Wtf, na Bidoofy? Mo¿e co¶ takiego, ale w±tpiê, to raczej nêdzne:
Bibarel @ Silk Scarf/Mystic Water/Shell Bell
SIMPLE
Curse/Amnesia/Return lub Quick Attack (hack, albo breedujesz)/Waterfall
No to mo¿e ka¿dy taki sam?
Nie, przepraszam, bez Dungeona. Nie gra³em, nie wiem o co chodzi, wprowadzê w b³±d...
Ale Emeraldy chêtnie.
Pelipper @ Lefties
Impish, no fatalnie.
Surf/Ice Beam/Protect/Rain Dance
support, a potem...
MANECTRIC @ MAGNET
Mild, fajno.
THUNDER WADDA FUCK U'RE LOOKIN' AT/Bite/Hyper Beam/HP Ice albo Water, mo¿e, a jak nie to mo¿e zostaæ Flash
Ewentualnie, jak masz dostêp do Petaya, np. po hacku, ale wtedy mo¿esz usun±æ Rain Dance przy tym secie:
Manectric @ Petaya Berry
Substitute/Thunderbolt/Bite/HP Ice lub Grass albo jakiekolwiek specjalne.
Swellow @ Choice Band
Return/Aerial Ace/Steel Wing/Quick Attack lub fizyczne Hidden Power.
No, trochê kaprawe te poczki, ale mo¿e...
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Dobrze u¿ywaæ ze Spikes, fajnie dzia³a Sleep Talk + Roar, bo dzia³a na normalnym priority, a nie jako ostatnie.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
No co¶ takiego bym poleca³, ale nadal bêdziesz mia³ OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGRRRRRRRROMNE k³opoty z Lt. Surgem, Erik± i Venusaurem rywala. No z Grassami mo¿e a¿ tak nie, bo masz Gyaradosa, ale z Surgem bêdzie trudno. Mo¿e Dugtrio do pomocy? Na tamt± chwilê?
Dugtrio @ None
Dig/Fury Swipes/Magnitude/Sand Attack lub Growl
Sygnatura użytkownika
thx RC leci
jestem ju¿ przy 6 odznace z Surgem poradzi³em sobie Gyaradosem.Dragon Rage niszczy³o wszystko .Gram w Fire Redy i Starmie raczej nie zdobêde.Poda³ by¶ co¶ za niego?
Aha i jeszcze u³o¿y³ by¶ mi moveset do Emerald.Poki:
Torchic Adamant lv.15
Scratch
Growl
Focus Energy
Ember
Ralts Adamant(naturka nie za bardzo, ale jest rzadka) lv.12
Growl
Confusion
Double Team
Chce jeszcze mieæ Crobat, Sharpedo , Lanturna i jakiego¶ dobrego do uzupe³nienia Teamu, zaproponujesz co¶?
Ostatnio zmieniony przez WaterBoy 22 Luty 12, 15:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.