Ludzie! Znaczy, MG i nasi prze³o¿eni! Poniewa¿ wiem, jak skoñczy siê moje samowolne stworzenie regulaminu proponujê, aby przed stworzeniem go... znaczy... regulaminu wcisnêli tutaj taki oto temat, w którym ogólny regulaminek bêdzie omawiany.
A wiêc... najpierw ja zaproponujê takie oto punkty do regulaminu:
1. Odpisy w 2 tyg
2. Dialogi pisane kursyw±, a monologi... te¿.
3. Gracze powinni pisaæ w osobie pierwszej.
4. Przekleñstwa z cenzur±
5. Emotki w odpisach dozwolone, ale BARDZO RZADKO i TYLKO TAKIE, KTÓRE NIE ZMIENIAJ¡ SIÊ W TO
6. Gracze nie robi± swoich gier, od tego jest MG i zaczyna z do¶æ DOBRYM pocz±tkiem, a nie takim, który swoj± jako¶ci± i ilo¶ci± przypomina zwyk³y odpis.
7. Ka¿dy pocz±tkuj±cy MG, dostaje 3 miejsca, a gdy ju¿ je wype³ni, dostaje kolejne 2.
8. Nie wiem, teraz wy.
Zasady dotycz±ce pisowni s± stworzone po to, by nie robiæ tutaj galerii dziwade³. Znaczy, by w np. Arenie wszystko wygl±da³o ³adnie i sk³adnie, a nie jak pobojowisko. W³a¶nie dlatego trzeba trenowaæ wszêdzie.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 11 Styczeñ 12, 22:37, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wszystko powy¿sze otrzymuje moje b³ogos³awieñstwo. Proponuje ustaliæ jeszcze jaki¶ regulamin dla areny, centrum ewentualnie jakich¶ nowych dzia³ów. Tylko warunek jest taki aby takowe dzia³y nie ¶wieci³y pustkami tak jak mia³o to miejsce w zamierzch³ej przesz³o¶ci.
A i w sumie powinno siê wyszczególniæ limit graczy u MG tak aby pewien kto¶ znowu nie stwarza³ problemów...
Je¶li co¶ mi jeszcze wpadnie do g³owy to dam znaæ
1. Odpisy w 2 tyg
2. Dialogi pisane kursyw±, a monologi... te¿.
3. Gracze powinni pisaæ w osobie pierwszej.
4. Przekleñstwa z cenzur±
5. Emotki w odpisach dozwolone, ale BARDZO RZADKO i TYLKO TAKIE, KTÓRE NIE ZMIENIAJ¡ SIÊ W TO
6. Gracze nie robi± swoich gier, od tego jest MG i zaczyna z do¶æ DOBRYM pocz±tkiem, a nie takim, który swoj± jako¶ci± i ilo¶ci± przypomina zwyk³y odpis.
7. Ka¿dy pocz±tkuj±cy MG, dostaje 3 miejsca, a gdy ju¿ je wype³ni, dostaje kolejne 2.
Regulaminy powinny byæ uproszczone. Ten jest ca³kiem dobry.
Drago napisa³/a:
Proponuje ustaliæ jeszcze jaki¶ regulamin dla areny, centrum ewentualnie jakich¶ nowych dzia³ów.
Raczej mini-regulaminiki
Drago napisa³/a:
A i w sumie powinno siê wyszczególniæ limit graczy u MG tak aby pewien kto¶ znowu nie stwarza³ problemów...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.