-1 potion. I ZA£Ó¯ SWOJ¡ SYGNÊ!
-----
Pomog³e¶ Chimchar'owi i od razu inaczej stan±³ do walki, by³ jakby ¿ywszy. W sumie to pewnie przez lekarstwo. Zaatakowa³ Krabby'ych i by³ na wygranej pozycji. Pierwszego Krabby'ego pokona³, ale z drugim znowu mia³ k³opoty, to by³ ten przez którego siê przewróci³e¶. No wiêc... pojedynek jest zaciêty.
Twój Chimchar posiada 25%HP
Przeciwnik Krabby 40%HP
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wkrótce tego dokonam, mo¿e po walce?
- Dobra, pora zem¶ciæ siê za moje spodnie... buty, nos, brzuch i kolana! Stój w miejscu i u¿ywaj Leer, a kiedy sam podejdzie wykoñcz Scratchem! Bij go nim, a¿ bêdzie ledwo staæ, zdecydowa³em na z³apanie tego pokemona! - mówiê, wpadaj±c na pomys³ z³apania pokemona. Przygotowujê balla i czekam na odpowiedni moment, a gdy ten nadejdzie rzucê. (tak, chodzi o to, ¿e jak siê powiedzie zbicie hp to podaj wynik ³apania)
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ostatnio zmieniony przez Maron 10 Styczeñ 12, 20:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie, masz to zrobiæ teraz, a jak nie... to twój Chimchar przegra! :>
-----
Twoja strategia sta³a siê bezowocna, Leer by³o u¿ywane tyle razy, ¿e Krabby by³ tym znudzony. Bez problemu podszed³ do twojego pokemona i z³apawszy za jego nogê, zrobi³ obrót i cisn± twoj± ma³pk± gdzie¶ daleko. Wróci³, ale troszkê mu to zajê³o. W tym czasie Krabby siê wzmocni³ i by³ znów gotowy do walki.
Twój Chimchar posiada 18%HP
Przeciwnik Krabby 42%HP
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Widzê, ¿e Bozia nie da³a Ci mo¿liwo¶ci czytania ze zrozumieniem...
-----
No i podzia³a³o! Krabby oberwa³, widaæ nie spodziewa³ siê tak otwartego ataku. Zwykle by³y jakie¶ chore kombinacje, a teraz otwarty atak i w dodatku tak agresywny. Krabby odlecia³ na jak±¶ odleg³o¶æ, mia³ problemy by siê pozbieraæ. Ten cios by³ chyba silniejszy ni¿ reszta. No wiêc Krabby by³ oszo³omiony, a ty cisn±³e¶ Pokeball i trafi³e¶ w pokemona, gratulujê. Krabby zosta³ zassany do ¶rodka czerwono-bia³ej kulki i po kilku minutach gibania siê w lewo i prawo z³apa³e¶! Masz Krabby'ego! Gratulujê!
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Sorki...
---------
- Dooobra! - skanujê pokeball dexem -
¦wietna robota Chimchar, wracaj - cofam poka do jego kulki - Sorki ziomki, ale mój Chimchar siê trochê zadysza³, mo¿e poszliby¶cie ze mn± szybko do Centrum Pokemon? A potem leci na porz±dny trening? No, chyba, ¿e zaprzestanie "polowania" jest ponad wasze si³y cieniasy. - Staram siê sprowokowaæ przyjaciela i piêkno¶æ.
