Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 27 Kwiecieñ 12, 19:33
Zapuka³a¶ szybciutko do drzwi doktorka, który praktycznie od razu otworzy³ ci drzwi.
- Siadaj, siadaj, zaczynajmy sesjê.
Trzasn±³ ³yczka z piersiówki i wyj±³ wahad³o.
- To co? Ruszamy? Jeste¶ gotowa? - zapyta³.
Przytaknê³a¶ i zacz±³ wprowadzaæ ciê w sen. Oczy powoli siê zamknê³y i zaczê³a¶ nawijaæ.
Cytat:
No i Cyrus osza³a³ ze szczê¶cia.
- TAK! TAK! TO DZIA£A! AHAHAHAHAHAHAH!
¦mia³ siê i¶cie jak szalony. Zacz±³ skakaæ z rado¶ci, potrz±saæ mn±, generalnie zachowywa³ siê jak ma³e dziecko, które w³a¶nie dosta³o zabawkê. Spróbowa³am go uspokoiæ:
- Ch³opie, uspokój siê! Pamiêtaj, ¿e te potêgi mog± zwiaæ!
Wtedy jakby zatrzyma³ siê na chwilê w miejscu. Spojrza³ na Dialgê i Palkiê gro¼nym wzrokiem, jakby co¶ chcia³ im zrobiæ. One to odwzajemni³y. Zaprosi³ mnie do podwójnej walki, zgodzi³am siê. Wys³a³ Weavile, ja rzuci³am do boju Purugly'ego. Zaczêli¶my.
PSTRYK!
W przeciwieñstwie do odtwarzanej walki, hipnoza siê skoñczy³a. I tak uda³o siê z ciebie du¿o wyci±gn±æ. Michael powiedzia³ sucho:
- Dziêki za sesjê, jeste¶my coraz bli¿ej. Jeste¶ ju¿ wolna.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 1 Czerwiec 12, 21:40
*naze - dlaczego (przynajmniej wed³ug Wuja Google'a)
---------------------------------
- O-kej... - odpowiadam cicho, po czym opuszczam pomieszczenie, nie powstrzymuj±c siê od trza¶niêcia drzwiami. No, nale¿y siê temu palantowi i idiocie jednemu.
Wzdycham i idê - tylko gdzie? Z Jupiter lepiej siê ju¿ dzisiaj nie widzieæ, a Saturn... Sat...
Satty... Satty, naze*...?
Przygryzam nerwowo doln± wargê, po czym puszczam siê biegiem w kierunku jakiego¶ przytulnego i znanego mi pomieszczenia, w którym mog³abym siê swobodnie wyp³akaæ bez obecno¶ci osób trzecich. Gdy ju¿ znajdê takie miejsce, wchodzê i zamykam drzwi za sob± (o ile s±), padam na pod³ogê i wypuszczam Glameow, zaczynaj±c jednocze¶nie ryczeæ i produkowaæ niezliczona ilo¶æ ³ez.
A jednocze¶nie zastanawiam siê nad sensem w³asnego istnienia. Dlaczego nadal tu jestem, zamiast ¿yæ gdzie¶ spokojnie?Co tak naprawdê znaczê dla innych...
... i czy mogê zaufaæ Saturnowi?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 2 Czerwiec 12, 18:34
Jakie miejsce jest lepsze do wy¿alenia siê ni¿ w³asne biuro, gdzie nikt nie bêdzie ci przeszkadzaæ? Tam¿e siê wiêc uda³a¶. Podczas swojej rozpaczy przechodzi³y ci przez g³owê ró¿ne my¶li, niektóre tak straszne, ¿e nawet ich nie wymieniê (wróæ, nawet nie mogê, regulamin mi zabrania).
Glameow zrobi³o siê ciebie ¿al, wiêc podesz³a do ciebie i zaczê³a lekko tr±caæ ciê ³apk± i delikatnie drapaæ po szyi.
OCZYWI¦CIE, musz± znale¼æ siê idioci, którzy przerw± tak± piêkn±, wzruszaj±c± scenê. M³ody asystent Saturna, Nob, bez pukania, BEZ PUKANIA, wparowa³ do twojego pokoju i zasta³ ciê w fatalnym stanie, le¿±c± na pod³odze. Zacz±³ nawijaæ patrz±c na kartkê na clipboardzie:
- Pani Mars, pan Satu- - przerwa³ nagle, spogl±daj±c na ciebie - Ups, przepraszam...
Zacz±³ siê delikatnie cofaæ i zamykaæ drzwi; Glameow ju¿ mia³ skoczyæ na niego z pazurami, co jeszcze przyspieszy³o tê akcjê. Pokój by³ teraz znowu zamkniêty, a Glameow wróci³ do ciebie, delikatnie li¿±c ciê po policzku. Wszystko by³o ju¿ w normie.
Twoja komórka zabrzêcza³a, dosta³a¶ maila. Zgadnij od kogo? TAK, NOB! Wiadomo¶æ mówi³a:
Cytat:
Pani Mars, pan Saturn prosi Pani± do swojego biura.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Kontakt:
Wys³any: 25 Czerwiec 12, 18:42
Nob...
