Stawiam na Lance'a. Jak dla mnie ju¿ od pocz±tku uplasowa³ siê na miejscu najlepszego spo¶ród elitarnych i ciê¿ko bêdzie go zdetronizowaæ. Przynajmniej u mnie c:
Sygnatura użytkownika
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Koga, Lance, Steven, Wallace, te postaci s± moimi ulubioeñcami, ciê¿ko miêdzy nimi wybraæ, ale chyba Koga jest najfajniejszy, drugi by³by Wallace, pozosta³a dwójka osi±ga remis na trzecim miejscu . Chodzi mi o Pokemony, ka¿dy z nich ma ¶wietne, ale te¿ o udzia³ w mandze oraz wygl±d. Koga dodatkowo by³ cz³onkiem TR ( wed³ug mangi), co bardzo mi przypad³o, a jego styl walki po prostu idealny .
Ja lubi³em bardzo Lance'a w pocz±tkowych wersjach (RBY, GSC, no mo¿e jeszcze FRLG). W Heart Goldzie i Soul Silverze niestety straci³ swój urok poprzez postarzenie. Za to w HGSS Will jak dla mnie zyska³ - dziêki temu ¿e jego maska wygl±da normalniej. Poza tym z innych elit Steven jest ca³kiem fajny mimo swojego oficjalnego ubioru i sztucznego koloru w³osów. Lubiê te¿ Luciana i Cynthiê - tego pierwszego za typ pokemonów, a ta druga ca³kiem nie¼le wygl±da.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.