G³ucha cisza. Jedyne co s³ychaæ to delikatne mruczenie jakiego¶ zwierzêcia. Czujesz, ¿e co¶ mokrego tr±ca ciê po twarzy. Otwierasz oczy i widzisz tylko nos jakiego¶ purpurowego kota. No tak, Glameow. Rozgl±dasz siê dooko³a i jedyne co widzisz to jakie¶ drzewa, w±ska ¶cie¿ka i rzêdy ³awek, na jednej z nich zreszt± le¿ysz. Wszystko jest o¶wietlone bardzo s³abym ¶wiat³em latarni. Pada deszcz, a ty jeste¶ ca³a przemoczona. W pewnym momencie fala wspomnieñ napiera na ciebie tak gwa³townie, ¿e a¿ zaczyna ci siê krêciæ w g³owie. Jedyne co pamiêtasz, to to, ¿e masz na imiê Mars, twoim Pokemonem jest stworzonko biegaj±ce wokó³ ciebie, oraz to, ¿e oberwa³a¶ bardzo mocno w g³owê. Co siê tu tak w³a¶ciwie dzieje?
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 2 Styczeñ 12, 16:41
Ten kot jest Shiny, ¿e purpurowy?
-------------------------
- Bo¿e... - szepczê sama do siebie, próbuj±c siê zorientowaæ w sytuacji. Kot, obola³a g³owa... wspomnienia... moje...
Biorê g³êboki wdech, próbuj±c siê uspokoiæ - w koñcu panika nic nie da, oprócz k³opotów, oczywi¶cie. Obserwujê uwa¿nie kota - mo¿e jego zachowanie mi co¶ powie? Przeszukujê uwa¿nie okolicê (tzn. ³awkê, na której siê ocknê³am, ziemiê pod ni±), ewentualnie idê kawa³ek dalej, nie zbaczaj±c z w±skiej ¶cie¿ki. Je¶li znajdê co¶, co mo¿e mi pomóc, to chowam to do jakiej¶ kieszeni (o ile j± mam, jak nie mam, to trzymam w d³oniach) i wracam po kota (jak nic nie znajdê to i tak muszê siê wróciæ po kota, ne?), a nastêpnie idziemy wspólnie t± ¶cie¿k±... Mo¿e dojdziemy na komisariat, bêdê musia³a z³o¿yæ zawiadomienie o pobiciu... czy jak siê to to nazywa...
"Szkoda, ¿e ten kot nie umie mówiæ, mo¿e nie by³oby tak ¼le i ponuro...?"
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Jedyne co uda³o ci siê znale¼æ to paczka chusteczek higienicznych. Wydaje siê, ¿e mog± ci siê przydaæ, bo w³a¶nie zaczê³o ci kapaæ z nosa. Hm... Krwi±? Ah, no przecie¿. Chyba masz jak±¶ chorobê, albo co¶... Idziesz dalej, mijaj±c po drodze tylko kilka wiewiórek.
*po chwili ³a¿enia*
Tymczasem powoli zaczyna ¶witaæ. Przed tob± pojawia siê panorama jakiego¶ miasteczka, nie za bardzo du¿ego, ale za to sprawiaj±cego dobre wra¿enie.
- Meow! Meow! - kot zaczyna drzeæ japê, ewidentnie chc±c ci co¶ przekazaæ. Wskazuje ci na znak, stoj±cy przy wej¶ciu do miasta. Próbujesz go przeczytaæ.. ale chyba co¶ nie wysz³o. Zaraz, czemu nie umiesz czytaæ? Nagle widzisz kogo¶ wychodz±cego z budynku o czerwonym dachu. Ma... takiego samego kota jak ty, tylko szarego...?
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 4 Styczeñ 12, 18:25
- O...kej... - mruczê szybko do kota z nadziej±, ¿e obca mi istota, która tak¿e jest posiadaczem Glameowa, tego nie s³yszy. Zaczynam do niego (cz³owieka, oczywi¶cie) podchodziæ. Powoli, ostro¿nie stawiaj±c kroki, tak, by nie zorientowa³ siê, ¿e jestem ca³kowicie zdrowa - zataczam siê i podpieram o ka¿dy p³otek, jakbym mia³a zaraz zemdleæ... I udajê zemdlenie gdzie¶ w po³owie drogi do tajemniczego osobnika. Je¶li zaraz rzuci siê, by mi pomóc, nadal udajê stan nieprzytomno¶ci (albo czê¶ciowego jej zaburzenia), a je¶li jest taki nieczu³y na niedolê innych... czekam, a¿ zniknie mi z oczu, a wtedy siê podnoszê (powoli, oczywi¶cie) i znikam w podobny sposób, w jaki wkroczy³am do miasteczka - w koñcu kto¶ móg³ mnie obserwowaæ.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
- ¦wiêty Zapdosie, tam kto¶ le¿y! - s³yszysz krzyk. Hm. Osobnik p³ci mêskiej, prawdopodobnie m³ody, bo w trakcie mutacji. Najwidoczniej uciek³ po pomoc, bo po chwili s³yszysz dono¶ne kroki, i kto¶ do ciebie podbiega.
- Halo? ¯yjesz? Wszystko z tob± w porz±dku? - kto¶ do ciebie mówi, przy okazji tob± potrz±saj±c. Czujesz, jak sprawdza twój puls i oddech. - Uff. To tylko omdlenie. Pomó¿ mi, zaniesiemy j± do Centrum. -
I jak powiedzia³, tak zrobi³. Kto¶ momentalnie ciê podnosi i przenosi do jakiego¶ budynku. Oczywi¶cie purpurowy kociak od razu na ciebie wskoczy³, gdy tylko chcieli ciê podnie¶æ. W koñcu jeste¶ wniesiona do jakiego¶ pomieszczenia i po³o¿ona na czym¶ miêkkim, chyba ³ó¿ku.
- Ty tu poczekaj, a¿ siê obudzi, a ja polecê po lekarza, ¿eby sprawdzi³, czy wszystko w porz±dku. - s³yszysz g³os. Aha. Czyli zaraz bêdziesz mia³a na karku doktorka. A kot le¿y na tobie i mruczy.
Wys³any: 28 Luty 12, 20:51
"Cholerka...!", my¶lê sobie, poruszaj±c siê lekko - a, ot tak, by symulowaæ powolne odzyskiwanie przytomno¶ci. Jednocze¶nie rozmy¶lam nad tym wszystkim...
Kim by³am, to znaczy, jestem...? Jak siê tutaj znalaz³am...? Próbujê znale¼æ odpowiedzi na te pytania... na pewno s± "zakodowane" gdzie¶ w g³êbi mojego umys³u... ale gdzie?
Marszczê nos, skupiaj±c siê na wydobyciu interesuj±cych mnie informacji. To te¿ idealnie wpasuje siê w zachowanie osoby odzyskuj±cej przytomno¶æ.
----------------
Tym razem ja proszê o wybaczenie, gdy¿ ledwo trzymam siê na nogach.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.