POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
21 Maj 12, 09:46
Wydzielone z Acekard
Autor Wiadomo¶æ
kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 25 Marzec 12, 21:54   

Ale istnieje co¶ takiego jak kompatybilno¶æ wsteczna.
No wiêc Acekard 2i dzia³a na wszystkich rodzajach DSa. Nawet odpala gry z DSa na 3DSie czego nie polecam. Przynajmniej na razie ;)

Poxer napisa³/a:
tak trudno to poj±æ?

Z tego co widzê to oficjalne strony i inne tego typu argumenty odbijaj± siê od ciebie jak pi³eczka pingpongowa od paletki. Nie ¿ebym by³ niemi³y ale lubiê walczyæ o swoj± racjê. Jakbym nie mia³ pewno¶ci to bym odpu¶ci³.
Ale przestajê walczyæ. Z niektórymi nie wygram.
Przyznam ci racjê dopiero wtedy gdy to wyargumentujesz. Jaki¶ przyk³ad ¿e komu¶ nie dzia³a.
Bo jak na razie to czytam tylko nie dzia³a bo tam mi siê wydajê i mam w g³êbokim powa¿aniu to co pisze kowi/producent AK2 czy jeden Arceus wie kto tam jeszcze.
Kurde brakowa³o mi tego. Po maturze chyba zacznê was odwiedzaæ czê¶ciej ;)

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 26 Marzec 12, 23:01   

kowalt napisa³/a:
Nawet odpala gry z DSa na 3DSie czego nie polecam. Przynajmniej na razie ;)

¯e blok softu? Nikt nie jest na tyle g³upi, ¿eby siê bawiæ w brickowanie konsoli dla gierek na DS'a. Prawda?

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 27 Marzec 12, 07:44   

Poxer móg³by¶ ³askawie skoñczyæ? Dalsz± konwersacjê poprowad¼cie na pw.

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 27 Marzec 12, 08:06   

kurna, jacy wy jeste¶cie walniêci!
3DS MO¯E NORMALNIE ODPALAÆ GRY Z DS'A! przyk³adowo: R4 dzia³a w 3DS dla gier na DS'a!

jaki problem?

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 27 Marzec 12, 14:06   

Zabezpieczenia. 3DS zapisuje informacje o tym jakie aplikacje i w jaki sposób by³y odpalane na nim. I te informacje wysy³a do bazy Nintendo. Jak oni uznaj± ¿e piracisz to przy najbli¿szej aktualizacji softu(automatycznej kiedy ³±czysz siê z WI-FI) brickuje ci konsolê.

I zwyk³y R4 nie dzia³a na 3DSie. Nie wiem jak z softem pod R4i ale chyba powinien dzia³aæ.

@DOWN
S³uchaj tobie te¿ powinno siê oberwaæ. Ja tam was u¶wiadamiam w waszych b³êdach. Wprowadzacie ludzi w b³±d panowie.
Z ca³ym szacunkiem dla was oczywi¶cie.

Z tym szacunkiem to by³a forma grzeczno¶ciowa. Lekko ironiczna ale to ju¿ inna sprawa ;)
Zauwa¿ proszê ¿e do³±czy³e¶ do naszego offtopu. Pierwszy post na tej stronie. Zauwa¿ proszê ¿e by³e¶ pierwszym który siê pomyli³.
Ja chêtnie przyjmê warna. Ale bêdzie to sprawiedliwe tylko wtedy gry Poxer i Ty równie¿ oberwiecie.
Oczywi¶cie logicznie rzecz ujmuj±c mi nale¿y siê kara dwa razy wiêksza ni¿ tobie.
Nawet jak go dostanê to wiem ¿e warto by³o. Bo u¶wiadomi³em Poxera. A je¶li nie u¶wiadomi³em to trudno.

A twój argument ¿eby siê nie ³±czyæ z WI-FI jest mo¿e i dobry ale istnieje jeden problem. Transfer danych o których pisze jest automatyczny kiedy konsola ma dostêp do bezprzewodowej sieci. Wiêc granie w miejscach gdzie jest wi-fi odpada. Niestety wiedza któr± siê teraz posi³kuje nie pochodzi z ¿adnych oficjalnych stron tylko z rozmowy z osobami które 3DSa u¿ywa³y.

I przestaje czytaæ ten temat. Moim zdaniem wyczerpali¶my temat Aceakrda jak to Domin stwierdzi³ przed szóstym postem.
Ostatnio zmieniony przez kowalt 27 Marzec 12, 14:36, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 27 Marzec 12, 14:11   

ech....czemu, byaku, czemu nie warnujesz

[ Dodano: 27 Marzec 12, 14:17 ]
kowalt, nie dociera do ciebie, co? szacunek wsadz se w buty, wyzszy bedziesz chodzi o to ze offtop sie robi, po 6 poscie mogliscie z poxem na pw przejsc, o to chodzi. co do twe teori blokady konsoli, proste, NIE LACZ SIE Z WI-FI

As you wish Domin, ja jak g³upi pisa³em skoñczyæ z tym, ale widaæ kto¶ nie czai, ¿e do ciebie to Kowalt te¿ by³o, nie tylko do Poxera

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 27 Marzec 12, 14:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: