POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
2 Czerwiec 13, 07:27
...
Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 12, 17:14   

conquest, popatrz proszê, sam slogan mówi" Pud³o plików", jeszcze wcze¶niej by³o "Najwiêkszy download o pokemonach w polsce"

nie oszukasz tego, ¿e tak jest i dobrze o tym wiesz

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 23 Maj 12, 17:16   

Wisz w koñcu absolwent jedynego s³usznego technikum elektronicznego w Warszawie musi umieæ sobie radziæ. Informacje zdobyte w banalny sposób. Dziêki zak³adce u¿ytkowników i odrobinie dedukcji.
I nie nazywaj DominLola pseudo-adminem. Du¿o bardziej pasuje okre¶lenie. Mod w pomarañczowym kolorze.
Tak btw to te wasze pud³o plików est do¶æ ciê¿kie do znalezienia dla zwyk³ego, szarego, nowego usera.
Ostatnio zmieniony przez kowalt 23 Maj 12, 17:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 12, 17:22   

Wiem tyle, ¿e forum na tym cierpi, zw³aszcza, ¿e ten download trochê kuleje.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 25 Czerwiec 12, 05:16   

kowalt napisa³/a:
Wisz w koñcu absolwent jedynego s³usznego technikum elektronicznego w Warszawie musi umieæ sobie radziæ. Informacje zdobyte w banalny sposób. Dziêki zak³adce u¿ytkowników i odrobinie dedukcji

Jak mi³o, ¿e jednak w bezkresach polskiego internetu s± ludzie którzy nadal potrafi± my¶leæ i dedukowaæ - wszak w obecnych czasach wszystko jest na wyci±gniêcie rêki - ale ma³o kto umie to zrobiæ. Ostatnio pozna³em cz³eka który tak jak ja potrafi i umiejêtni korzysta z WebArchive. To cieszy, bo wiem, ¿e jednak istniej± nasi przyszli nastêpcy.
kowalt napisa³/a:
I nie nazywaj DominLola pseudo-adminem. Du¿o bardziej pasuje okre¶lenie. Mod w pomarañczowym kolorze.

Ja nigdy nie lubi³em standardowego podzia³u na Admina, Jr.Adm, Moda...to hierarchizujê co¶, co zwyk³o siê nazywaæ u nas PokeCollect Teamem, którego cz³onkowie winni byæ dla go¶ci i userów równi.
kowalt napisa³/a:
Tak btw to te wasze pud³o plików est do¶æ ciê¿kie do znalezienia dla zwyk³ego, szarego, nowego usera.

Du¿o bardziej wolê sytuacjê, gdy na PV zwiêksza siê ruch, co przek³ada siê na to, ¿e tamtejsi go¶cie klikaj± na nasz button i siê u nas zjawiaj±. Irytuj± mnie 12-14 latkowie dla których Collect to pierwsze zetkniêcie siê z Polsk±PokeScen±. Potem taki kto¶ wyrzuca, ¿e winni¶my anime wrzucaæ z pl napisami tu¿ po premierze Japoñskiej (totalna g³upota stron o anime), albo co¶ pieprzy o spolszczeniu gry :sliniak:

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: