Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 7 Styczeñ 12, 00:04 Nawiedzone miasto i jego szalone przygody
Lavender Town, miasto duchów. Miejsce, gdzie nie jedno dziecko w wieku od siedmiu do dwunastu lat pope³nia³o samobójstwo od przygnêbiaj±cej i dziwnej atmosfery w tym miejscu. Ludzie, którzy zamieszkuj± te terenu, zwykle bardzo szybko popadaj± w depresje, ale maj± ku tego powody. W mie¶cie tym stoi wie¿a pokemon, która jest odpowiedzialna za te ca³e zamieszania. Chowane s± w niej zmar³e pokemony, przez co nawiedzaj± to miejsce pokemony duchy. Ca³e miasto ma swoje tajemnice i przes±dy. Podobno kiedy¶ kogo¶ tutaj zamordowali, a by³y te¿ przypadki, ¿e nagle znikali niektórzy ludzie. Co do pokemonów zamieszka³ych. Zwykle s± to Gastly, Hunter'y i Cubone'y. Nie ma co, idealne miejsce na osiedlenie siê i rozpoczêcie tutaj swojej podró¿y. Byli¶cie gotowi. Ty i twój kompan oraz wasze pokemony. Twój Cubone wskoczy³ ci na ramie, by³ gotowy do drogi.
-To co, ruszamy? - Zapyta³ siê Rick. Popatrza³ na ciebie, po czym spojrza³ na wie¿e pokemon. Tak bardzo chcia³ j± zwiedziæ, ale wiedzia³, ¿e jeste¶cie za s³abi. No tak, by³a to racja. No có¿. Musieli¶cie ruszyæ dalej.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Przechodzi³y mnie dreszcze po tym, jak tylko pomy¶la³em "A co je¶li legendy o wie¿y duchów s± prawdziwe?". Opowiadanie takich legend to chleb powszedni miasta Lavender, przynajmniej tak mi siê wydawa³o. "Mo¿e to tylko taka tradycja, ¿eby przestraszyæ turystów???". Przeszywa³o mnie uczucie, jakby wszystko by³o przeciwko mnie, jakby ka¿dy z pokemonów pa³êtaj±cych siê wokó³ wie¿y chcia³ mnie po¿reæ, jak mówi³y legendy. Mimo tych my¶li bardzo chcia³bym zobaczyæ jakie tajemnice kryje owa wie¿a. Nie mia³em jednak ochoty sprawdzaæ tego w tej chwili - by³em jeszcze zbyt niedo¶wiadczony a mój Cubone by³ s³aby i nie bardzo umia³ walczyæ. Po Ricku by³o widaæ, ¿e nie podoba mu siê miasteczko i chce st±d uciec.
- Chcia³bym wiedzieæ co znajduje siê w tej wie¿y... - Mówiê do Rick'a
- No có¿ zbli¿a siê noc, wiêc lepiej skierowaæ siê do Centrum Pokemonów... - Powiedzia³em do kompana, po czym rozmowa siê urwa³a...
===========
Wróci³em...
Sygnatura użytkownika
I'm A Burger :J
Ostatnio zmieniony przez Afil 21 Styczeñ 12, 23:35, w ca³o¶ci zmieniany 9 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.