"Gdyby ¶wiat by³ kawa³kiem ciasta, ka¿dy by go jad³ i doprowadzi³oby to do jego koñca. Cz³owiek nie znaj±c umiaru, poch³on±³by go ca³ego."
Takie s³owa kiedy¶ wypowiedzia³ twój dziadek, byæ mo¿e by³ pod wp³ywem jaki¶ dziwnych zió³, ale s± to bardzo m±dre s³owa... tak jakby. Tamten okres by³ dla Ciebie do¶æ wa¿ny, jako m³ody *wstaw swój wiek* na twoje decyzje musia³ wp³yn±æ jaki¶ czynnik, a poniewa¿ twój dziadek by³ twoim mentorem, te s³owa, zosta³y w twojej g³owie na d³ugo. Teraz, po tych *wstaw ilo¶æ lat* latach i posiadaj±c swojego poka od tych *wstaw ilo¶æ lat* lat, mog³e¶ otwarcie powiedzieæ, ¿e jeste¶ gotów do walki o odznaki. Nie bêdzie to ³atwa podró¿, ale có¿, rodzice ju¿ siê Ciebie od *wstaw ilo¶æ lat* lat pozbyæ próbuj±. Teraz wyruszasz, rodzice ¿egnaj± Ciê w drzwiach twojego domu.
- Adrian... pamiêtaj, ¿e masz na siebie uwa¿aæ - Mówi³a Ci twoja matka, ah.... ta matczyna opiekuñczo¶æ.
- Wróæ ca³y - Skromnie powiedzia³ twój ojciec, a dodatkowo powstrzymywa³ siê od ³ez.
Ruszaæ czas, masz piêkn± pogodê. Gdzie siê ruszysz teraz?
-----
Zgadnij co to przypomina. Zero faktów itd.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 26 Maj 12, 22:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
- Uda³o siê wam mnie pozbyæ... - my¶lê. Skoro mam na dworze piêkn± pogodê to idê w kierunku pó³nocnym. Moim celem jest miasto Oldale Town.
- No to ³yczek na drogê - siêgam po piersiówkê, ale pamiêtaj±c o s³owach dziadka, nie poch³aniam ca³ej zawarto¶ci.
- Siostro Joy, nadchodzê !!! - krzyczê i ruszam jak daleko nogi ponios±...
- Uda³o siê wam mnie pozbyæ... - my¶lê. Skoro mam na dworze piêkn± pogodê to idê w kierunku pó³nocnym. Moim celem jest miasto Oldale Town.
- No to ³yczek na drogê - siêgam po piersiówkê, ale pamiêtaj±c o s³owach dziadka, nie poch³aniam ca³ej zawarto¶ci.
- Siostro Joy, nadchodzê !!! - krzyczê i ruszam jak daleko nogi ponios±...
Odwo³ujê okres próbny, nie zda³e¶ testu x.x
Powody:
1. Brak kursywy w dialogach
2. Czas przesz³y
3. Nie jest to nawet 5 wymaganych linijek
4. Tylko monologi... no có¿... zero opisów zachowania
5. Brak zgodno¶ci z regulaminem, pomimo "przeczytania go"
To 5 punkt zadecydowa³ o tym, czy teraz Ciê wywalê, czy nie. Gdyby¶ ze mn± na GG nie gada³ i nie zapewnia³, ¿e przeczyta³e¶ regulaminu... no có¿...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Chyba bêd± z Ciebie dobre ludzie, takie jakich potrzeba na PPS. Ja te¿ zagra³em tylko raz w ¿yciu na PBFie, przebrn±³em przez 3 strony i koniec. Co ciekawe, tak zazwyczaj maj± Ci którzy co¶ na PPS osi±gaj± (Ja, Daru, AtoMan, Maddox, Hikomikos, Lordofdragons, chax itd.) wiêc witaj w klubie sukcesorów
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.