POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
2 Czerwiec 13, 07:27
...
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 20 Maj 12, 15:06   

Co do PBFu, to jego zasady zostan± maxymalnie uproszczone, a i tak du¿o graczy siê nie spodziewam, bo sama idea ju¿ jest zamierzch³a - powsta³y pokelife.pl, pokemononline.pl itp. Niemniej ten wózek nadal jest na tyle atrakcyjny, ¿e bêdê go dalej ci±gn±³

Kojot napisa³/a:
Ola³e¶ forum, i mia³e¶ g³êboko w duszy, mimo ¿e jeszcze przed twoim odej¶ciem i ja i Drago prosili¶my o now± Captcha.

Nie pamiêtam ¿adnych PW lub postów w których kto¶ by mnie prosi³ o captchê. Je¶li tak by³o to proszê o linka do konkretnego postu.

Kojot napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:

Przynajmniej dziêki mnie czcionka sta³a siê przyja¼niejsza - ale to nie koniec zmian.

WOOO KURDE na rodzia³ce 1024x768 i 14" (maxymalna mojego komputera), forum jest jeszcze bardziej nieczytelne. Ale zdajê sobie sprawê ¿e tylko ja mam takie drewno, a PokeMan monitor 100" i rozdzia³ke 4096 x 3112

2 linki:
http://pclab.pl/news49512.html
http://pclab.pl/news49555.html
Sorry, ale z rozdzielczo¶ci 1024x768 korzysta obecnie mniej ni¿ 20%internautów, a strony trzeba dostosowywaæ do coraz wiêkszych rozdzielczo¶ci. Gdy wejdzie standard 3840 x 2160 bêdzie trzeba podkrêciæ czcionkê z obecnej 15px do 45px, ale to dopiero za 2-3 lata. Tak czy siak, wejd¼ sobie na http://natemat.pl/ - tam to dopiero maj± czcionkê. Inna sprawa, ¿e dziêki niej, s± popularni w¶ród FullHDowców, bo strona wtedy wygl±da piêknie.

Kojot napisa³/a:
DominLoL napisa³/a:
O tym siê mówi ci±gle, a ta moja ankieta, co by by³o potrzebne, zosta³a usuniêta przez draga, bo pokazywa³a jego niekompetencjê i zastój w robocie admina.

Nie pokazywa³a jego niekompetencje, tylko Theme nie da Ci nowych u¿ytkowników, jak nie ma ich sk±d braæ. PokeCollect niczym nie przyci±ga nowicjuszy. Ba odstaje od reszty forów o kilka lat ¶wietlnych...

Takich g³upot w ¿yciu nie s³ysza³em. Odstajemy TYLKO od PoPLa (1000 uu) i PVF (2500 uu). Wiêc nadal jeste¶my w TOP3. Gorsze od nas (95 uu) s± Revival(80 uu), Pokoclub (20 uu), DarkPokemon(45 uu). Wiêc nie jest ¼le, choæ chcê aby by³o lepiej.

QuerryPass napisa³/a:
Nie no, ja sam ju¿ jestem w takim wieku, ¿e pokemony ju¿ mnie nie interesuj±, fakt.

Ale nowi dochodz±. Ciekawostka statystyczna: na mojej stronie Pokemons któr± porzucilem pó³ roku temu, ¶rednio co tyd. rejestruje siê kto¶. W polu daty urodzenia wiecznie widzê 2000 r. ...czyli teraz po pokestronach i forach chodz± 12 latki.

Drago napisa³/a:
Heh, ciekawe jak bardzo ró¿owo bêdzie za miesi±c, dwa czy pó³ roku.

DominLoL napisa³/a:
2.Drago: Te¿ jestem ciekaw, szczerze powiedziawszy....

Bêdzie bardzo ró¿owo :D je¶li nadal MPoke i Revival nie zrozumiej±, ¿e odwalaj± wiochê, a wiêkszo¶æ pokeinternautów stanowi± 12-15 latki co ogl±daj± anime w DXD i chc±:
a)ogl±daæ anime online
b)informacje o anime/ptcg
c)graæ w online`owe poke-mmorpg
Punkty a i b spe³nia PVF i PV które maj± siê cholernie dobrze. Ja te¿ idê w tym kierunku, dziêki czemu PC i ewentualne inne projekta bêd± stanowiæ drug± si³ê na PPSie. Za nami bêdzie Rev i MPoke co k³ami±, ¿e w Polsce to Poksy upadaj± - taaa, upadaj±...nowy film, jubileuszowe mistrzostwa, poke-zabawki w ka¿dym tesco/lidlu itd.

