Moim zdaniem powinny¶my siê trzymaæ zasad, czyli powinny byæ zabronione, i nie ma co ju¿ o tym dyskutowaæ, o tym zadecyduje 13sniper i napisze o tym w odpowiednim miejscu.
Zgodnie z regulaminem, je¿eli dobrze zrozumia³em mo¿na u¿ywaæ dowolnych ataków... bez limitu. Zatem ataki OHKO bêd± pewnie czo³owe.
Zg³oszê siê do konkursu, je¿eli uda mi siê w miare szybko wytrenowaæ moj± szóstkê... musia³em zacz±æ od nowa (brak poków <30). Ataki TM/HM/Move Tutor i Breeding s± dozwolone, a zatem pytanie...
Czy mo¿na wys³aæ poka do innej wersji gry, tam nauczyæ go jakiego¶ ataku, którego w Leaf Green by siê nie nauczy³ (oczywi¶cie nauczyæ go legalnie przez Move Tutor) i przes³aæ spowrotem do siebie,a nastêpnie u¿yæ w turnieju?
Aha i pytanie ostatnie... Czy je¿eli Pokemon awansuje podczas walki na level 31 to nadal mo¿e byæ u¿ywany? (Startuje z lv 30, ale w trakcie walki ma ju¿ na przyk³ad 32). W praktyce powinno to byæ zezwolone.
I jeszcze jedna sytuacja: Druga walka. Pokemon awansuje na level 36. Czy mo¿e byæ zatem u¿yty w 3 walce? Ciê¿ko po pokonaniu sze¶ciu pokemonów na levelu 35 utrzymaæ ten level :P
Ten regulamin jest w wersji beta, podczas walki przez linka pokemon nie zdobywa expa, i mozliwe ze jak bedzie znal atak ktorego nie ma w fr/lg beda problemy z polaczeniem... ale spróbowaæ zawsze mo¿na ;D Vabik
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 3 Marzec 09, 15:35, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
hmmm, a mo¿e zamiast robiæ turniej i mieæ z tego tylko kilka meczy zróbcie ligê, ka¿dy na ka¿dego razem z rewan¿em, bêdzie trwa³o to trochê d³u¿ej i wydaje mi siê ¿e bêdzie lepiej :p
pó¼niej ostatnie dwie osoby odpadaj± i dopiero wtedy z o¶miu turniej albo jako¶ w ten deseñ ;pp
No ja od pocz±tku wola³em ¿eby by³ turniej :P Zróbmy tak wiêc, a ja zrobiê sam± tabelkê z wynikami, bêdê j± podmienia³, a Bary umie¶ci j± "includem" na PokeTrophy. Je¿eli bêdziesz móg³ ofc. ;)
Mo¿na siê jescze zapisaæ??
Jak tak to
NIck:Akane
gg:6999726
Sygnatura użytkownika
Te dwie niecnoty, to k³opoty. By uchroniæ ¶wiat od dewastacji, by zjednoczyæ wszystkie ludy naszej nacji. Mi³o¶ci i prawdzie nie przyzanæ racji, by gwiazd dosiêgn±c bêdziemy walczyæ. Jessy, Jems. Zespól R walczy w s³u¿bie z³a, wiêc poddaj siê lub do walki stañ. Moew to fakt XD
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Przecie¿ jeszcze nawet sniper nie napisa³ ¿e zosta³a zebrana odpowiednia lista osób... ;P Mo¿e ustalcie jaki¶ termin czy co¶... Ja mam na razie poki na 10 i nie zacznê trenowaæ dopóki wszystkiego nie bêdê wiedzia³...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.