- Nob... - powtarzam cicho na g³os. Nie ma co, podobno imiê mówi bardzo wiele o osobie, która je nosi. No, có¿, nic nie poradzi na to, ¿e siê tak zwie, jednak móg³by byæ nieco bardziej uprzejmy.
Podnoszê swe cztery literki i siadam tak, jak Pan B.óg przykaza³, na krze¶le, za biurkiem (o ile mam takie umeblowanie w gabinecie). Rozgl±dam siê przez chwilê uwa¿nie, próbuj±c ogarn±æ mniej wiêcej ogólny stan pomieszczenia oraz poprzypominaæ sobie lokacjê niektórych rzeczy. Gdy ju¿ przeprowadzê wstêpn± wzrokow± inwentaryzacjê, zabieram siê do pracy... Tfu, do odpowiadania na tego maila. Biorê do r±k telefon i zaczynam skrobaæ...
ekran telefonu Marsowatej napisa³/a:
Kochany Nobie!
Dziêkujê ci serdecznie za wiadomo¶æ, której nie mog³e¶ przekazaæ mi werbalnie z powodu mojej chwilowej, emocjonalnej niedyspozycji (i nie wa¿ siê nikomu wspominaæ o tym, co zasta³e¶, gdy wszed³e¶, bo je¶li tak zrobisz, to twoje dni w TG bêd± policzone). Niestety, nie mogê pojawiæ siê w gabinecie pana Saturna z powodów wy¿ej wymienionych. Niemniej jednak mo¿esz wspomnieæ panu Saturnowi, ¿e je¶li koniecznie chce siê ze mn± spotkaæ, to bêdê w swoim biurze. Ufam, ¿e nie zapomnia³, jak tam dotrzeæ.
Mam nadziejê, ¿e reszta dnia up³ynie ci w mi³y sposób.
Panna Mars.
Klikam "Wy¶lij" i czekam - na odpowied¼ zwrotn± b±d¼ Saturna. Ciekawe, w jakim bêdzie nastroju.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Przed br±zowym, klasycznym biurkiem, na którym sta³ komputer i bardzo gustowna lampka sta³a niebieska, pluszowa kanapa. Miêdzy takowymi le¿a³ lekko w³ochaty bia³y dywan. Na b³êkitnych ¶cianach wisia³y niewielkie obrazki i parê twoich zdjêæ z Saturnem w ró¿nych miejscach Sinnoh. Na suficie wisia³a standardowa lampa i krêci³ siê wentylator.
Oczekiwa³a¶ w ciszy na kolejn± wibracjê komórki, która da³aby ci znaæ o decyzji Saturna. WTEM, sam zainteresowany wpad³ do twojego pokoju, ze z³± min±, widocznie niezadowolony z tego co zobaczy³ na swoim monitorze.
- Przez twoj± wypowied¼ przemawia du¿a ilo¶æ arogancji, Panno Mars. Naprawdê nie mog³a¶ tego napisaæ mniej dosadnie, kochanie? Przecie¿ jedziemy tylko w delegacjê, nie musisz siê na mnie z³o¶ciæ i obawiaæ siê, ¿e zrobiê co¶ idiotycznego. Mówi³em ci to ju¿ wiele razy, kocham ciebie, i tylko ciebie. - powoli zacz±³ siê do ciebie zbli¿aæ -Nie zamierzam ciê opuszczaæ, ani zdradzaæ. Normalni ludzie je¿d¿± w delegacje, a ich partnerki siê nie z³oszcz±. To zgoda? - podszed³ do ciebie, jakby chcia³ ciê przytuliæ/poca³owaæ.
Brak romantycznego klimatu... ._.
Sygnatura użytkownika
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 12, 17:33
Spogl±dam na nasze wspólne zdjêcia, by nie patrzeæ mu prosto w niebieskie niczym czyste niebo oczy. Jednocze¶nie próbujê oceniæ, w których to miejscach zosta³y zrobione fotografie.
- O ile dobrze pamiêtam, to nie do ciebie wysy³a³am wiadomo¶æ, chyba ¿e szpiegujesz swoich podw³adnych, Satty.. - odpowiadam komandorowi, jednocze¶nie przywo³uj±c na twarz wyzywaj±c± minê. - Delegacja? We¼ daj mi ju¿ z tym spokój. Nie chodzi o wyjazd, tylko o tego ba³wana, który wkroczy³ bez pukania... - chwila przerwy na zastanowienie... - Ty te¿ chyba nie puka³e¶, wiêc mamy takich dwóch, co maj± w powa¿aniu pewne rzeczy, które lubiê w p³ci przeciwnej...
Przerywam na chwilê, by och³on±æ.
"Skoro atmosfera jest ju¿ napiêta, to lepiej byæ nie mo¿e..." - my¶lê, wznawiaj±c swój monolog (a mo¿e dialog? B.óg jeden jedyny wie):
- Poza tym moim g³ównym problemem jest pewien szurniêty doktor... Informuje ciê o postêpie terapii czy jednak woli zatrzymywaæ te wiadomo¶ci dla siebie?!
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.