Wielki bum w ¶wiecie poków, Junichi Masuda, producent serii z pokectmonsterach, zapowiedzia³ nowe gry z V generacj±. I nikogo nie zdiwi³by fakt zapowiedzi pokemon Grey, trzeciej gry, jak to tradycja nakazuje, ALE NIE! ZAMIAST TRZECIEJ GRY, DOSTAJEMY SEQUELE PIERWSZYCH GIER!
Pokemon White 2/Pokemon Black 2, bo tak siê bêd± nazywa³y gry, bêd± mia³y swoj± maskotkê,Kyuremu, w nowych formach - White Kyuremu i Black Kyuremu, a wygl±dem, bêd± przypominaæ legendy poprzednich gier.
Co ciekawsze, gra ma wyj¶æ w tym roku, - 6 Czerwca 2012 ( to chyba jaki¶ wa¿ny dzieñ w japoni) NA DS'A! A WIÊC JESZCZE BÊDZIE MO¯NA GRAÆ NA EMULACH! co wiêcej, amerykanie ( wed³ug sztandarowych obliczeñ) wydadz± j± PRZED KOÑCEM ROKU! ( please, amerykañskie wersje ZAWSZE WYCHODZ¡ PO 6 MIESI¡CACH OD PREMIERY JAPOÑSKICH WERSJI+na gwiazdkê to nie¼le kasê natrzepi±, lol ).
Co dziwne, poki zamieni³y siê grami, teraz white jest ogniste a black elektryczne.
Obie formy Kyuremu pojawi± siê w nadchodz±cym filmie 15 - Kyurem VS The Sacred Swordsman Keldeo.
Tu oficjalny poster tego¿ filmu:
A tutaj inne arty:
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 4 Czerwiec 12, 11:13, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy
a mnie sie to podoba, fajnie ten kyuremu wygl±da i za¶ wakacje i ¶wiêta bêd± zajête
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Mnie tak¿e siê podoba, chocia¿ bêdzie trzeba wybieraæ miêdzy dwoma grami :/
No i wydaj± na NDS ^.^
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Wielki bum w ¶wiecie poków, Junichi Masuda, producent serii z pokectmonsterach, zapowiedzia³ nowe gry z V generacj±. I nikogo nie zdiwi³by fakt zapowiedzi pokemon Grey, trzeciej gry, jak to tradycja nakazuje, ALE NIE! ZAMIAST TRZECIEJ GRY, DOSTAJEMY SEQUELE PIERWSZYCH GIER!
Obrazek
Pokemon White 2/Pokemon Black 2, bo tak siê bêd± nazywa³y gry, bêd± mia³y swoj± maskotkê,Kyuremu, w nowych formachNie, to nowe Pokemony. Sprawd¼ na Twitterze Masudy. - White Kyuremu i Black Kyuremu, a wygl±dem, bêd± przypominaæ legendy poprzednich gier.
Co ciekawsze, gra ma wyj¶æ w tym roku, - 6 Czerwca 2012Znowu b³±d, bo 2012/6 to Czerwiec 2012, sprawd¼ to. ( to chyba jaki¶ wa¿ny dzieñ w japoni) NA DS'A! A WIÊC JESZCZE BÊDZIE MO¯NA GRAÆ NA EMULACH! co wiêcej, amerykanie ( wed³ug sztandarowych obliczeñ) wydadz± j± PRZED KOÑCEM ROKU! ( please, amerykañskie wersje ZAWSZE WYCHODZ¡ PO 6 MIESI¡CACH OD PREMIERY JAPOÑSKICH WERSJI+na gwiazdkê to nie¼le kasê natrzepi±, lol ).
Obie formy Kyuremu pojawi± siê w nadchodz±cym filmie 15 - Kyurem VS The Sacred Swordsman Keldeo.
Obrazek
Obrazek
Pokemon White 2/Pokemon Black 2, bo tak siê bêd± nazywa³y gry, bêd± mia³y swoj± maskotkê,Kyuremu, w nowych formachNie, to nowe Pokemony. Sprawd¼ na Twitterze Masudy. - White Kyuremu i Black Kyuremu, a wygl±dem, bêd± przypominaæ legendy poprzednich gier.
Co ciekawsze, gra ma wyj¶æ w tym roku, - 6 Czerwca 2012Znowu b³±d, bo 2012/6 to Czerwiec 2012, sprawd¼ to. ( to chyba jaki¶ wa¿ny dzieñ w japoni) NA DS'A! A WIÊC JESZCZE BÊDZIE MO¯NA GRAÆ NA EMULACH! co wiêcej, amerykanie ( wed³ug sztandarowych obliczeñ) wydadz± j± PRZED KOÑCEM ROKU! ( please, amerykañskie wersje ZAWSZE WYCHODZ¡ PO 6 MIESI¡CACH OD PREMIERY JAPOÑSKICH WERSJI+na gwiazdkê to nie¼le kasê natrzepi±, lol ).
Obrazek
Ja to siem jaram tymi gierkami. Chyba jestem jedynym, który po nocy ogl±da³ Pokemon Smash. A by³o ciekawie! :3
EDIT:
Niet³umaczone, legit:
Cytat:
"Black Kyurem" and "White Kyurem" are the names of new legendary Poke'mon!!
SZYMB NIE UCZ OJCA DZIECI ROBIC, data dzienna jest w przypadku japoñczyków bardzo ruchliwa, niektóre strony podawa³y czerwiec w³a¶nie 6, niektóre 10, a jeszcze inne podawa³y drugi, wzi±³em sumê i najwiêcej by³o 6, to szóstkê te wpisa³em TO RAZ:
2.skoro to s± nowe poki, czemu ich niema od pocz±tku w dexIE? HMM? WYT£UMACZ TE¯ TO:
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=4524
to dwa, trzy, nie my¶l sobie ¿e tylko ty tweeta czytasz ;] widzia³em ten wpis po przepuszczeniu rzez translator, ale twoja teoria NIE MA SENSU, BO SKORO TO S¡ NOWE POKI, TO CZEMU CZEMU NOWA FORMA KYUREMU JEST DO ODNALEZIENIA JU¯ W ORYGINALNYCH B/W?!
Sygnatura użytkownika
Obrazek
Obrazek
Ja to siem jaram tymi gierkami. Chyba jestem jedynym, który po nocy ogl±da³ Pokemon Smash. A by³o ciekawie! :3
EDIT:
Niet³umaczone, legit:
Cytat:
"Black Kyurem" and "White Kyurem" are the names of new legendary Poke'mon!!
SZYMB NIE UCZ OJCA DZIECI ROBIC, data dzienna jest w przypadku japoñczyków bardzo ruchliwa, niektóre strony podawa³y czerwiec w³a¶nie 6, niektóre 10, a jeszcze inne podawa³y drugi, wzi±³em sumê i najwiêcej by³o 6, to szóstkê te wpisa³em TO RAZ:
2.skoro to s± nowe poki, czemu ich niema od pocz±tku w dexIE? HMM? WYT£UMACZ TE¯ TO:
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=4524
to dwa, trzy, nie my¶l sobie ¿e tylko ty tweeta czytasz ;] widzia³em ten wpis po przepuszczeniu rzez translator, ale twoja teoria NIE MA SENSU, BO SKORO TO S¡ NOWE POKI, TO CZEMU CZEMU NOWA FORMA KYUREMU JEST DO ODNALEZIENIA JU¯ W ORYGINALNYCH B/W?!
To jest tweet Masudy po angielsku. Napisa³ s³owo w s³owo to samo po Japoñsku.
Co do daty, ¼ród³o or didn't exist.
i w dalszym ci±gu czekam na podstawy, ¿e to s± nowe poki
Sygnatura użytkownika
wpis serebii.net mówi wszystko, naprawdê, skoro chcia³e¶ mnie przekonaæ to mog³e¶ to usun±æ
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.