[ Dodano: 18 Wrzesieñ 11, 17:51 ]
WARING !
Prosze o to aby nie dodawaæ takich koment "On cie nie prosi³ ¿eby¶ to wstawia³"
Mam pozwolenie i MOGÊ wstawiaæ takie rzeczy z jego chomika
Acha dobrze wiedzieæ ¿e masz pozwolenie. Fakt ¿e to by³o kilka miesiêcy temu i mogê nie pamiêtaæ :p
To ¿e kto¶ wystawia linki do mnie czy pobiera odemnie pliki i wystawia je na serwerach mnie osobi¶cie nie przeszkadza. Rozumiem ¿e nie ka¿dy ma konto na chomiku gdzie dostaæ dodatkowy transfer za free jest trochê ciê¿ko dla nowych u¿ytkowników. Dlatego przecie¿ organizuje darmowe pobieranie. Wszystkie pliki które posiadam gdzie¶ kr±¿± po internecie w rozsypce. Moim zadaniem jest tylko ich gromadzenie w jednym miejscu i zabezpieczeniem ich by np dany torrent z interesuj±cym was filem nie "umar³".
Martwi± mnie jedynie u¿ytkownicy, którzy podszywaj± siê lub pisz± ¿e maj± odemnie pozwolenie (jakby innym to bylo surowo zabronione i karane banem).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.