POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
18 Lipiec 12, 11:43
Pokemon Nobunaga Ambitions
Autor Wiadomo¶æ
Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 7 Luty 12, 21:24   Pokemon Nobunaga Ambitions

Takiego tematu chyba nie by³o wiec go zak³adam.
------------------
Na niektórych stronach mo¿na przeczytaæ ¿e ma wyj¶æ nowa gra Pokemon na Nintendo DS. Bêdzie to strategiczne RPG(mój ulubiony gatunek <3)i akcja rozgrywa siê w regionie Ranse. Wiêc wypowiadajcie siê, co s±dzicie o tej grze, i czy w ni± zagracie, ja na pewno ;)

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 12, 22:20   

uwazaj, bo ten system se w krzaczkach obczaisz : o nie gada sie bo nie ma o czym, do crossoverow podchodzi sie jak do jeza.
ja zagram, ale jak wyjdzie po englishu, w co szczerze watpie...

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 8 Luty 12, 16:55   

Ja nawet je¶li nie wyjdzie po angielsku(chocia¿ s±dzê ¿e wyjdzie) na pewno zagram. Ju¿ trochê rzeczy wiadomo o tej grze wiêc ju¿ trochê mo¿na pogadaæ i trochê po spekulowaæ.

Sygnatura użytkownika

neatle 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Gru 2008
Wys³any: 5 Kwiecieñ 12, 10:18   

Hej, mam pytanie czy jest mo¿liwo¶æ ¶ci±gniêcia gry, która odpala na DS'ie? Bo mam roma ¶ci±gniêtego, ale on dzia³a tylko na emulatorze a na konsolce nie. Wiem, ¿e google istniej±, ale nie znalaz³em go tam. Mo¿e jeszcze nie jest spatchowany, ¿eby mo¿na by³o graæ na konsoli? Wystarczy mi krótka zwiêz³a odpowied¼ :P

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 12, 10:30   

Nie ma jeszcze patcha do gry na programatorach.

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 5 Kwiecieñ 12, 11:15   

Ciê¿ko znale¼æ jakie¶ komentarze na temat gry. Ma³o kto rzuci³ siê na japoñsk± wersjê. Sam w tak± nie zagra³em. Ale dobra wiadomo¶æ wychodzi w Ameryce.
Anglojêzyczny tytu³ to Pokemon Conquest.
Data: 18 czerwca tego roku.
Nawet trailer:
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
A tu oficjalna stron pokemona na ten temat:
http://www.pokemon.com/us...kemon-conquest/
To chyba dzieñ mojego egzaminu zawodowego wiêc po tym dniu bêdê mia³ wolne :D

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 5 Kwiecieñ 12, 11:50   

kurna, 4 gry z pokami w jednym roku, ME3, S4EpII, Wied¼min 2 ( kupi³em), Alan Wake, Rayman Origins.....ZA DU¯O [kwa]!!!

S³ownictwo Domin, ja ciê proszê. Rozumiem twoje zdenerwowanie, ale spokojnie.

TAK MA BYÆ!

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 5 Kwiecieñ 12, 16:48, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 1 Grudzieñ 12, 08:47   

Japoñska premiera gry mia³a premierê 17.03.2012, amerykañska 18.06.2012 a europejska 27.07.2012.

Gra jest ¶wietna, najlepsza spo¶ród jak dot±d wydanych spin-off'ów (bo Rangerów nigdy nie mog³em ogarn±æ a PMD to nie dla mnie). Swoista fuzja z seri± Nobunaga's Ambition wysz³a bardzo dobrze, wrêcz genialnie. Serdeczie wszystkim polecam.

Trzeba rozkrêciæ ten dzia³. :sliniak:

Ostatnio zmieniony przez Conquest 1 Grudzieñ 12, 08:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Pelek2000 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 08 Gru 2012
Wys³any: 8 Grudzieñ 12, 11:51   

jem jajko, dobre jest

Sygnatura użytkownika

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 29 Grudzieñ 12, 17:23   

Grê przeszed³em. I dopóki siê gra³o to by³o fajnie. Fabu³a porusza³a siê do przodu i ogólnie by³o co robiæ.

Po przej¶ciu gry za to czeka na nas ca³a gama misji. Tylko wtedy jako¶ zapa³ mi os³ab³. Przeszed³em ze dwie naj³atwiejsze. Ogólnie chodzi o to by w jakim¶ czasie pobiæ jak najwiêksz± ilo¶æ miast, odeprzeæ wszystkie ataki lub zebraæ odpowiedni± ilo¶æ stworków. Niby jest co robiæ ale wtedy ju¿ siê to nudzi. Nie towarzyszy nam ju¿ cel uratowania ¶wiata.

Koñcówka gry popimo tego i¿ powinna byæ najtrudniejsza staje siê naj³atwiejsza. A to dlatego ¿e do³±cza do nas pewien stworek a super silnych zdolno¶ciach. Ogólnie gra fajna. Ale na przej¶cie na raz. Dungeony jednak lepsze.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: