byak i afil jeste¶cie jak george i fred weasleyowie ;d
Móg³by¶ darowaæ i tak jestem w rozsypce emocjonalnej... znaczy... jestem rozwalony z powodów ró¿nych emocji, co mo¿na nazwaæ tak, jak wcze¶niej... chyba... x.x
taa a ja z³apa³em jak±¶ dziwn± wenê i mam ochotê zapisaæ trochê arkuszy tj kontynuacji dalszej historii hp. wiem g³upie to
mo¿e nie tyle hp co jego dzieci ;f
Cytat:
Jabadabaduuuuuu!, a ¿eby nie by³o offtopu, stwierdzam, ¿e jutro powinien byæ nabór do gazetki.
A ja to poprê. Bêdê po... 17 x.x
po 17 hmm pewnie ¿e bêdê, no chyba ¿e bêde czyta³ insygnie ¶mierci.
[ Dodano: 9 Luty 12, 14:27 ]
a wróc wa¿ne, nie bedzie mnie bo mam spotkanie do bierzmowania.
sorki zapomnialem o tym.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 8 Luty 12, 21:51, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Informuje, ¿e nabór bêdzie jednak jutro. Mam ju¿ wszystko gotowe, ca³y post gotowy w Wordzie czeka, ale no Afila nie ma, a sam w tej gazetce nie jestem :/
Edit: Mi³osierny Domin pomóg³, jak mi³o, ¿e nadal jest w gazetce.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 9 Luty 12, 21:16, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Na razie temat o naborze schowa³em.
Ostatnio zmieniony przez Drago 9 Luty 12, 23:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Dobra Panowie, zapozna³em siê ze spraw±. Niestety wnioski s± bardzo smutne. Nie jeste¶cie zdolni do jakiejkolwiek wspólnej pracy. Zw³aszcza Afil i Byaku <którzy notabene zachowuj± siê jak jacy¶ krypto geje>. Obaj chcecie pokazaæ jacy jeste¶cie wa¿ni. Z mojego punktu widzenia jest to straszliwie ¿a³osne. Naprawdê nigdy nie widzia³em aby kto¶ w tak prymitywny sposób leczy³ swoje kompleksy <wasze zachowanie jednoznacznie potwierdza, ¿e je macie>.
Naskoczyli¶cie na Domina, a tymczasem ze stenogramów jasno wynika, ¿e w tej ca³ej sytuacji to On by³ najbardziej w porz±dku. Jako jedyny naprawdê zainteresowa³ siê tematem i w sumie to w³a¶nie On najmniej siê obra¿a³ oraz by³ najbardziej skory do kompromisu.
A tak, gazetki nie bêdzie, a przynajmniej nie w sk³adzie z lud¼mi, którzy wy¿ej sraj± ni¿ dupy maj±.
PS. macie ostatni± szanse, je¶li siê Wam nie podoba to wypad zadzieraæ nosa gdzie indziej.
drago, na d³u¿sz± metê gazetka na umieraj±cym forum dobrym pomys³em nie jest, to raz.
2: JA JU¯ POWIEDZIA£EM PIERDYLION RAZY, ¯E NIE MA MNIE W G£ÓWNEJ REDAKCJI, I NIE MIESZAM SIÊ W NABÓR, WIÊC BEZEMNIE PRZYNAJMNIEJ NIEPOZA¯ERAMY SIÊ NA ¦MIERÆ.
Dziêki tobie znów miêdzy nasz± trójk± bêdzie wojna : O ust±pi³em ze swojego stanowiska, bo wiem, ¿e afil z byaku zrobi± to lepiej ani¿eli ja ( taka prawda), a skoro sytuacja rozwinê³a siê tak a nie inaczej, nie mam pojêcia po co ci±gn±æ ten temat : O nabór zosta³ og³oszony, ale ty go zamk³e¶, bo musia³a zostaæ wyja¶niona sprawa ze mn± i moim odej¶ciem, a z tego co pamiêtam to:
Drago napisa³/a:
No to robimy tak. To jest Wasz projekt i ja siê w niego nie mieszam. Sami wszystko ustalacie :p
To pytanie: CO TY TUTAJ M¡CISZ?
dla ciebie mo¿e siê to wydawaæ tak ¿e napadam na ciebie z paszcz± za pomoc, ale:
JA NAPRAWDÊ CHCÊ, ABY GAZETKA W KOÑCU WYSTARTOWA£A, POMIMO TEGO, ¯E TO MO¯E NIE MIEÆ SENSU.
wiêc olej to, ¿e mnie w g³ównej redakcji nie ma, bo koniec koñców podsumowuj±c i bior±c to "na spokojnie" odszed³em SAM, NIE PRZEZ KOGO¦, A SAM! co, zabroni mi kto¶ dobrowolnego odej¶cia? NIE!
3: Powiem tyle, jak nie bêdzie robiona gazetka w ich sk³adzie, to ja te¿ do rêki przyk³ada³ nie bêdê
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 17 Luty 12, 05:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Dobra, wiecie co... przez was CA£KOWICIE URYWAM kontakt z Byakiem, bo irytuje mnie to, ¿e moje zachowanie jest zawsze odbierane jako ,,nasze''. Albo nie! Lepiej! Od dzisiaj nie bêdê wyg³asza³ swoich tez, pomys³ów, my¶li, bo od razu jest tak, ¿e robiê to ,,pod publikê'' i ¿eby pokazaæ, ¿e jestem wa¿ny. Bêdzie tak jak kiedy¶, czyli, ¿e bêdê jak pierdolona ro¶linka, która nic nie potrafi bez czyjej¶ pomocy. Je¶li ¿yczy sobie tego Drago, no có¿...
Zaczynam od teraz
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
drago, wiesz ¿e 1 to samotna liczba? jak znam ¿ycie byaku zrobi to samo co afil albo ja, a wiêc powiem tak:
DominLoL napisa³/a:
Drago napisa³/a:
No to robimy tak. To jest Wasz projekt i ja siê w niego nie mieszam. Sami wszystko ustalacie :p
To pytanie: CO TY TUTAJ M¡CISZ?
jak nie bêdzie robiona gazetka w ich sk³adzie, to ja te¿ do rêki przyk³ada³ nie bêdê
afil, nie musisz urywaæ konatku z byakiem, przecie¿ jeste¶cie jak bracia, a dlaczego ciebie i jego traktuje siê jako jeden organizm? bo najczê¶ciej gdzie ty, tam i on, czêsto ( nawet za czêsto) macie te same zdanie i robicie to samo, wiêc nie dziw siê ¿e niektórzy postrzegaj± was jako jeden organizm
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 17 Luty 12, 14:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.