Jakie s± wed³ug was najlepsze no¶niki cd/dvd (czyli firmy np.Sony,Philiphs xd) do nagrywania plików (filmy gry itd.) na konsolki? bo nie chce sobie szybko zrypaæ lasera xd
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Xantos 7 Marzec 09, 22:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
only only Verbatim i to jak najdro¿sze ¼± wiem bo sam kuzynowi nagrywam zero problemow z odczytem zadnych zawiasow a jak pamietam to gry ktore nagrywalem (PC) okolo 8 lat temu dalej dzialaja! :przestraszony:
Nooo Vabik ma racjê na Verbatimkach d³ugo poci±gniesz
Jeszcze Philipsa s± te¿ niez³e mój brat nagrywark± DVD z LightScribe robi³ na p³ycie takie jakby naklejki.
Verbatim tez robi p³ytki z lightscribem ale nie przepadam za tym bo p³ytka dro¿sza a mazakiem szybciej :P a z CD Verbatim to AZO crystal bo maj± najlepszej jako¶ci pow³okê lub Azo colours (jak chcesz zaszpaniæ kolorkami) jeszcze pamiêtam by³y takie p³ytki czarne jak oryginalne gierki do PSXA to by³o niezniszczalne zupe³nie inna technologia wykonania (Vinyl AZO czy jakos tak) wiem ze na PSXa to to miotlo ale na PS2 nie wiem po prostu nie wiem. (zreszta gry na PS2 sa z reguly dvd z czego wynika kolejna sprawa ze nie wiem czy sa szatanskie vinylowe dvd) Ale by³y to moje ulubione p³ytki dopoki nie przeszlismy wszyscy na te bezduszne zbyt pojemne dvd :padam:
TDK jak ju¿ co¶ Maron ja i tak jestem z Verbitkami potem TDK (bo tez nie sa zle) mogles zrobic ankiete Xantos to bys wiedzial ktore sa najpopularniejsze. I pamietaj jak najmniejszy speed nagrywania i nie bedzie problemów
to nie nagrywaj na nich na konsole bo platinumki ¿ó³kn± a Esperanza mi sie jedna ³uszczy³a (pewnie mia³em pecha bo du¿o ludzi mi mówi³o ¿e s± dobre)
Ja do wypalania p³ytek zazwyczaj u¿ywam TDK (no, jeszcze nigdy ¿adna gra na PS2 nie zacina³a siê kiedy w ¶rodku by³a gierka wypalona na t± w³a¶nie p³ytê, a konsola ma ju¿ swoje lata :p) Jednak nie zawsze chce mi siê i¶æ do sklepu i wtedy u¿ywam z firmy MiNT (nie wiem sk±d, wziê³o siê tych p³yt u mnie pod dostatkiem xd)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.