Nowa Capcha bêdzie do koñca czerwca. Nie znam siê na phpbbprzemo, wiêc muszê trochê zdobyæ do¶wiadczenia, doszkoliæ siê - zosta³em rzucony na g³êbok± wodê. Gdyby to by³o phpfusion to bym zrobi³ wszystko od rêki, ale w tej sytuacji, nie chcê uszkodziæ forum z po¶piechu.

Ponadto dzisiejsze zmiany w dzia³ach to moja robota.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 20 Maj 12, 15:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 20 Maj 12, 15:51   

No, no, widzê, ¿e forum znowu siê zmniejszy³o, ale to mo¿e i lepiej ni¿ ¶wieciæ pustymi dzia³ami :D

Z tego co piszesz wynika, ¿e znasz siê na specyfice pokemonowego marketingu, wiêc je¶li bêdziesz robi³ co¶ konkretnego to widzê przysz³o¶æ forum w jasnych barwach.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 20 Maj 12, 15:54   

conquest, ty chyba nie wiesz kim jest poke, to jedna z ¿ywych legend PPS'u : O

@down(next page): A po ciul mia³bym to robiæ? Prawdê powiadam

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 20 Maj 12, 16:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 20 Maj 12, 15:56   

Wiem to doskonale. Chyba w³a¶nie st±d p³ynie ta wiedza, a Ty Dominku siê nie podlizuj :D

@Up: bez komentarza :D

Ostatnio zmieniony przez Conquest 20 Maj 12, 17:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 20 Maj 12, 22:21   

Cytat:
Takich g³upot w ¿yciu nie s³ysza³em. Odstajemy TYLKO od PoPLa (1000 uu) i PVF (2500 uu). Wiêc nadal jeste¶my w TOP3. Gorsze od nas (95 uu) s± Revival(80 uu), Pokoclub (20 uu), DarkPokemon(45 uu). Wiêc nie jest ¼le, choæ chcê aby by³o lepiej.

no powiedz mi prosze ile mamy nowych userów którzy zostali na forum d³u¿ej ni¿ 1 dzieñ ? 1? 2?

mo¿e z 3 dojdzie za rok...

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 12, 16:51   

Kojot napisa³/a:

no powiedz mi prosze ile mamy nowych userów którzy zostali na forum d³u¿ej ni¿ 1 dzieñ ? 1? 2?

Chyba tylko mnie :(

Ostatnio zmieniony przez Conquest 23 Maj 12, 16:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 12, 17:00   

prawda jest taka ¿e licznik siê codziennie zmienia, a userzy nowy wpadaja tylko na download, bo tym wla¶nie jest PC, downloadem

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 12, 17:02   

DominLoL napisa³/a:
prawda jest taka ¿e licznik siê codziennie zmienia, a userzy nowy wpadaja tylko na download, bo tym wla¶nie jest PC, downloadem

I to w³a¶nie jest najwiêkszy b³±d :(

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 23 Maj 12, 17:06   

Kojot nie zauwa¿y³e¶ nowych userów? Czêsto pisz± jakie¶ bzdury po angielsku. Teraz ich tematy s± w archiwum.
A tak na serio staty z dwóch dni.
O¶miu zarejestrowanych userów. Z czego po³owa to najpewniej boty. Dwóch to jedna osoba która zarejestrowa³a siê podwójnie. I jeden który wlaz³ na Download. Ostatni nie wszed³ od czasu rejestracji.
Trochê szkoda bo jeden siê nie¼le zapowiada. Nawet zainteresowania wype³ni³. Ten podwójny.
Ostatnio zmieniony przez kowalt 23 Maj 12, 17:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 12, 17:13   

LOL, co za wiedza :D

Prawda jest taka, ¿e skoro pseudo-admin uwa¿a, ¿e Collect to download to jest ¼le :(

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: