Erm... a gdzie wy w ogóle jesteście :P
- Miałam 2 z geografii, nie mam zielonego pojęcia. Mam taki pomysł... chodźmy do sklepu! Parę potionów i mapa zawsze się przydadzą. Kompas też musimy kupić, żeby się nie zgubić. Mając to zdecydujemy gdzie teraz, co ty na to? - pyta cię twoja ukochana - To dawaj za mną! - Krzyczy do ciebie, skoro ty nie czekasz na nią, to ona na ciebie też nie, zamiast tego biegnie do sklepu.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Po co ona pytała? I tak wie, że za nią pójdę... w co ja się wkopałem, znając ją to... Nie chce nawet o tym myśleć!
- Eh... zaczekaj! A zresztą...
Nie czekając na odpowiedź, zaczynam biec z całych moich sił aby tylko dogonić dziewczynę.
- Ja już naprawdę nie wiem co ja w niej widzę... Oprócz jej włosów, figury, uśmiechu, charakteru i wielu innych czynników jest beznadziejna... Don't care. I tak ją love.- mówiąc do siebie patrzę na Monic, na jej zgrabne panterze ruchy przy posturze gazeli... Cichłabym być teraz tygryskiem a ona gazelą... Mrrrrr.... To by było awesome!- rozmarzam się...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak każde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przeglądarką możesz regulować warunki przechowywania cookies.