê byæ ci±gle nie za stara na PKMNy.
Sama mam nadziejê d³ugo i aktywnie tu zabawiæ :'D
Sygnatura użytkownika
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Heheh, zwyczajnie wcze¶niej nie by³o mnie na forum, a uwa¿am, ¿e do¶æ wiedzê o Pokemonach posiadam. A co do przekomarzania siê...
Inteligentna rozmowa na temat, mimo i¿ mamy odmienne zdania. Czemu nie? O ile wzajemnie siê nie obra¿amy jestem jak najbardziej za. Chyba o to chodzi w forach, aye?
Sygnatura użytkownika
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.