POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 16:17
Galeria Orygina³ów
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 5 Luty 12, 14:08   Galeria Orygina³ów

Piêkny dzieñ w Alabastii prowadzi do dobrego humoru, a dobry humor oznacza ciacha, albo jak kto woli... nie... jednak nic innego nie da siê wymy¶liæ do tak niedorzecznego tekstu. Niektóre sprawy trzeba przemilczeæ, miêdzy innymi w³a¶nie takie. Wracaj±c jednak do tematu, a raczej twojej dziwnej historii. Piêkny dzieñ spowodowa³ piêkn± pobudkê przez piêkne promienie s³oneczne, które piêknie zaczê³y ciê paliæ z zamkniête twe oczy. S³oñce by³o do¶æ wysoko, wiêc to oznacza, ¿e nie masz co liczyæ na ¶niadanie. Trudno... trzeba prze¿yæ jak±¶ godzinê do obiadu. No wiêc, mi³o wsta³e¶, przeci±gn±³e¶ siê, zamuli³e¶ i przez dobre 5 minut siedzia³e¶ na ³ó¿ku, no i podziwia³e¶ piêkno pod³ogi. Zamkniête oczy w tym Ci nie pomog³y, wiêc przetar³e¶ je ospa³ymi ruchami i jako¶ tak zacz±³e¶ widzieæ. Pó¼niej, dziwnymi ruchami godnymi zombie ruszy³e¶ do szafy, sk±d wzi±³e¶ ubrania i siê ubra³e¶. Nastêpnie poszed³e¶ do ³azienki, a potem po ludzku wróci³e¶ do pokoju. Usiad³e¶ na ³ó¿ku i zamuli³e¶ znowu na jakie¶ 5 minut, ale tym razem po³o¿y³e¶ siê i podziwiaj±c sufit pozwoli³e¶ na to, by s³oñce razi³o Ciê w twoje przemêczone oczy.
- PATRYK! SCHOD¬ NO! - Us³ysza³e¶ i twój spokojny dzieñ zmieni³ siê w trochê bardziej ciekawy, a to jeszcze nie koniec... nied³ugo mia³o siê to jeszcze bardziej rozkrêciæ. - RAZ! RAZ! SZYBCIUTKO! - Pogania³a, a ty swoimi ospa³ymi ruchami wcale nie pomaga³e¶ jej, by siê uciszy³a. Wrêcz przeciwnie, krzycza³a jeszcze g³o¶niej do momentu, a¿ zobaczy³a Ciê w wej¶ciu do salonu.
- No jeste¶, usi±d¼ - Zaczê³a, co z jej mi³ym tonem poprawi³o Ci jeszcze bardziej humorek. Zwa¿aj±c jeszcze na to, ¿e pokaza³a Ci krzes³o maj±c na celu zaproponowanie wygodnego siedzenia swojemu synkowi. - No, chcesz zostaæ koordynatorem, prawda? Nie odpowiadaj, wiem, ¿e tak. No wiêc, pomy¶la³am, ¿e sprawiê Ci prezent i TADAM! - Mówi³a i wskaza³a, jak jaka¶ stewardesa, pakunek, który le¿a³ na stole. Otworzy³a go i wyjê³a jaki¶ dziwny pokrowiec na pokeball, kilka dziwnych naklejek i pude³ko.
- To sprzêt do bycia koordynatorem... pomy¶la³am, ¿e przyda Ci siê nowy... - Powiedzia³a uradowana, z u¶miechem na twarzy.
-----
Rzeczy i inne rzeczy na PW, nie bêdê psuæ tutaj ;P

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

lugia1942 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 15 Maj 2010
Sk±d: Zielona Góra
Kontakt:
Wys³any: 5 Luty 12, 14:34   

Nigdy nie lubi³em ra¿±cego s³oñca, które zmusza³o do pobudki. Sprawia ono ból moim oczom, ale zmêczenie, jakiego dozna³em po ostatnich porz±dkach w domu, nie pozwala³o mi na ruszenie siê ze ¶wi±tyni snu. Wci±¿ przygnieciony do ³ó¿ka, rozmy¶lam nad urokami dzisiejszego dnia.
- Ju¿ siê zaczê³o... To w³a¶nie dzi¶ wyruszê w sw± podró¿, która otworzy przede mn± nowe mo¿liwo¶ci. Piêkna pogoda, mi³a atmosfera w moim sercu... Nie mogê zliczyæ uroków tej chwili. Jedyne, co muszê zrobiæ, to wstaæ. To pierwszy krok, do celu, jakim jest zdobycie tytu³u Super Koordynatora.
Moje wewnêtrzne postanowienia mówi± "Rusz siê! Nie czekaj!", ale ³ó¿ko mia³o równie przyci±gaj±ce wezwanie do dalszego snu. Na moje szczê¶cie chêæ przygód przezwyciê¿a lenistwo, dziêki czemu za³atwiam wszystkie sprawy zwi±zane z porann± toalet±.
S³ysz±c g³os mamy, na mojej jeszcze zaspanej twarzy pokazuje siê szeroki u¶miech, ¶wiadcz±cy o uczuciu, jakim pa³am do rodzicielki. Jej ciep³y ton od dziecka podnosi³ mnie na duchu, przez co moje m³odsze lata przeminê³y w przyjemnej atmosferze.
- Ju¿ idê mamciu! Daj mi chwilkê!
Pomimo tego, ¿e te s³owa wydaj± mi siê wrzaskiem, to porównuj±c do energii, jak± emanuje mój rodzic, s± dla niego zbyt ciche. Pewnie dlatego wci±¿ s³yszê zawo³ania o zej¶cie na dó³.
Widok mamy i wspomnienie o prezencie od razu mnie budzi. Nie mogê siê doczekaæ niespodzianki, jak± dla mnie przygotowa³a. Kiedy pokazuje mi jakie¶ gad¿ety, ze zdziwieniem na nie patrzê i oczekujê jakiego¶ sensownego wyja¶nienia w postaci instrukcji obs³ugi.
- Mog³aby¶ mi powiedzieæ, jak to wszystko dzia³a? - pytam, by zapoznaæ siê z kolejnymi tajnikami wiedzy koordynatorskiej. Moje zniecierpliwienie podró¿± nie daje mi spokoju, a na dodatek muszê jeszcze odebraæ Pokemona, pierwszego Pokemona od profesora, a zanim tam dojdê, zanim co... Ka¿dy mój nerw pulsuje, czekaj±c a¿ siê wreszcie spakujê i wyjdê z domu.

Sygnatura użytkownika
Butterfree - najs³odszy Pokemon!!!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku