Ankiety w takich tematach s± niepotrzebne poniewa¿ nie umieszczacie wszystkich pokemonów tego typu. Gdzie takie Pokemony jak Magmar, Growlithe, Houdour czy masa innych ognistych Pokemonów?
Z tych co poda³e¶ to stawiam na równi liniê ewolucyjn± Charmandera z lini± Torchica. CO do Charmandera to takie zboczenie przez CHarizarda. Co do Torchica równie¿ ceniê go sobie za wygl±d ostatniej formy.
A to ogólnie to ostatnio zaimponowa³ mi Houdoom. Jako¶ dobrze mi siê nim gra.
To samo co pan wy¿ej. Jak dla mnie Charizard i Blaziken to najlepsze "fajery" for ewa. W szczególno¶ci, ¿e taki Blaziken mo¿e siê nauczyæ w grach od 4 geny np. Brave Bird. Wtedy mia¿d¿y
Ankiety w takich tematach s± niepotrzebne poniewa¿ nie umieszczacie wszystkich pokemonów tego typu. Gdzie takie Pokemony jak Magmar, Growlithe, Houdour czy masa innych ognistych Pokemonów?
Zgadzam siê. Jest to bezsens.
Najbardziej lubiê Charizarda (epicko¶æ od kiedy pamiêtam) i Blazikena (¶wietne ruchy)
Flareon. Why? Do¶wiadczenie z posiadania go w teamie na Poke PBFach, jak i w grach. Sam sentyment do tego pokemona, dlatego zawsze po w³adowaniu w niego odpowiednich specyfików by³ silnym elementem mojej dru¿yny.
Sygnatura użytkownika
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Flareon. Why? Do¶wiadczenie z posiadania go w teamie na Poke PBFach, jak i w grach. Sam sentyment do tego pokemona, dlatego zawsze po w³adowaniu w niego odpowiednich specyfików by³ silnym elementem mojej dru¿yny.
flareon jest najs³abszym pokemonem typu ognistego, jest tym dla poków typu ognistego, czym jest joltik dla typu elektrycznego
i nie chodzi tylko o moveset - flareon ma te¿ najs³abszy base-stat ze wszystkich ewolucji eevee oraz bardzo nieporpocjonalne statystyki (posiadanie najwy¿szego ATTACK, pomimo braku szans, by to wykorzystaæ)
i s³uszne jest lubienie jego tylko za dezajn IMO, bo i owszem - jest najs³odszym pokemonem i jednym z najlepszych zaprojektowanych ewolucji eevee, to wsio ^ ^;
Ostatnio zmieniony przez 4xI 20 Czerwiec 12, 23:59, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Jestem kobiet±, 3/4 pokemonów jakie mi siê podobaj±, podobaj± mi siê w³a¶nie przez wygl±d. Ofc wiem, ¿e w statystykach nie dorównuje np. Blazikenowi, ale to nigdy nie przeszkadza³o mi w posiadaniu go w teamie i wykorzystywaniu na swoj± korzy¶æ c:
Dlatego moje zdanie o tym pokemonie, jest jakie jest c:
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.