Wys³any: 10 Styczeñ 12, 20:32 Aj ³il poderwaæ her!
Godzina 13:20. Wychodzisz z domu po pe³nym przygotowaniu. W plecaku masz Pokeball x5, Potion x2, map, scyzoryk, linê, mini apteczkê. Idziesz sobie ulic±, by podbiæ region Johto. Gdy jeste¶ przy wyj¶ciu spotykasz Monic, a twój mózg siê wy³±cza - jedziesz na instynkcie. Podchodzisz do niej bli¿ej, a ona siê z tob± wita.
- Siemanko. Moja mama mówi³a, ¿e twoja mama mówi³a, ¿e ty mówi³e¶, ¿e dzisiaj wyruszasz, wiêc te¿ siê zdecydowa³em - nabiera g³o¶no powietrza, ca³e wykorzysta³a na t± szybk± wypowied¼, któr± powiedzia³a na jednym wydechu... choæ w twoim przekonaniu powinno siê tam zmie¶ciæ powietrze na parê godzin - Mogê i¶æ z tob±?
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nawet piszesz podobnie, jak ona mówi
----------------------------------------------------------
Hej, no jasne, ¿e mo¿esz byæ... to znaczy i¶æ ze mn±, skoro jeste¶ taka chêtna... Przy okazji masz jaki¶ ekwipunek? Dobre zabezpieczenia to podstawa w ka¿dej sytuacji! Nie mo¿na o tym zapomnieæ...- mówiê nie przestaj±c siê u¶miechaæ... Tak dobrze, ¿e ona idzie ze mn±.. Bêdzie to ¶wietna okazja!- my¶lê... Patrzê na jej piêkne w³osy, na jej u¶miech i twarz... W pewnym momencie a¿ przecieram sobie usta, co¶ czuje, ¿e zaczynam siê na ni± obsesyjnie patrzyæ, ale jako¶ nie mogê przestaæ, choæ wiem, ¿e powinienem.
Ah... Ta jej przeklêta uroda! Nie mo¿e byæ brzydka jak ropucha?! Czemu?! czemu ona jest taka piêkna?!- my¶lê sobie nie mog±c odci±gn±æ od niej wzroku.
--------------------------------------------------
Mogê my¶li pisaæ od kursywy a wypowiedzi pogrubione?
No problem, ja czêsto jej w ogóle nie u¿ywam
- Hej! Co ty paczysz? Jeste¶ zdziwiony, czy nie chcesz ze mn± pochodziæ? - interpretuje twoje zachowanie i wyg³asza wrednie dwuznaczny tekst, z czego ona nie daje sobie sprawy - tak czy inaczej ja wyruszam, a ty mo¿esz za mn± i¶æ, albo nie: twój wybór! - prawie siê obra¿a i rusza, by opu¶ciæ Azalea i przej¶æ do Goldenrod
- Czemu nie wyzwiesz tutejszego lidera? - pytasz
- Wyzwa³am, ale to nie moja liga - odpowiada ci nawet siê nie obracaj±c
-----
~`Afil - Te, te! Ma byæ tak, jak powinno byæ ;P
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ostatnio zmieniony przez Afil 10 Styczeñ 12, 23:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie twoja liga? Oj uwierz mi, ¿e jak chcesz to potrafisz, wystarczy tylko trochê poæwiczyæ... By the way, to wiesz kim jest ten trener? Znasz go? - pytam dziewczynê.
- I nie my¶l sobie, ¿e przegapiê tak wspania³± okazjê aby siê trochê z ciebie po¶miaæ, na pewno bêdzie z czego...- u¶miechaj±c siê pokazuje jej jêzyk.
A co mi tam! Niech ma co chcia³a, piêknym za nadobne... Szczerze mówi±c naprawdê chcia³bym ¿eby wpad³a w jakie¶ tarapaty... I'll be her hero! Oj, jeszcze bêdê... Tymczasem trzeba siê skupiæ na moich hormonach, bo... I'm exploding.
Sygnatura użytkownika
By Mr. Koper
,,A day without you is like a year without rain''
Matt Yuri
MG: Kojot
Poki: Snorunt, Koaruhie
Ostatnio zmieniony przez Titiz 11 Styczeñ 12, 17:43, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Sorry, mój szef jest wrogiem pogrubienia
- Nie podniecaj siê tak! - mówi ciekawie dobieraj±c s³owa- Kiedy z nim walczy³am pokona³ mnie jednym uderzeniem, to niemo¿liwe walczyæ z nim teraz. W koñcu jest najsilniejszym liderem, - mówi ci twoja piêkno¶æ - chcesz i¶æ ze mn± czy nie? - pyta ciê, wyra¼nie j± zirytowa³e¶
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
A nie chodzi o to, ze ty napisa³e¶ za mnie?
~`Afil Nie zauwa¿y³em, dziêki! :3
-------------------------------------------
- Jak ju¿ wspomnia³em nie ca³± sekundê temu IDÊ, g³ucha, czy jak? Nie dziwê siê, ¿e ciê pokona³, tak to jest jak my¶lisz o byle czym zamiast skupiæ siê na walce.- obserwuje reakcje dziewczyny, po czym chwytam j± za ramiê zatrzymuj±c j±.
- W ogóle jakiego ty masz pokomona? Czekaj, ja zgadnê! Hm... to na pewno Catarpie! O albo nie! Ditto!
Patrzê jej prosto w oczy z wyra¼nym roze¶mianiem. W g³êbi duszy jestem naprawdê ciekaw jakiego ma pokemona. Maybe it is realy Caterpie?
Sygnatura użytkownika
By Mr. Koper
Matt Yuri
Ostatnio zmieniony przez Afil 14 Styczeñ 12, 18:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
W±tpiê... ca³y czas mnie pilnuje, bo u niego w grze zapominam o kursywie ^.^
~`Afil TO S¡ NORMY, KTÓRE POWINIEN KA¯DY ZNAÆ! :/
- Potê¿nego pokemona, który ma wiele niewyobra¿alnie silnych ewolucji i ataków! - nabija siê z ciebie - nie mia³by¶ z nim nawet najmniejszych szans! Ty, no w³a¶nie, co ty na t± walkê. Ja, ty, nasze pokemony i rywalizacja! Challange Accepted?
Pamiêtaj, nie przyjmujê odmowy. Id¼ Treecko, poka¿emy mu klasê! - w tym momencie jej pokeball opuszcza do¶æ wysoki jak na ten gatunek gekon drzewny.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ostatnio zmieniony przez Afil 14 Styczeñ 12, 18:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Hmmm Treecko tak? Ciekawe, ciekawe, co prawda Caterpie to nie jest, no, ale... I tak nie masz ze mn± najmniejszych szans! Pokona³ bym ciê nawet jakby¶ mia³a... Suicune! Szykuj siê na szybk± pora¿kê!- tekstem tym próbuje obni¿yæ morale mojej przeciwniczki, a co za tym idzie, jej szansê na wygran±.
Wyci±gam pokeball z moim pokemonem. Nastêpnie rzucam i czekam a¿ mój pupilek raczy z niego wyj¶æ.
No có¿, I've Luck, so I'm gonna winner!- my¶lê wyobra¿aj±c sobie przegran± Monic i jej minê... bezcenne!
Afil, musisz mi spamowaæ w moich grach?
~`Afil A co? Osobi¶cie pilnujê MG i ich graczy. Co¶ w tym z³ego? Dobra... na zielono bêdê spamiæ do ciebie a na czarno do graczy, bo pewnie to trochê zajmie... kursywa jest po to, by wszystko by³o widoczne, a lepiej widoczne jest przy pogrubieniu. Je¿eli gracz sobie takiego czego¶ ¿yczy, a mi to nie przeszkadza, to w czym problem? Przecie¿ to gra naszej dwójki, a nie ksi±¿ka. Ale taki jest jedynie mój punkt widzenia, je¿eli szef chce kursywy to dostanie kursywê. Przepraszam mistrzu, wracam do ciebie skruszony! A tak w ogóle, to poza stylistyczn± czê¶ci±, czy kontrola moich gier i pomys³ów zaliczona pozytywnie? ~`Afil Nie wiem, nie czytam :3 Poza tym uzasadni³em w pewnym temacie DLACZEGO ludzie maj± u¿ywaæ kursywy, ale widzê, ¿e ty tego tematu nie czyta³e¶... no có¿...
Twój pokemon wychodzi z Pokeballa. Bierze swoj± potê¿n± muszlê do rêki i patrzy, jak przed nim staje wysoki i ewidentnie lepiej wyszkolony Treecko z przewag± typu. Jego odwa¿na natura jednak dodaje mu jedynie wigoru, jest gotowy na twoje komendy.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Ostatnio zmieniony przez Afil 15 Styczeñ 12, 02:01, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy
Afil ja takiego tematu nie widzê, a przekopa³em chyba pó³ forum -.-
~`Afil Lol... bo ty go widzieæ nie mo¿esz x3
No chyba, ¿e tak
Ale jak nie widzê to jak mam go przestrzegaæ? Je¿eli nigdzie nie widzê, ¿e trzeba u¿ywaæ podczas mowy kursywy, a nie pogrubienia, to przecie¿ nie muszê siê do tego stosowaæ, czy mo¿e siê mylê?
~`Afil Ja siê czepiam Marona, ¿e wydaje na to zgodê, a on dobrze wie jak to jest...
----------------------------------------
U, my¶la³em, ¿e nie ma a¿ tak ¼le... No có¿, widzê, ¿e szykuje siê trudna walka do wygrania... ale... I don't give up!- mówiê do siebie w my¶lach widz±c ewidentn± przewagê wzrostu pomiêdzy dwoma pokemonami.
- Nie bój siê Oshawoot, na pewno nie przegramy, pamiêtaj o tym, ¿e Monic jest bardzo s³aba w skupianiu siê, wiêc mamy szansê. Wystarczy tylko czym¶ j± zaj±æ. Jej podopieczny nie poradzi sobie je¶li trener nie bêdzie wydawa³ rozkazów.- mówiê do pokemona tak cicho aby tylko on by³ w stanie mnie us³yszeæ.
- I co, mogê ju¿ zacz±æ czy mo¿e zw±tpi³a¶ w swoje jak¿e fascynuj±ce zdolno¶ci?- pytam siê dziewczyny przecieraj±c pi±stkami oczy i robi±c smutn± minê ¿eby j± zdenerwowaæ.
- If you are ready, daj znaæ.
Sygnatura użytkownika
By Mr. Koper
Matt Yuri
Ostatnio zmieniony przez Afil 16 Styczeñ 12, 07:16, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.