- Jeszcze zd±¿cie powalczyæ!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Szczerze mówi±c mówi³e¶ do ¶ciany, bo Frad'a i Akiry ju¿ dawno przy tobie nie by³o, ale je¶li by tu byli... nie, mo¿e lepiej nie. Wracaj±c. Cofn±³e¶ siê do PokeCentrum, a tam siostra Joy przyjê³a twoje pokemony ochoczo i dodatkowo zaproponowa³a Ci jaki¶ napitek. Niestety leczenie by³o szybkie, a ty siê spieszy³e¶, wiêc nie przyj±³e¶ oferty i pobieg³e¶ dalej do pewnego miejsca, gdzie twoi znajomi ju¿ spali pod drzewem. Dos³ownie, spali. Le¿eli jak gdyby nigdy nic i spali. Akira po prawo, Fred po lewo i chrapi±, ale nie na d³ugo. Fred wsta³ i jak zwykle z swoim przyg³upim u¶miechem spojrza³ na Ciebie i zada³ pytanie, które dos³ownie zwali³o Ciê z nóg.
- Co siê tak guzdra³e¶? Z godzinê Ciê nie by³o.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
- Stary, ty chyba chcesz gin±æ! Najpierw nie pomogli¶cie mi i zmusili¶cie do walki jeden na sze¶ciu, a potem jak gdyby nigdy nic jeszcze siê czepiasz? Ehh... przynajmniej teraz - wredny u¶mieszek - Jestem od ciebie o wiele silniejszy! A ty kochanie ju¿ wstawaj, wróci³em, wiêc wasze ¿ycie sta³o siê lepsze. - czekam na reakcjê rywala i mojej przysz³ej dziewczyny.
"Walka teraz, czy po powrocie" - zastanawiam siê
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Akira zmierzy³a Ciê wzrokiem i od razu odechcia³o Ci siê brn±æ dalej w to bagno. Jednak Fred, on my¶la³, co tak na serio by³o dla niego niesamowite i pe³ne... nowo¶ci. Mo¿e wymy¶li³ co¶, co pomo¿e w rozwoju przysz³o¶ci, mo¿e co¶, co pokona g³ód na ¶wiecie, a mo¿e... nie. To jest Fred, nie jest to kto¶ wybitny, wiêc po ludzku nie pok³adajmy w nim takich nadziei.
- Ty silniejszy? Dobre sobie. - Powiedzia³ krótko, ale znów Ciê dobi³... tak jakby. Potem znowu siê zamy¶li³ na chwilê i znów zacz±³ gadaæ co¶ trzy po trzy. - Pó¼niej zawalczymy. Co ty na to?
Nie trzeba byæ geniuszem, by wiedzieæ, ¿e siê zgodzisz, a wiêc... no có¿... przejd¼my dalej.
- Ch³opaki, chod¼cie - Powiedzia³a Akira i wesz³a do jaskini, groty... nie wiesz jak mo¿na to nazwaæ, ale wiesz, ¿e jako¶ fajnie, albo tandetnie. Nie mo¿na tego jednak powiedzieæ, gdy wchodzi siê do ¶rodka, bo szczerze mówi±c... ty takiej wielkiej jamy to nie widzia³e¶ nigdy, a to nie mia³ byæ jeden z naj³adniejszych widoków jakie mia³e¶ zobaczyæ w tej jaskini. Otó¿ po jaki¶ piêciu minutach chodzenia po w±skich przej¶ciach, gdzie mo¿na by³o sobie popatrzeæ na... wiesz co... u Akiry. No wiesz, te Zubaty wpl±tuj±ce siê w w³osy przykuwa³y uwagê. Dalej. Idziecie i idziecie, a tu nagle g³os przestraszonej dziewczyny. Jako d¿eltelmen ruszy³e¶ przodem i widzisz dziewczynê o krótkich zielonych w³osach i stroju górnika. Goni j± Golbat, ale walka z nim to nie jest dobry pomys³, ten lataj±cy kolo jest w¶ciek³y.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
1. Mo¿esz daæ wypis z dexa Krabby'iego?
2.No we¼... w¶ciek³y Golbat w w±skiej jaskini, jak z tym co¶ zrobiæ? Albo pokemon siê zarazi albo ja... chyba, ¿e...
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ostatnio zmieniony przez Maron 16 Styczeñ 12, 20:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.